Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Ah ah safra kesesi atağı berbat birşey canım. Ağrın çok olmuştur. Ben de daha önce geçirdim bir kaç defa. Allah yardımcın olsun. Bizi haberdar et mutlaka sonuçlardan.
Ya çok kötüydü evet ve doktora gitmemek için baya direndim bebek büyüyordur ondandır diye diye edemedim öğleden sonra gittim oda apar topar hastaneye sevk etti hastanede anlaşıldı taş olduğu ve taş düşürdüğüm .. inşallah canım haber ederim bakalım bugün kan alırlar ama pazartesiye ancak çıkar bence

Kolestasdan şüphelendiler galiba hemen bugün çağırdığına göre Gpt uyuzda olabilir dedi Töbee panik atağım tuttu Ahahhaha sonra bilgileri düzgün verince oda kolstazdan şüphelendi
Aşkım ben bi 2 sene önce uyuz oldum hajsjsj çalışandan uyuz kaptık babam eşim ben sonra anneme taşıdık sana yemin ederim uyuz olsan öyle net anlarsın ki uyuz değildir yani korkma

Kııııız 2 sene de değil geçen sene hahajkdks

Ay Allah korusun uyuz çok fenaaağğğ bişi . İlk hamileliğümde olmuştum
Ayyy aman amannn uzak kalsın vallahi Töbee .. ya derim kabarıyor kaşıdıkça ondan söyledi ama yarım bilgi verdim ondan oldu bence minicik minicik kırmızı noktalar oluşuyor ben kaşıdıkça

Ayyy ciddimii töbeler olsun okadar yaygınmı ya .. zorda geçiyor diye duydum nasıl kurtardın ?

Amin canım aminnnn

Yaaaa annelik işte dayanılmaz mı şu melekler için kokularına ölürüz bi doğsunlar da tüm çektiğimiz acılar 1 günde geçecek inanıyorum

Ayyy ciddimii töbeler olsun okadar yaygınmı ya .. zorda geçiyor diye duydum nasıl kurtardın ?
Ya çocuğu yeni işe almıştık 2 ay falan olmuştu 1 haftadır babama, baba söyle şu çocuğa ulu orta kaşınıyor ayıp kaşımasın bu kadar sağını solunu diyordum. Babam konuşmuş falan yok kaşınıyor çocuk duramıyor. Benim de dışarda işim vardı çocuğu aradım çıktıyı benim bilgisayardan al masaya koy dedim sadece 1 kere bilgisayarıma dokundu, ben de dokununca haliyle bana geçti. En ağır da benim sürdü gece ağlardım belimi, popomu, kuyruk sokumumu tutmuştu uyuz bir de el parmak aralarımı geberiyordum. Uzun süre işe gidemedim, kimseyle görüşmedim bir de söyleyemedim de uyuzum diye hep bahane üretiyordum işim var diye. Her giydiğimizi yıkadık, eşimle yatakları ayırdık, resmen çamaşırları kaynattım. Solüsyonlar var vücut, saç onlardan kullandım. En etkilisi de bi hap vardı onu almıştık ondan içtik kiloya göre içiyorsun. Tık diye geçti bir süre sonra kiiii millet 1 sene boyunca çekiyormuş bu illeti zor yani aşkım uyuz olsan bence anlarsın

Ayy töbe kız bir dokunmayla nasıl geçmiş öyle ben şok insan bir yere rahat dokunamazda ozaman . Ayy tranvaaa resmen çok fena cidden evi full kaynattın ozaman mecburen aman allahım bu devirde cidden bir çağre bulmak lazım böyle şeylere ya .

Temasla geçiyor aşkım ellerimi ağzıma yüzüme götürmüşümdür klavyeye, fareye dokunup bir şekilde geçti. Bağışıklığı da en düşük olan bendim çok ağır geçirdim. Valla hatırlamak istemiyorum perişandım ben psikolojik olarak çok yıpranmıştım. Çocuğu dövcem, öldürcem allahın belasııııı söylemedi söylese geçmeyecekti bizeeeee diye tutturmuştum hahahahha

Ya keşke söylese rapor va alsa işe gelmeseler cidden ama galiba birazda insan çekiniyor ve utanıyor

Ya keşke söylese rapor va alsa işe gelmeseler cidden ama galiba birazda insan çekiniyor ve utanıyor
Ya ben de söyleyemedim kimseyee ama kimseyle de görüşmedim ne diyim çocuk korkmuştur belki çıkartırlarsa vs bir şey olursa diye bir şey diyemiyorum şu an ama o zaman öldüresim geliyordu

Hadi bakalım canım, inşallah hersey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…