Anladım canım benim. Allah korusunBen doğumdan sonra 10 hafta daha kullanacağım canım nörolojik problemlerimden dolayı ani felç geçirme riskim olmasın diye.
Evet çokta zor geçen bişiAyyy aman amannn uzak kalsınvallahi Töbee .. ya derim kabarıyor kaşıdıkça ondan söyledi ama yarım bilgi verdim ondan oldu bence minicik minicik kırmızı noktalar oluşuyor ben kaşıdıkça
Amin canım allah göstermesin gerçektenAnladım canım benim. Allah korusun
Hahaha oda attı mı aceba ?Ya ben de söyleyemedim kimseyee ama kimseyle de görüşmedim ne diyim çocuk korkmuştur belki çıkartırlarsa vs bir şey olursa diye bir şey diyemiyorum şu an ama o zaman öldüresim geliyordu
Ben kullaniyorum canim 36.haftada birakcamKızlar coraspin kullanmaya devam eden var mı aranızda?
Of benim nasıl olacak bilemiyorum ecopirini ömür boyu kullanmam gerekiyor, oksaparı doğumdan sonra 10 hafta daha. Eee doğuma giderken nasıl olacak benimBen kullaniyorum canim 36.haftada birakcam
Hayır canım bi şey demedi. Yarın kontrole gidince soracağım. Bazıları iğneyi son güne kadar bile kullanabiliyormuş. Artık hap ve iğne kullanmaktan yoruldum.Normalde 32de kesecektik ilacı ama 34e kadar uzattı benimkini doktor. Sana birsey dedi mi
İlk gebeliğin mi canımOf benim nasıl olacak bilemiyorum ecopirini ömür boyu kullanmam gerekiyor, oksaparı doğumdan sonra 10 hafta daha. Eee doğuma giderken nasıl olacak benim
Canım 34 haftada bırakman gerekmiyor mu ecopirini bugün kontrolüm vardı benim de doktor hatırlattı bana ecopirin bırakman gerek diye 34 haftadayım ama ben zaten kullanmıyordum ecopirin bende kanama yapıyor iğneye devam ediyorum sezeryan içinde muhtemel tarih 20 eylül dedi acil bişey olmazsa tabi nts girdim haftaya perşembe tekrar nts belim ağrıyor birde ya artık hareketlerim çok kısıtlandıOf benim nasıl olacak bilemiyorum ecopirini ömür boyu kullanmam gerekiyor, oksaparı doğumdan sonra 10 hafta daha. Eee doğuma giderken nasıl olacak benim
Ben H&M’den sunlari aldim. Yok gibi, pedli gogus uclarini belli etmiyor ve çok rahat. Kullanmaya basladim bile cunku memişkolar büyüdü ve rahatlık istiyor artik. 2 tane daha alacağim.Kızlar emzirme sütyeni ve atletini internetten alıp memnun kalan varsa yazabilir mi ?
Canım 2023 te inme geçirdim, beynime pıhtı attı, beyinde de 2 tane damar tıkalı. O yüzden ömür boyuuuu ecopirini kullanmaya mecburum. 2024 ekim ayında da aşılama tedavilerinde hormon ilaçları bir şey yapmasın diye ecopirine ek olarak oksapar 4000 başladık. Yani ben çoooook uzun zamandır ikisini de kullanıyorum, kullanmakta zorundayım. 1 tane de kürtajım var bebeğimin kalbi durduğu için o dönemde ecopirin ve oksapar kullanmıyordum verilmemişti ilk gebelik diye. Yani demem o ki benim bırakma gibi bir seçeneğim yok. Nasıl olacağını hiç kestiremiyorum…Canım 34 haftada bırakman gerekmiyor mu ecopirini bugün kontrolüm vardı benim de doktor hatırlattı bana ecopirin bırakman gerek diye 34 haftadayım ama ben zaten kullanmıyordum ecopirin bende kanama yapıyor iğneye devam ediyorum sezeryan içinde muhtemel tarih 20 eylül dedi acil bişey olmazsa tabi nts girdim haftaya perşembe tekrar nts belim ağrıyor birde ya artık hareketlerim çok kısıtlandı
Yok kuzum ikinci gebeliğim, ilk gebeliğimde kalbi durdu kürtaj oldumİlk gebeliğin mi canım
Bebek için 34 den sonra sakıncalı diyorlar bilemedim canım doktorun en iyisini söyler zaten sanaCanım 2023 te inme geçirdim, beynime pıhtı attı, beyinde de 2 tane damar tıkalı. O yüzden ömür boyuuuu ecopirini kullanmaya mecburum. 2024 ekim ayında da aşılama tedavilerinde hormon ilaçları bir şey yapmasın diye ecopirine ek olarak oksapar 4000 başladık. Yani ben çoooook uzun zamandır ikisini de kullanıyorum, kullanmakta zorundayım. 1 tane de kürtajım var bebeğimin kalbi durduğu için o dönemde ecopirin ve oksapar kullanmıyordum verilmemişti ilk gebelik diye. Yani demem o ki benim bırakma gibi bir seçeneğim yok. Nasıl olacağını hiç kestiremiyorum…
Neden sakıncalıymış peki sordun mu kuzum? Benim cumartesi 32 oluyor, haftaya salı günü de randevum var bi konuşayım içime sinmeyecek büyük ihtimalle tüp bebek doktorumla, nöroloji doktoruma da danışacağım stresli zamanlar beni bekler hiç bırakmak istemiyorum çünküBebek için 34 den sonra sakıncalı diyorlar bilemedim canım doktorun en iyisini söyler zaten sanabenim de aynı bacagım pıhtı attı Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Benim de daha önce iki tane kürtajım olduğu için iğne ve hap kullanıyorum . Yarın tam 33 haftam bitiyor . Bakalım doktorum ne zamana kadar kullanmamı isteyecek.Yok kuzum ikinci gebeliğim, ilk gebeliğimde kalbi durdu kürtaj oldum
Hayırlısıyla bi doğum yapsaydık vaktinde bu iğne hap konusu travma resmen strese sokuyor beni… Bana da haber verir misiniz kızlar ne yapacağınız konusunda doktorlarınız ne söylüyor falan. Benim de en azındna bilgim olsun ona göre yol çizeyim kendime.Benim de daha önce iki tane kürtajım olduğu için iğne ve hap kullanıyorum . Yarın tam 33 haftam bitiyor . Bakalım doktorum ne zamana kadar kullanmamı isteyecek.
Bebeğin kalbinde Bi sorun oluşturabilirmis ama sana söyler yani doktorun bilemiyorum canım bugün bana doktor hatırlatınca seninde yazıyı görünce yazayım dedimNeden sakıncalıymış peki sordun mu kuzum? Benim cumartesi 32 oluyor, haftaya salı günü de randevum var bi konuşayım içime sinmeyecek büyük ihtimalle tüp bebek doktorumla, nöroloji doktoruma da danışacağım stresli zamanlar beni bekler hiç bırakmak istemiyorum çünküevet kuzum biliyorum allah göstermesin bir daha ikimize de hiçbirimize
Ben de kafamda bi sürü senaryo yazıyorum hap ve iğneden dolayı . Çok korkuyorum. Bi kanama olsa falan ne olurum diue. Rabbim hepimizi korusun. Sağlıkla bebeklerimize kavuşalım. Tabiki haber ederim canım.Hayırlısıyla bi doğum yapsaydık vaktinde bu iğne hap konusu travma resmen strese sokuyor beni… Bana da haber verir misiniz kızlar ne yapacağınız konusunda doktorlarınız ne söylüyor falan. Benim de en azındna bilgim olsun ona göre yol çizeyim kendime.ilfa53
Benim oğlumda emzirdigim için ecopirin kullanmadım iğne kullandım doğum sonrası 2 sene emzirdim canım bunda da aynı olur galiba emzirmeyi sonlandirinca ecopirine gectimHayırlısıyla bi doğum yapsaydık vaktinde bu iğne hap konusu travma resmen strese sokuyor beni… Bana da haber verir misiniz kızlar ne yapacağınız konusunda doktorlarınız ne söylüyor falan. Benim de en azındna bilgim olsun ona göre yol çizeyim kendime.ilfa53
Amin canım benim inşallah. Vardır her şeyim bir çözümüü bekleyelim bakalım Allah hayırlısını versin deBen de kafamda bi sürü senaryo yazıyorum hap ve iğneden dolayı . Çok korkuyorum. Bi kanama olsa falan ne olurum diue. Rabbim hepimizi korusun. Sağlıkla bebeklerimize kavuşalım. Tabiki haber ederim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?