Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Kızlar acilen alınıyorum sezeryana kalp atışı yavaşlıyor dua edin lütfen
Rabbim sağlıkla kavuştursun üçünüzü birbirinize. Kolaylıkla hayırlısıyla inşallah. Rahman adıyla merhamet etsin, Fettah adıyla hayır kapılarını açsın, Rakîb adıyla gözetsin, korusun, kollasın sizi. Şafii adıyla da şifalar versin inşallah canım, aklımız sizde. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Sezeryan mi olacaksin canim gebelik kolestazindan dolayı?

Sezeryan mi olacaksin canim gebelik kolestazindan dolayı?
Aslında doktorum suni sancı ve fitil ile normal dogum da yapabiliriz dedi. Ama ben daha önce 20 haftalık bebeğimi normal doğum ile kaybettiğimde çok acı çektiğimden dolayı bende seni sancı ile normal doğum travma oldu. Hiç istemedim bu yüzden. Belki zamanında gelecek olan doğal süreçte olsa düşünürdüm.

Bu yüzden sezeryan olacak inşallah

Kızlar acilen alınıyorum sezeryana kalp atışı yavaşlıyor dua edin lütfen
Canım benim Rabbim sana ve evlatlarına güç, kuvvet versin. İşlerinizi kolaylaştırsın. Allah'a emanet olun. Sağlık, sıhhat ve afiyetle kavuşacaksınız inşallah

Anladım kuzum Rabbim cennette kavuştursun meleğini üzüldüm kayıp yaşadigina Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın Sağlıkla yavrunu kucağina alırsın inşallah Hepimizin güzel doğumlari olsun inşallah o anı hep güzel hatırlayalım

Doğum hediyesi istemekte hiçbir beis görmüyorum ama siz ne istediniz diye sormaya gerek yok bence zira herkesin maddi durumu ve eşiyle arasındaki ilişki dinamiği farklıdır. Kimi bir kutu çikolata alabilir kimi araba anahtarı tutuşturur eşinin eline her şey imkan dahilinde. Ama 30 gram 20 gram diye hesaplamak ya da ne bileyim tamam takayım ama bebeğin altınlarını alırım diye pazarlık yapmak hoş değil bence bundan önce odaklanmamız gereken şey sağlıkla bebişimizi kucağımıza almamız, dünyanın bütün ziynetlerini donatsalar onun varlığına kafi gelmez. Böyle küçük şeylere takılmayın derim
Kızlar anne bebek çantası olarak ne aldınız
Ben lucina aldım canım gayet iyi görünüyor şimdilik, hafifliği çokkk hoşuma gitti sanki hiç ağırlığı yok gibi.
Yetişir yetişir merak etme yetişmeyen de doğumdan sonra hallolur çocuk çıplak kalacak değil ya

Bitanem şimdi bakıyorum doğru düzgün foruma. Rabbim Hz.Meryem’e yardım ettiği gibi etsin sana da hiç merak etme haftaları gayet iyi ikisi de aslan gibi olacak inşallah
ay aklımdayken sorayım bizim bebişler ekimde doğacak ya, kış için dış giyim olarak ne kullanılır sizce? bebek 6 aylık olana kadar kışa denk gelecek.. astronot tulum diyorlar ya, onlar giydirilir mi
Ben bi tane kuzu yününe benzeyen astronotlardan aldım kızlar fotoğrafını atmış zaten tam olarak aynısı. Bi tane de h&m adorables’tan çokkk tatlı bi kumaş kimono aldım ama kalın baya kaban yani. Hastane çantasına koydum hatta nolur nolmaz üstüne geçiriveririz diye. Bu ikisi var sadece, kışın zırt pırt dışarı çıkaracak değiliz zaten o soğuklarda kendimiz bile çıkmıyoruz normalde

Kızlar sezeryan ve ya vajinal fark etmeksizin doğum sonrası kabızlık sık görülüyor. Kabızlık olmasa bile her iki doğum sonrası büyük tuvaleti yapma sorun ve korkulu oluyor. O yüzden doğumdan hemen önce ve sonra özellikle haşlanmış pancar ve bal kabağı kayısı gibi şeyler çok fayda ediyor yumuşatiyor içini. Bana pancar çok yaramıştı. Aklınızda bulunsun

Çocuk değil de ben çıplak kalacak gibiyim aslında,kendime de bir şeyler alsam iyi olucak
Evet ya yüzde 80i belki daha fazla şeyi hazır zaten kendimi panik etmeyeyim

Var var,biraz üstüne düşersem biticek inşallah. Unuttuğum olursa da çok da acil ihtiyacım olan bir şey değildir diye düşünürüm hallederim

Amin canım, çok teşekkür ederim. inşallah hepimiz sağlıkla mutlulukla kavuşalım bebeklerimize

Var var,biraz üstüne düşersem biticek inşallah. Unuttuğum olursa da çok da acil ihtiyacım olan bir şey değildir diye düşünürüm hallederim
Fikrin varsa hiç dert etme o daha zor geldi bana bebek arabası beşikte falan hangi marka hangi model falan seçmesi zordu karar verince hemen alınıyor hepsi, evet ya artık ulaşımda kolay ürünlere online zaten her yerde

Geçmiş olsun canım, başınız sağolsun. Bu yavrunun ömrü uzun bahtı güzel olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…