- 2 Temmuz 2019
- 1.383
- 1.526
- 133
Canım salı tekrar bakıcak yine dar derse zorlamicaz dediğin gibiMerveturann canım çatı darlığın varsa hiç riske atma. Direk sezeryan ol diyorum. Çünkü bebişin de kilosu var. Zor doğum hem bebeğin sağlığı hemde anne içinde çok çok riskli ve zor.
İlk doğumun normalmiydi canımBenm kızım 1 yaşında arada 5.5 ay var cnm ondan
Evet canım 37 de yaptı banada
Canım merhaba, şöyle ki benim son adet tarihim 1 aralıktı fakat bebek ilk haftalarında geriden geliyorduCanım merhaba, konuşulduysa kaçırdım neden çatı muayenesi ve doğum tarihi bu kadar erken? Burda gözükene göre bizim aramızda 2 gün var çünkü :/
Epidural belden uyusmali demi. Ben öyle olmuştum bir sorun yaşamadım. Çogu kişi diyor zaten o ana şahit olmak falan diye. Benim belden olmama ragmen uyumuşumCanım salı tekrar bakıcak yine dar derse zorlamicaz dediğin gibi
Kızımda da benzer sorunu yaşadım omuzda takıldı çıkması vakumla çektiler
Bişey olmadı kızıma ama oladabilirdi
Hangisi en sağlıklı sonuç vercekse onu istiyorum
Sadece şey konusunda kafam karışık
Epidural sezeryan olan varmı bilmiyorum
Epidural sezeryan öneren varmı grupta yaşayan
Merhaba bende epidural sezeryan oldum, hiç sorun yaşamadım. Bebeği gördükten sonra panik yaptığım için ufak bi sakinleştirici yaptılar gerisinin yarısı var yarısı yok uyku uyanıklık arası geçti gitti. İnşallah bu sefer de kolayca geçer giderCanım salı tekrar bakıcak yine dar derse zorlamicaz dediğin gibi
Bende uyanık kalmayı kızımın kardeşini ilk görüş anını kaçırmamak için çok istiyorumEpidural belden uyusmali demi. Ben öyle olmuştum bir sorun yaşamadım. Çogu kişi diyor zaten o ana şahit olmak falan diye. Benim belden olmama ragmen uyumuşumbende çok isterdim o ana şahit olmak falan. Ama ara ara sesler duydum görüntü hatırlıyorum az az ama çogunlukla uyumuşum
Kızımın kardeşini ilk gördüğü ana şahit olmak istiyorum kaçırmak istemiyorum bir çok anıMerhaba bende epidural sezeryan oldum, hiç sorun yaşamadım. Bebeği gördükten sonra panik yaptığım için ufak bi sakinleştirici yaptılar gerisinin yarısı var yarısı yok uyku uyanıklık arası geçti gitti. İnşallah bu sefer de kolayca geçer gider
Benim de kızım var 11 yaşında ama biz muhtemelen o anı göremeyeceğiz çünkü bebek önce gidiyor sezeryanda, bizim arkadan gitmemiz en az bir birbuçuk saat yanlarına. Video çekmelerini isterim muhtemelen. Ama bebeği ilk biz görcez tabi ameliyathanede.Kızımın kardeşini ilk gördüğü ana şahit olmak istiyorum kaçırmak istemiyorum bir çok anı
Hayal meyal de olsa hatırlamak daha güzel
İnşallah sorunsuz atlatırım korkum var ama
Normal olursa o başka tabi birlikte çıkabilirsinizBenim de kızım var 11 yaşında ama biz muhtemelen o anı göremeyeceğiz çünkü bebek önce gidiyor sezeryanda, bizim arkadan gitmemiz en az bir birbuçuk saat yanlarına. Video çekmelerini isterim muhtemelen. Ama bebeği ilk biz görcez tabi ameliyathanede.
İyiyim çok şükür canım yatıyorum hala hastanedeyimMehlika nasıl oldun canım merak ettim
O kadar uzun sürüyor mu ya bizim çıkmamız odayaBenim de kızım var 11 yaşında ama biz muhtemelen o anı göremeyeceğiz çünkü bebek önce gidiyor sezeryanda, bizim arkadan gitmemiz en az bir birbuçuk saat yanlarına. Video çekmelerini isterim muhtemelen. Ama bebeği ilk biz görcez tabi ameliyathanede.
Ben epidural sezeryan oldum canım çok rahattı spinal de olmustum meniskus ameliyatindaCanım salı tekrar bakıcak yine dar derse zorlamicaz dediğin gibi
Bebeğin vermediler benim olduğum hastane de beraber çıktık oğlumla odaya bu sefer de inşallah öyle olur ya ayrı ayrı gitmeyizBenim de kızım var 11 yaşında ama biz muhtemelen o anı göremeyeceğiz çünkü bebek önce gidiyor sezeryanda, bizim arkadan gitmemiz en az bir birbuçuk saat yanlarına. Video çekmelerini isterim muhtemelen. Ama bebeği ilk biz görcez tabi ameliyathanede.
Ben kendimi çok net hatırlamıyorum ama yengem en az 2 saat sonra geldi, ben gittiğimde de herkes bebeği görmüş hevesini almış tanışmış kucaklaşmışO kadar uzun sürüyor mu ya bizim çıkmamız odaya
Yaa bak bunu ilk defa duydum. Bana direk burda üşümesin indiriyoruz dediler. Diğer gittiğim sezeryan doğumlarda da tanıdıklarımda anne hep arkadan geldi.Bebeğin vermediler benim olduğum hastane de beraber çıktık oğlumla odaya bu sefer de inşallah öyle olur ya ayrı ayrı gitmeyizbirde kızlar 2 türlü belden uyuşma var epidural ve spinal bana doktorum epidural önermişti oğlum da
Galiba heyecanlanıyor çocuk sesi duyunca çıldırıyor sankiYerim ya heyecanlanıyor mu ne yapıyorgerçekten koca bebiş oldular karnımızda keseyi gördük mü yok kalp atışı yok ikili testler fetal dna derken nerelere geldik şaka gibi
İyiyim çok şükür canım yatıyorum hala hastanedeyim
Benim bayağıdan beri var o ağrı. Özellikle sağdan sola dönerken ve uzun süre oturup ayağa kalktığımda. Öyle böyle ağrımıyor . Magnezyum içince bi tık hafifliyor sadeceKızlar selam. Benim vajina kemiklerinde inanılmaz ağrı. + acı da varhareketim kısıtlandi resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?