2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Çocuk değil de ben çıplak kalacak gibiyim aslında,kendime de bir şeyler alsam iyi olucak
Evet ya yüzde 80i belki daha fazla şeyi hazır zaten kendimi panik etmeyeyim

Var var,biraz üstüne düşersem biticek inşallah. Unuttuğum olursa da çok da acil ihtiyacım olan bir şey değildir diye düşünürüm hallederim

Amin canım, çok teşekkür ederim. inşallah hepimiz sağlıkla mutlulukla kavuşalım bebeklerimize

Var var,biraz üstüne düşersem biticek inşallah. Unuttuğum olursa da çok da acil ihtiyacım olan bir şey değildir diye düşünürüm hallederim
Fikrin varsa hiç dert etme o daha zor geldi bana bebek arabası beşikte falan hangi marka hangi model falan seçmesi zordu karar verince hemen alınıyor hepsi, evet ya artık ulaşımda kolay ürünlere online zaten her yerde

Geçmiş olsun canım, başınız sağolsun. Bu yavrunun ömrü uzun bahtı güzel olur inşallah

Kızlar herkesin hastane çantası hazır mı ? Ben henüz onu hazırlamadım ama geçen hafta apar topar hastaneye sevk edilince acaba hazırlasamıydım dedim ..

Kızlar herkesin hastane çantası hazır mı ? Ben henüz onu hazırlamadım ama geçen hafta apar topar hastaneye sevk edilince acaba hazırlasamıydım dedim ..
Ben hazırlamadim henüz simdu memleketteyim evime gidince yapcam inşallah geç kalmam

Hayır Hemşireye verilecek olan hurcu bi de bebişin kıyafetlerini koyduğum hurcu hazırladım ki onlar da tam değil. Başka bişey yok

Ben hurçlara koydum valize koymadım 35.-36 hafta valize koymayı düşünüyorum artık nolur nolmaz diye
Ya biz hemşireye birşey vermiyoruz bebeğe hastaneden giydiriyorlar sadece bir adet hastaneden çıkış alıyoruz yanımıza .. 2/3 gün kalırım galiba kendime birşeyler koymam lazım .. bir bakmam lazım net olarak burada nasıl oluyor kız bir doğursaydık perileri geldi bana

Orda iyiymiş canim burda vermiyorlar Ayy sorma kuzum şimdiden doğursaydik diyorum bu an önce daha haftalar var puff şekerim 165e fırladı bugün yinestres oldum bu şeker olayı yordu bizi erken geldi doğurma isteği perilerin

Ne yedinde 165 e geldi canım ?Gerçekten artık şekerden bıktım bugün sinirden oturdum ağladım.. ben bu stresi yönetmekte zorlanıyorum artık.. geçen gittiğimde insülin başlayalım demişlerdi açlık şekerim için kabul etmedin. Bugün türkiyedeki tüp bebek kadındoğumcumu aradım anlattım durumu ,saçmalamışlar dedi . Açlık şekeri için insülin ne alaka önemli olan tokluk oda 140 üzerinde seyrediyorsa veriyorum ben dedi. Bebeğin kilosu suyu normal ama inan artık geceleri rahat uyuyamıyorum. Dün gecede rüyamda sürekli test yaptım .. gece uyanıp çile giderken bile aceba şekerimi ölçsemmi başkanım kafasına geldim . Bunaldım gerçekten artık çok bunaltıcı bir hal almaya başladı .. doğursaydık geçecekti de işte … sabır diyelim

Kızlar acilen alınıyorum sezeryana kalp atışı yavaşlıyor dua edin lütfen
Rabbim yardımcın olsun inşallah canım, sen ve bebeklerin çok güçlüsünüz
Tavsiye için teşekkür ederim

Yarın koz kardeşimle gıdecez çarşıya bakalım ufak ufak alacaz bir şeyler evde hali hazırda olanların listesini de yapıyorum ki çok fazla eşya olmasın. Bizim taşınma doğumdan sonraya kaldı gibi duruyor şimdilik.

U Umayis inşallah sağ Salim atlattınız kavuştunuz hepiniz iyisinizdir heyecanla duayla okudum, bakmamıştım bugün topiğe hiç.

Bekliyoruz güzel haberlerini duayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…