AcemilikKiz ilk günler taşacak kadar kaka yapmıyorlar. Ama kusma çok oluyor.
Ben de dün aradım yer vardı, gelmek istersen ara benceEvet canımm ankaradayım ama cuma olması kötü olmuş ya hastane randevum var cuma hematolojide. Çarşamba perşembe ya da başka gün olsaymış. Şu an çok üzüldümtanışma kaynaşma fırsatımız da olurdu ne güzel @kitapseverhatun yine de teşekkür ederim güzel bi fırsatı kaçırdım resmen. Ama öğleden sonrasına yetişebilirsem arasam mı acaba kayıt için?
Ben 30 haftada sormuştum hem doğum başlatma konusunu doktorun erken doğum riski yoksa normal süreçte doğum başlatmaz ama tabi ilerleyen haftalarda zor olur kocaman göbekle hareket zor ediliyor zaten dedi yani tıbbi olarak normal süreçte isen bir sıkıntısı yok ama senin konforuna bağlıBenim de başlarda hiç isteğim yoktu ilk olunca korku da çoktu hiç cesaret edemedim ikinci trimesterda aşırı istek yüklendi şimdi ise azaldığını hissediyorum.Son aylarda öyle olurmuş. Ne zamana kadar normal ilerleyebilir acaba bir bilgin var mı belli bir haftadan sonra duraksamak gerekiyor sanırım.
Bu konuda şanslısın kimi eşler asla idare etmiyor halden anlamıyor
Yetişir canım ben temmuz sonu başladım cidden sonu ama 28 inden sonra falan şu an bir iki ufak tefek şey kaldı eğer öncedende biraz fikrin varsa ne alacağına hangi marka falan olur gerilme yani ama artık çokta beklemeKızlar ben de bebeğe dair çoğu şeyi tamamlasam da düzenlemeye geçmediğim için çıfıt çarşısı gibi bazı odalarplanım son eksikleri tamamlayıp yıkayıp yerleştirme evresine geçmek ama çok geç kalmamışım değil mi,bir yandan da onun stresi sarıyor ama hala çalıştığım için verimli bir düzenleme de yapamıyorum. Bir de bebeksiz son yazımız olacağı için bu haftasonu ufak bir babymoon yapacağız eşimle (benim yetişememe anksiyetesine karşın yaptığım planlar )
ama sonuçta mutlu anne=mutlu bebek değil midir
yetişir her şey değil mi ya,boşuna panik yapmayayım? Temizlik için de birini alacağım zaten dip köşe girebilecek halim ve vaktim yok çünkü
Bende geçen bez aldım onları yerleştirirken hastane için olanlarısa ayırdım dalan mesela yavaştan başlanır artık bencede 1 hemşireye vermel için bir tane isimli fotoğraf için 2 veya 3 te yedek takım koyacağım total 4 yada 5 yaniHanımlar, akşam hastane çantasını hazırlamaya başlasam mı yoksa erken mi olur? Birde bebek için kaç takım koymam lazım 3 çok az geliyor
Ben gelişimi nasıl olur diye almadım ya büyük olursa mesela ya da küçük falan doğduktan sonra bakarım diye kışlık sweet tarzı aldım 3-6 ve 6-9 ay ama mont olarak almadım yaniay aklımdayken sorayım bizim bebişler ekimde doğacak ya, kış için dış giyim olarak ne kullanılır sizce? bebek 6 aylık olana kadar kışa denk gelecek.. astronot tulum diyorlar ya, onlar giydirilir mi
Ben de taşındım canım haziran sonu cidden zor umarım biran önce netleşir iyice hafta ilerledikçe zor olur sana Allah kolaylık versin taşınacağım içinde hiç bir şey almamıştım temmuz sonu başladım 15 günde halloldu ama artık yavaştanda başlasan sana kolay olurDaha hastane çantası var belki bizimde taşınöa durumu da var ev bakıyoz da daha bulamadık deprem bölgesi sorunları bitmiyor hasarlı evleri bile 2 milyona satıyorlar hasarsız ev istiyoruz ama yok
Ben kaşık biberonda aldım ufak bir yenidoğan biberon süt sağma makinesinin hem onu da koyacağımKızlar sizce çantaya biberon koymalı mıyız ? Sütümüz falan hemen gelmezse ihtiyaç olur mu, biberon anneyi reddetmelerine sebep olur diyorlar ama siz ne yapacaksınız koyacak mısınız biberon
Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Sağlıkla güzellikle gelsinler bebişler. Çıktıktan sonra haber ver.Kızlar acilen alınıyorum sezeryana kalp atışı yavaşlıyor dua edin lütfen
Allah seninde kuzularınında yardımcısı olsun sağ sağlim doğacaklar inşallahKızlar acilen alınıyorum sezeryana kalp atışı yavaşlıyor dua edin lütfen
Cuma karar vericez henüz belli dğeil canımHer bebeğin gelişimi farklıdır demek ki yeterince buyudu annesi normal doğum mu olacak sezeryan mi
Canım Allah yardımcın olsun dua edicem bol bol. Endişe etme sende bol dua etKızlar acilen alınıyorum sezeryana kalp atışı yavaşlıyor dua edin lütfen
Oh iyi olmuş ciğer geliştirici sağlıkla gelsin miniklerKızlar ciğer geliştiricim yapıldı sevk edildim Kıbrıs’ta 34 haftadan önce doğum yapınca kendi doktorumuz yapmıyor üniversiteteye geldik yarın sabah perinotolog bakıp sezeryan saatine karar verecek yatışım yapıldı
Dualarımız sizinle kolayca geçsin inşallahKızlar acilen alınıyorum sezeryana kalp atışı yavaşlıyor dua edin lütfen
Ay canımmm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin korkma artık riskli sayılacak zamanları geçtik .. doktorum geçen hafta hastaneye sevk ederken olurda erkek sezeryan yapacağız derlerse korkma artık riskli zamanlar geçti demiştiKızlar ciğer geliştiricim yapıldı sevk edildim Kıbrıs’ta 34 haftadan önce doğum yapınca kendi doktorumuz yapmıyor üniversiteteye geldik yarın sabah perinotolog bakıp sezeryan saatine karar verecek yatışım yapıldı
Bebeklerini sağlıkla kucakla insallah küvez sürecini de sağsalim atlatsın bebislerinKızlar ciğer geliştiricim yapıldı sevk edildim Kıbrıs’ta 34 haftadan önce doğum yapınca kendi doktorumuz yapmıyor üniversiteteye geldik yarın sabah perinotolog bakıp sezeryan saatine karar verecek yatışım yapıldı
Doğum şeklinin hiç bir önemi yok yeter ki bebeğin ve sen iyi olunCuma karar vericez henüz belli dğeil canım
Allahım yardımcın olsunKızlar acilen alınıyorum sezeryana kalp atışı yavaşlıyor dua edin lütfen
Guzel haberlerini alcaz inşallah rabbim yardımcın olsunKızlar acilen alınıyorum sezeryana kalp atışı yavaşlıyor dua edin lütfen
Rabbim sağ sağlim kavuştursun canım benimKızlar acilen alınıyorum sezeryana kalp atışı yavaşlıyor dua edin lütfen
Canım ikisini de detaylı şekilde çektim.bunun elindeki halinin de fotoğrafını atar mısın? ben de beğendim ama bir türlü mağazaya gidip gözümle göremedim. Görmeden de almak istemiyorum. Bir marka daha var aklımda,ikisinden birini alacağım
Canım benim hepimizin duası seninle hepimiz hamileyiz ve üçünüze de dua ediyoruzKızlar acilen alınıyorum sezeryana kalp atışı yavaşlıyor dua edin lütfen
Rabbim yardımcın olsun canım sağlıkla gelsinler inşallah bizi de habersiz bırakmaKızlar acilen alınıyorum sezeryana kalp atışı yavaşlıyor dua edin lütfen
Çok şükür bak biraz zaman kazandılar ciger geliştirici içinKızlar ciğer geliştiricim yapıldı sevk edildim Kıbrıs’ta 34 haftadan önce doğum yapınca kendi doktorumuz yapmıyor üniversiteteye geldik yarın sabah perinotolog bakıp sezeryan saatine karar verecek yatışım yapıldı
Rabbim seninde bebeklerininde yardımcısı olsun .Kızlar acilen alınıyorum sezeryana kalp atışı yavaşlıyor dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?