- 31 Ocak 2025
- 347
- 333
- 18
- 27
Rabbim sağlıkla kavuştursun üçünüzü birbirinize. Kolaylıkla hayırlısıyla inşallah. Rahman adıyla merhamet etsin, Fettah adıyla hayır kapılarını açsın, Rakîb adıyla gözetsin, korusun, kollasın sizi. Şafii adıyla da şifalar versin inşallah canım, aklımız sizde. Güzel haberlerini bekliyoruz.Kızlar acilen alınıyorum sezeryana kalp atışı yavaşlıyor dua edin lütfen
Şifa olsun bebeğine inşallah canım.Kızlar ciğer geliştiricim yapıldı sevk edildim Kıbrıs’ta 34 haftadan önce doğum yapınca kendi doktorumuz yapmıyor üniversiteteye geldik yarın sabah perinotolog bakıp sezeryan saatine karar verecek yatışım yapıldı
Bence de için rahat etsin canım, bir şey yoksa ki inşallah yoktur rahatlarsınvarsa da hemen önlem alınır
Sezeryan mi olacaksin canim gebelik kolestazindan dolayı?Canımmm neler yaptınız? Kontrol nasıldı?
Benimki haftası ile uyumluymuş. Bebikom gizemli ve rahatına düşkün diyor doktor. Çok uğrastık yüzünü göstersin die. Hiiçç dünya umrunda değildikahve içmiştim nafile. Çikolata hak getire sonunda yakaladık bir kaç yüzden poz
Gebelik kolestazından dolayı birazcık erken olacakmış doğum. 37 olmadan. Tarih aralığı verdi dr. Farklı bir sorun olmazsa 16 ile 23 eylül arası dedisorun olunca daha erken de alınırmış. Şuan heyecan, merak ve sorularla dolu bir süreç benim için. İnşallah herşey yolunda gidecek
Rabbim zorunu kolaylaştirsin canim miniklerine sağlıkla kavuş dualarım seninleKızlar acilen alınıyorum sezeryana kalp atışı yavaşlıyor dua edin lütfen
dualarimiz seninle ve minnoslarinla canimKızlar acilen alınıyorum sezeryana kalp atışı yavaşlıyor dua edin lütfen
Rabbim yardimciniz olsun güzel haberlerini okuyalim insallah dua ediyoruz sizin icinKızlar acilen alınıyorum sezeryana kalp atışı yavaşlıyor dua edin lütfen
Aslında doktorum suni sancı ve fitil ile normal dogum da yapabiliriz dedi. Ama ben daha önce 20 haftalık bebeğimi normal doğum ile kaybettiğimde çok acı çektiğimden dolayı bende seni sancı ile normal doğum travma oldu. Hiç istemedim bu yüzden. Belki zamanında gelecek olan doğal süreçte olsa düşünürdüm.Sezeryan mi olacaksin canim gebelik kolestazindan dolayı?
Canım benim Rabbim sana ve evlatlarına güç, kuvvet versin. İşlerinizi kolaylaştırsın. Allah'a emanet olun. Sağlık, sıhhat ve afiyetle kavuşacaksınız inşallahKızlar acilen alınıyorum sezeryana kalp atışı yavaşlıyor dua edin lütfen
Anladım kuzum Rabbim cennette kavuştursun meleğini üzüldüm kayıp yaşadigina Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın Sağlıkla yavrunu kucağina alırsın inşallahAslında doktorum suni sancı ve fitil ile normal dogum da yapabiliriz dedi. Ama ben daha önce 20 haftalık bebeğimi normal doğum ile kaybettiğimde çok acı çektiğimden dolayı bende seni sancı ile normal doğum travma oldu. Hiç istemedim bu yüzden. Belki zamanında gelecek olan doğal süreçte olsa düşünürdüm.
Bu yüzden sezeryan olacak inşallah
Doğum hediyesi istemekte hiçbir beis görmüyorum ama siz ne istediniz diye sormaya gerek yok bence zira herkesin maddi durumu ve eşiyle arasındaki ilişki dinamiği farklıdır. Kimi bir kutu çikolata alabilir kimi araba anahtarı tutuşturur eşinin eline her şey imkan dahilinde. Ama 30 gram 20 gram diye hesaplamak ya da ne bileyim tamam takayım ama bebeğin altınlarını alırım diye pazarlık yapmak hoş değil bence bundan önce odaklanmamız gereken şey sağlıkla bebişimizi kucağımıza almamız, dünyanın bütün ziynetlerini donatsalar onun varlığına kafi gelmez. Böyle küçük şeylere takılmayın derimSelam kızlar, eşinizden doğum hediyesi olarak ne istediniz? Ben 35 gramlık bir set begendim aldıramadim, 20 gramlık bir set beğendim onu da alırım diyor ama bebege gelen altınları alırım diyor offf bebege zaten 15-20 gram gelir ki hediye aldım derken kaziklanicam resmen moralim bozuldu onun cimriliginden, siz nasıl konuştunuz bu konuları? Bebeğin altınlarını ne yapmayı düşünüyorsunuz, eşinizden ne istediniz
Ben lucina aldım canım gayet iyi görünüyor şimdilik, hafifliği çokkk hoşuma gitti sanki hiç ağırlığı yok gibi.Kızlaranne bebek çantası olarak ne aldınız
Yetişir yetişir merak etme yetişmeyen de doğumdan sonra hallolur çocuk çıplak kalacak değil yaKızlar ben de bebeğe dair çoğu şeyi tamamlasam da düzenlemeye geçmediğim için çıfıt çarşısı gibi bazı odalarplanım son eksikleri tamamlayıp yıkayıp yerleştirme evresine geçmek ama çok geç kalmamışım değil mi,bir yandan da onun stresi sarıyor ama hala çalıştığım için verimli bir düzenleme de yapamıyorum. Bir de bebeksiz son yazımız olacağı için bu haftasonu ufak bir babymoon yapacağız eşimle (benim yetişememe anksiyetesine karşın yaptığım planlar )
ama sonuçta mutlu anne=mutlu bebek değil midir
yetişir her şey değil mi ya,boşuna panik yapmayayım? Temizlik için de birini alacağım zaten dip köşe girebilecek halim ve vaktim yok çünkü
Bitanem şimdi bakıyorum doğru düzgün foruma. Rabbim Hz.Meryem’e yardım ettiği gibi etsin sana da hiç merak etme haftaları gayet iyi ikisi de aslan gibi olacak inşallahKızlar malesef iyi değil sezeryana alınacam en geç yarın sanırım doktorum acil geliyor oğlumun oksijeni çok azalmış acil alınması lazım ikisininde. Zaten dünden beri çok kötüyüm gece boyu bel ve karın ağrısı baş dönmesi yaşadım ondanmış dua edin lütfen
Ben bi tane kuzu yününe benzeyen astronotlardan aldım kızlar fotoğrafını atmış zaten tam olarak aynısı. Bi tane de h&m adorables’tan çokkk tatlı bi kumaş kimono aldım ama kalın baya kaban yani. Hastane çantasına koydum hatta nolur nolmaz üstüne geçiriveririz diye. Bu ikisi var sadece, kışın zırt pırt dışarı çıkaracak değiliz zaten o soğuklarda kendimiz bile çıkmıyoruz normaldeay aklımdayken sorayım bizim bebişler ekimde doğacak ya, kış için dış giyim olarak ne kullanılır sizce? bebek 6 aylık olana kadar kışa denk gelecek.. astronot tulum diyorlar ya, onlar giydirilir mi
Yaa çok teşekkür ederimmCanım ikisini de detaylı şekilde çektim.
Çocuk değil de ben çıplak kalacak gibiyim aslında,kendime de bir şeyler alsam iyi olucakDoğum hediyesi istemekte hiçbir beis görmüyorum ama siz ne istediniz diye sormaya gerek yok bence zira herkesin maddi durumu ve eşiyle arasındaki ilişki dinamiği farklıdır. Kimi bir kutu çikolata alabilir kimi araba anahtarı tutuşturur eşinin eline her şey imkan dahilinde. Ama 30 gram 20 gram diye hesaplamak ya da ne bileyim tamam takayım ama bebeğin altınlarını alırım diye pazarlık yapmak hoş değil bence bundan önce odaklanmamız gereken şey sağlıkla bebişimizi kucağımıza almamız, dünyanın bütün ziynetlerini donatsalar onun varlığına kafi gelmez. Böyle küçük şeylere takılmayın derim
Ben lucina aldım canım gayet iyi görünüyor şimdilik, hafifliği çokkk hoşuma gitti sanki hiç ağırlığı yok gibi.
Yetişir yetişir merak etme yetişmeyen de doğumdan sonra hallolur çocuk çıplak kalacak değil ya
Bitanem şimdi bakıyorum doğru düzgün foruma. Rabbim Hz.Meryem’e yardım ettiği gibi etsin sana da hiç merak etme haftaları gayet iyi ikisi de aslan gibi olacak inşallah
Ben bi tane kuzu yününe benzeyen astronotlardan aldım kızlar fotoğrafını atmış zaten tam olarak aynısı. Bi tane de h&m adorables’tan çokkk tatlı bi kumaş kimono aldım ama kalın baya kaban yani. Hastane çantasına koydum hatta nolur nolmaz üstüne geçiriveririz diye. Bu ikisi var sadece, kışın zırt pırt dışarı çıkaracak değiliz zaten o soğuklarda kendimiz bile çıkmıyoruz normalde
Var var,biraz üstüne düşersem biticek inşallah. Unuttuğum olursa da çok da acil ihtiyacım olan bir şey değildir diye düşünürüm hallederimBen de dün aradım yer vardı, gelmek istersen ara bence
Ben 30 haftada sormuştum hem doğum başlatma konusunu doktorun erken doğum riski yoksa normal süreçte doğum başlatmaz ama tabi ilerleyen haftalarda zor olur kocaman göbekle hareket zor ediliyor zaten dedi yani tıbbi olarak normal süreçte isen bir sıkıntısı yok ama senin konforuna bağlı
Yetişir canım ben temmuz sonu başladım cidden sonu ama 28 inden sonra falan şu an bir iki ufak tefek şey kaldı eğer öncedende biraz fikrin varsa ne alacağına hangi marka falan olur gerilme yani ama artık çokta bekleme
Bende geçen bez aldım onları yerleştirirken hastane için olanlarısa ayırdım dalan mesela yavaştan başlanır artık bencede 1 hemşireye vermel için bir tane isimli fotoğraf için 2 veya 3 te yedek takım koyacağım total 4 yada 5 yani
Ben gelişimi nasıl olur diye almadım ya büyük olursa mesela ya da küçük falan doğduktan sonra bakarım diye kışlık sweet tarzı aldım 3-6 ve 6-9 ay ama mont olarak almadım yani
Ben de taşındım canım haziran sonu cidden zor umarım biran önce netleşir iyice hafta ilerledikçe zor olur sana Allah kolaylık versin taşınacağım içinde hiç bir şey almamıştım temmuz sonu başladım 15 günde halloldu ama artık yavaştanda başlasan sana kolay olur
Ben kaşık biberonda aldım ufak bir yenidoğan biberon süt sağma makinesinin hem onu da koyacağım
Canımm dualarımız sizinle,senin de miniklerinin de güzel haberlerini bekliyoruzKızlar acilen alınıyorum sezeryana kalp atışı yavaşlıyor dua edin lütfen
Amin canım, çok teşekkür ederim. inşallah hepimiz sağlıkla mutlulukla kavuşalım bebeklerimizeAnladım kuzum Rabbim cennette kavuştursun meleğini üzüldüm kayıp yaşadigina Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın Sağlıkla yavrunu kucağina alırsın inşallahHepimizin güzel doğumlari olsun inşallah o anı hep güzel hatırlayalım
Fikrin varsa hiç dert etme o daha zor geldi bana bebek arabası beşikte falan hangi marka hangi model falan seçmesi zordu karar verince hemen alınıyor hepsi, evet ya artık ulaşımda kolay ürünlere online zaten her yerdeVar var,biraz üstüne düşersem biticek inşallah. Unuttuğum olursa da çok da acil ihtiyacım olan bir şey değildir diye düşünürüm hallederim
Geçmiş olsun canım, başınız sağolsun. Bu yavrunun ömrü uzun bahtı güzel olur inşallahAslında doktorum suni sancı ve fitil ile normal dogum da yapabiliriz dedi. Ama ben daha önce 20 haftalık bebeğimi normal doğum ile kaybettiğimde çok acı çektiğimden dolayı bende seni sancı ile normal doğum travma oldu. Hiç istemedim bu yüzden. Belki zamanında gelecek olan doğal süreçte olsa düşünürdüm.
Bu yüzden sezeryan olacak inşallah
Allah razı olsun canım. Amin inşallahGeçmiş olsun canım, başınız sağolsun. Bu yavrunun ömrü uzun bahtı güzel olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?