Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Ben de dün aradım yer vardı, gelmek istersen ara bence
Ben 30 haftada sormuştum hem doğum başlatma konusunu doktorun erken doğum riski yoksa normal süreçte doğum başlatmaz ama tabi ilerleyen haftalarda zor olur kocaman göbekle hareket zor ediliyor zaten dedi yani tıbbi olarak normal süreçte isen bir sıkıntısı yok ama senin konforuna bağlı

Yetişir canım ben temmuz sonu başladım cidden sonu ama 28 inden sonra falan şu an bir iki ufak tefek şey kaldı eğer öncedende biraz fikrin varsa ne alacağına hangi marka falan olur gerilme yani ama artık çokta bekleme
Hanımlar, akşam hastane çantasını hazırlamaya başlasam mı yoksa erken mi olur? Birde bebek için kaç takım koymam lazım 3 çok az geliyor
Bende geçen bez aldım onları yerleştirirken hastane için olanlarısa ayırdım dalan mesela yavaştan başlanır artık bencede 1 hemşireye vermel için bir tane isimli fotoğraf için 2 veya 3 te yedek takım koyacağım total 4 yada 5 yani
ay aklımdayken sorayım bizim bebişler ekimde doğacak ya, kış için dış giyim olarak ne kullanılır sizce? bebek 6 aylık olana kadar kışa denk gelecek.. astronot tulum diyorlar ya, onlar giydirilir mi
Ben gelişimi nasıl olur diye almadım ya büyük olursa mesela ya da küçük falan doğduktan sonra bakarım diye kışlık sweet tarzı aldım 3-6 ve 6-9 ay ama mont olarak almadım yani
Daha hastane çantası var belki bizimde taşınöa durumu da var ev bakıyoz da daha bulamadık deprem bölgesi sorunları bitmiyor hasarlı evleri bile 2 milyona satıyorlar hasarsız ev istiyoruz ama yok
Ben de taşındım canım haziran sonu cidden zor umarım biran önce netleşir iyice hafta ilerledikçe zor olur sana Allah kolaylık versin taşınacağım içinde hiç bir şey almamıştım temmuz sonu başladım 15 günde halloldu ama artık yavaştanda başlasan sana kolay olur
Kızlar sizce çantaya biberon koymalı mıyız ? Sütümüz falan hemen gelmezse ihtiyaç olur mu, biberon anneyi reddetmelerine sebep olur diyorlar ama siz ne yapacaksınız koyacak mısınız biberon
Ben kaşık biberonda aldım ufak bir yenidoğan biberon süt sağma makinesinin hem onu da koyacağım

Kızlar acilen alınıyorum sezeryana kalp atışı yavaşlıyor dua edin lütfen
Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Sağlıkla güzellikle gelsinler bebişler. Çıktıktan sonra haber ver.

Oh iyi olmuş ciğer geliştirici sağlıkla gelsin minikler sen nasılsın canım

Ay canımmm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin korkma artık riskli sayılacak zamanları geçtik .. doktorum geçen hafta hastaneye sevk ederken olurda erkek sezeryan yapacağız derlerse korkma artık riskli zamanlar geçti demişti sadece bir süre küvezde kalırlar

Bebeklerini sağlıkla kucakla insallah küvez sürecini de sağsalim atlatsın bebislerin

bunun elindeki halinin de fotoğrafını atar mısın? ben de beğendim ama bir türlü mağazaya gidip gözümle göremedim. Görmeden de almak istemiyorum. Bir marka daha var aklımda,ikisinden birini alacağım
Canım ikisini de detaylı şekilde çektim.

Eklentiler

• IMG_8975.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_8976.webp
    30 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_8978.webp
    50 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_8979.webp
    42 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_8980.webp
    41 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_8981.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_8982.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_8983.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar acilen alınıyorum sezeryana kalp atışı yavaşlıyor dua edin lütfen
Canım benim hepimizin duası seninle hepimiz hamileyiz ve üçünüze de dua ediyoruz Rabbim meleklerine sağlıkla kavuşmayı ikisini de sağlıkla görmeyi nasip etsin inşallah Çıkınca lütfen bizlere de haber ver aklımız sende…

Çok şükür bak biraz zaman kazandılar ciger geliştirici için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…