Ben varım canım. Hem coraspin hem oksaparKızlar coraspin kullanmaya devam eden var mı aranızda?
Ya çok kötüydü evet ve doktora gitmemek için baya direndim bebek büyüyordur ondandır diye diye edemedim öğleden sonra gittim oda apar topar hastaneye sevk etti hastanede anlaşıldı taş olduğu ve taş düşürdüğüm .. inşallah canımAh ah safra kesesi atağı berbat birşey canım. Ağrın çok olmuştur. Ben de daha önce geçirdim bir kaç defa. Allah yardımcın olsun. Bizi haberdar et mutlaka sonuçlardan.
Aşkım ben bi 2 sene önce uyuz oldum hajsjsj çalışandan uyuz kaptık babam eşim ben sonra anneme taşıdık sana yemin ederim uyuz olsan öyle net anlarsın kiKolestasdan şüphelendiler galiba hemen bugün çağırdığına göreGpt uyuzda olabilir dedi Töbee panik atağım tuttu Ahahhaha sonra bilgileri düzgün verince oda kolstazdan şüphelendi
Umarım değildir yinede ama karaciğer enzimlerim safrada yükselmişti düşmemiş olabilirGeçmiş olsun tekrardan, hiç korkma canım. Eğer öyleyse bile kontrol altına alınabilir, önemli olan erken farketmek
Beeeen hem ecopirin 100 hem de oksapar 4000Kızlar coraspin kullanmaya devam eden var mı aranızda?
Ayyy aman amannn uzak kalsınAy Allah korusun uyuz çok fenaaağğğ bişi . İlk hamileliğümde olmuştum
Ayyy ciddimii töbeler olsun okadar yaygınmı ya .. zorda geçiyor diye duydumAşkım ben bi 2 sene önce uyuz oldum hajsjsj çalışandan uyuz kaptık babam eşim ben sonra anneme taşıdık sana yemin ederim uyuz olsan öyle net anlarsın kiuyuz değildir yani korkma
Kııııız 2 sene de değil geçen sene hahajkdks
Amin canım aminnnnCanım benim Allah razı olsun. Ettiğin her dua misli ile senş bulsun
Harbiden annelik bu demek. onlar için sabrediyoruz. Dün doktor kontrolünde hocam son haftalar geliyor mutluyum heyecanlıyım dedim. Ama sen de cok iyi sabrettin dedi.
Ya çocuğu yeni işe almıştık 2 ay falan olmuştu 1 haftadır babama, baba söyle şu çocuğa ulu orta kaşınıyor ayıp kaşımasın bu kadar sağını solunu diyordum. Babam konuşmuş falan yok kaşınıyor çocuk duramıyor. Benim de dışarda işim vardı çocuğu aradım çıktıyı benim bilgisayardan al masaya koy dedim sadece 1 kere bilgisayarıma dokundu, ben de dokununca haliyle bana geçti. En ağır da benim sürdü gece ağlardım belimi, popomu, kuyruk sokumumu tutmuştu uyuz bir de el parmak aralarımı geberiyordum. Uzun süre işe gidemedim, kimseyle görüşmedim bir de söyleyemedim de uyuzum diye hep bahane üretiyordum işim var diye. Her giydiğimizi yıkadık, eşimle yatakları ayırdık, resmen çamaşırları kaynattım. Solüsyonlar var vücut, saç onlardan kullandım. En etkilisi de bi hap vardı onu almıştık ondan içtik kiloya göre içiyorsun. Tık diye geçti bir süre sonra kiiii millet 1 sene boyunca çekiyormuş bu illeti zor yani aşkım uyuz olsan bence anlarsınAyyy ciddimii töbeler olsun okadar yaygınmı ya .. zorda geçiyor diye duydumnasıl kurtardın ?
Ayy töbe kız bir dokunmayla nasıl geçmiş öyle ben şok insan bir yere rahat dokunamazda ozaman . Ayy tranvaaa resmen çok fena cidden evi full kaynattın ozaman mecburen aman allahım bu devirde cidden bir çağre bulmak lazım böyle şeylere ya .Ya çocuğu yeni işe almıştık 2 ay falan olmuştu 1 haftadır babama, baba söyle şu çocuğa ulu orta kaşınıyor ayıp kaşımasın bu kadar sağını solunu diyordum. Babam konuşmuş falan yok kaşınıyor çocuk duramıyor. Benim de dışarda işim vardı çocuğu aradım çıktıyı benim bilgisayardan al masaya koy dedim sadece 1 kere bilgisayarıma dokundu, ben de dokununca haliyle bana geçti. En ağır da benim sürdü gece ağlardım belimi, popomu, kuyruk sokumumu tutmuştu uyuz bir de el parmak aralarımı geberiyordum. Uzun süre işe gidemedim, kimseyle görüşmedim bir de söyleyemedim de uyuzum diye hep bahane üretiyordum işim var diye. Her giydiğimizi yıkadık, eşimle yatakları ayırdık, resmen çamaşırları kaynattım. Solüsyonlar var vücut, saç onlardan kullandım. En etkilisi de bi hap vardı onu almıştık ondan içtik kiloya göre içiyorsun. Tık diye geçti bir süre sonra kiiii millet 1 sene boyunca çekiyormuş bu illeti zor yani aşkım uyuz olsan bence anlarsın
Temasla geçiyor aşkım ellerimi ağzıma yüzüme götürmüşümdür klavyeye, fareye dokunup bir şekilde geçti. Bağışıklığı da en düşük olan bendim çok ağır geçirdim. Valla hatırlamak istemiyorum perişandım ben psikolojik olarak çok yıpranmıştım. Çocuğu dövcem, öldürcem allahın belasııııı söylemedi söylese geçmeyecekti bizeeeee diye tutturmuştum hahahahhaAyy töbe kız bir dokunmayla nasıl geçmiş öyle ben şok insan bir yere rahat dokunamazda ozaman . Ayy tranvaaa resmen çok fena cidden evi full kaynattın ozaman mecburen aman allahım bu devirde cidden bir çağre bulmak lazım böyle şeylere ya .
Ya keşke söylese rapor va alsa işe gelmeseler cidden ama galiba birazda insan çekiniyor ve utanıyorTemasla geçiyor aşkım ağzıma yüzüme götürmüşümdür klavyeye, fareye dokunup bir şekilde geçti. Bağışıklığı da en düşük olan bendim çok ağır geçirdim. Valla hatırlamak istemiyorum perişandım ben psikolojik olarak çok yıpranmıştım. Çocuğu dövcem, öldürcem allahın belasııııı söylemedi söylese geçmeyecekti bizeeeee diye tutturmuştum hahahahha
Rica ederim ne demek canımÇok teşekkür ederim canım
Ya ben de söyleyemedim kimseyee ama kimseyle de görüşmedim ne diyim çocuk korkmuştur belki çıkartırlarsa vs bir şey olursa diye bir şey diyemiyorum şu an ama o zaman öldüresim geliyorduYa keşke söylese rapor va alsa işe gelmeseler cidden ama galiba birazda insan çekiniyor ve utanıyor
Normalde 32de kesecektik ilacı ama 34e kadar uzattı benimkini doktor. Sana birsey dedi miBen varım canım. Hem coraspin hem oksapar
Hadi bakalım canım, inşallah hersey yolundadırYa çok kötüydü evet ve doktora gitmemek için baya direndim bebek büyüyordur ondandır diye diye edemedim öğleden sonra gittim oda apar topar hastaneye sevk etti hastanede anlaşıldı taş olduğu ve taş düşürdüğüm .. inşallah canımhaber ederim bakalım bugün kan alırlar ama pazartesiye ancak çıkar bence
Doktor bırakacağın zamanla ilgili birsey dedi mi canımBeeeen hem ecopirin 100 hem de oksapar 4000
İnşallahhAmin canım aminnnn
Yaaaa annelik işte dayanılmaz mı şu melekler içinkokularına ölürüz bi doğsunlar da tüm çektiğimiz acılar 1 günde geçecek inanıyorum
Ben doğumdan sonra 10 hafta daha kullanacağım canım nörolojik problemlerimden dolayı ani felç geçirme riskim olmasın diye.Doktor bırakacağın zamanla ilgili birsey dedi mi canım
İnşallah canım tertemiz gelir sonuçların Allah seni ve evladını korusun.Umarım değildir yinede ama karaciğer enzimlerim safrada yükselmişti düşmemiş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?