- 26 Nisan 2024
- 1.371
- 1.674
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım .. peki ne dediler ciğer geliştirici oksijen artışı için mi yoksa olası doğum için mi ?Çok sağ olun kızlar Crp 45 çıktı ondan mı düşmüş neden düşmüş anlamadım
inşallah daha da iyi olacaklar canım, umarım sen de çabucak toparlarsınAcil alımdım sezeryana genel anestezi verdildi zaman yoktu uyuşmaya. İlk saat zor geçti baya ağrım vardı ama suan idare ediyorum. Ben bebekleri göremedim eşim gördü bende 8 de yürürüm sonra gidip görücem. Bebekler suan idare ediyor beklediğimiz gibi
Olmadı dediler. Küvezdeler solunum cihazın bağlılar. Kızım beyaz tenli siyah saçlı oğlumda sapsarı saçlı doğdu eşim videosunu getirdi. Allahım izniyle iyi olacaklar. Doktor bugün çok önemli dedi
Benimde ciğer geliştirici iğne yüzünden şekerim 400 üstü oldu insülin yapıldı zor düştü bi kaç saate
Geçmiş olsun canım, ne şikayetin vardıKızlar hastaneye geldim antibiyotik serum , magnezyum bir serum daha takılacak . Bebeğin oksijen seviyesi düşük çıktı ciğer geliştirici yaptılar
Kızlar hastaneye geldim antibiyotik serum , magnezyum bir serum daha takılacak . Bebeğin oksijen seviyesi düşük çıktı ciğer geliştirici yaptılar
Çok geçmiş olsun canımKızlar hastaneye geldim antibiyotik serum , magnezyum bir serum daha takılacak . Bebeğin oksijen seviyesi düşük çıktı ciğer geliştirici yaptılar
Ben de adacel yaptırdım ama sağlık ocağındaki hemşire 1 ay sonra 1 doz daha tetanoz olmam gerektiğini söyledi. Gitsem mi gitmesem mi kararsızımBende 27+5 yani dün Adacel adında Tdap’ı yaptırdım tek doz yeterli olur dendi. Sağlık ocağımda ücretsiz olarak yapıyorlar ilacı da sağlık ocağı kendisi veriyor zaten
Daha serumlar bitmedi doktorla görüşeceğimNe diyo peki doktorlar? Düzelir miymiş
Oksijen için ve sancı da çıktı kızlar nstdeGeçmiş olsun canım .. peki ne dediler ciğer geliştirici oksijen artışı için mi yoksa olası doğum için mi ?
Eklem ağrılarım vardı canıminşallah daha da iyi olacaklar canım, umarım sen de çabucak toparlarsın
Geçmiş olsun canım, ne şikayetin vardı
Anladım canım inşallah önlenebilir bir şeydir yani bilmiyorum bununla ilgili bir fikrim yok ama, sana ve bebişine sağlık diliyorumDaha serumlar bitmedi doktorla görüşeceğim
Ya inşallah sorunsuz sıkıntısız 35 lere gelirsin canımOksijen için ve sancı da çıktı kızlar nstde
Hiç ateş vs olmadımı sendeÇok sağ olun kızlar Crp 45 çıktı ondan mı düşmüş neden düşmüş anlamadım
Oyyy kurban olurum onları verene grubumuzun ikinci ve üçüncü bebişleriAcil alımdım sezeryana genel anestezi verdildi zaman yoktu uyuşmaya. İlk saat zor geçti baya ağrım vardı ama suan idare ediyorum. Ben bebekleri göremedim eşim gördü bende 8 de yürürüm sonra gidip görücem. Bebekler suan idare ediyor beklediğimiz gibi
Olmadı dediler. Küvezdeler solunum cihazın bağlılar. Kızım beyaz tenli siyah saçlı oğlumda sapsarı saçlı doğdu eşim videosunu getirdi. Allahım izniyle iyi olacaklar. Doktor bugün çok önemli dedi
Benimde ciğer geliştirici iğne yüzünden şekerim 400 üstü oldu insülin yapıldı zor düştü bi kaç saate
Çok geçmiş olsun canım inşallah önlenebilir bir şeydir iyileşip taburcu olursun hemenKızlar hastaneye geldim antibiyotik serum , magnezyum bir serum daha takılacak . Bebeğin oksijen seviyesi düşük çıktı ciğer geliştirici yaptılar
Vallahi ben de korkuyorum yaptırmaya yaKızlar idrar tahlilim bozuk çıkmış enfeksiyon ve eser miktarda protein kaçağı çıktıdoktora attım bakalım yani anlamıyorum bu enfeksiyonlar niye bitmiyor
Ateşim hiç çıkmadıHiç ateş vs olmadımı sende
Crp kaynaklıusa antibiyotik kullandıkça düzelir bence oksijen seviyesi
İnşallah yani tek kullanımlık antibiyotik içiyorum fayda edeceği yerde daha da artıyorOyyy kurban olurum onları verene grubumuzun ikinci ve üçüncü bebişleriMerak etme annesi en zor kısmı atlattınız bundan sonra güzelce kilo alıp çıkacaklar inşallah
Çok geçmiş olsun canım inşallah önlenebilir bir şeydir iyileşip taburcu olursun hemen
Vallahi ben de korkuyorum yaptırmaya yaNe bela bişeymiş bu enfeksiyonlar hamileliğin başından beri uğraşıyoruz Allah beterinden saklasın ama. İnşallah çabucak tedavi edilir geçer canım dikkat et kendine