Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Canım salı tekrar bakıcak yine dar derse zorlamicaz dediğin gibi
Kızımda da benzer sorunu yaşadım omuzda takıldı çıkması vakumla çektiler
Bişey olmadı kızıma ama oladabilirdi
Hangisi en sağlıklı sonuç vercekse onu istiyorum
Sadece şey konusunda kafam karışık
Epidural sezeryan olan varmı bilmiyorum
Epidural sezeryan öneren varmı grupta yaşayan

Canım merhaba, konuşulduysa kaçırdım neden çatı muayenesi ve doğum tarihi bu kadar erken? Burda gözükene göre bizim aramızda 2 gün var çünkü :/
Canım merhaba, şöyle ki benim son adet tarihim 1 aralıktı fakat bebek ilk haftalarında geriden geliyordu
Geç döllenme diye düşünülerek devlette bir doktor 15 aralık diye düzeltmişti son adet tarihini
Haftasını yakaladı hatta baya geçti
Özel deki doktorumda eski ultrasonlar vs bakarak ve gelişimine
1 aralık olarak düzeltme yaptı son adet tarihimi. Orijinaline göre ilerliyoruz yani artık
Yani şuan 37+6 yım

Epidural belden uyusmali demi. Ben öyle olmuştum bir sorun yaşamadım. Çogu kişi diyor zaten o ana şahit olmak falan diye. Benim belden olmama ragmen uyumuşum bende çok isterdim o ana şahit olmak falan. Ama ara ara sesler duydum görüntü hatırlıyorum az az ama çogunlukla uyumuşum

Merhaba bende epidural sezeryan oldum, hiç sorun yaşamadım. Bebeği gördükten sonra panik yaptığım için ufak bi sakinleştirici yaptılar gerisinin yarısı var yarısı yok uyku uyanıklık arası geçti gitti. İnşallah bu sefer de kolayca geçer gider

Bende uyanık kalmayı kızımın kardeşini ilk görüş anını kaçırmamak için çok istiyorum
Ve genel anestezide sanırım uyanmak daha zor
Epidural o yönden de iyi diyorlar

Kızımın kardeşini ilk gördüğü ana şahit olmak istiyorum kaçırmak istemiyorum bir çok anı
Hayal meyal de olsa hatırlamak daha güzel
İnşallah sorunsuz atlatırım korkum var ama

Kızımın kardeşini ilk gördüğü ana şahit olmak istiyorum kaçırmak istemiyorum bir çok anı
Hayal meyal de olsa hatırlamak daha güzel
İnşallah sorunsuz atlatırım korkum var ama
Benim de kızım var 11 yaşında ama biz muhtemelen o anı göremeyeceğiz çünkü bebek önce gidiyor sezeryanda, bizim arkadan gitmemiz en az bir birbuçuk saat yanlarına. Video çekmelerini isterim muhtemelen. Ama bebeği ilk biz görcez tabi ameliyathanede.

Normal olursa o başka tabi birlikte çıkabilirsiniz

O kadar uzun sürüyor mu ya bizim çıkmamız odaya

Ben epidural sezeryan oldum canım çok rahattı spinal de olmustum meniskus ameliyatinda

Bebeğin vermediler benim olduğum hastane de beraber çıktık oğlumla odaya bu sefer de inşallah öyle olur ya ayrı ayrı gitmeyiz birde kızlar 2 türlü belden uyuşma var epidural ve spinal bana doktorum epidural önermişti oğlum da

O kadar uzun sürüyor mu ya bizim çıkmamız odaya
Ben kendimi çok net hatırlamıyorum ama yengem en az 2 saat sonra geldi, ben gittiğimde de herkes bebeği görmüş hevesini almış tanışmış kucaklaşmış, bi ben kalmışım gibiydi
Yaa bak bunu ilk defa duydum. Bana direk burda üşümesin indiriyoruz dediler. Diğer gittiğim sezeryan doğumlarda da tanıdıklarımda anne hep arkadan geldi.

Yerim ya heyecanlanıyor mu ne yapıyor gerçekten koca bebiş oldular karnımızda keseyi gördük mü yok kalp atışı yok ikili testler fetal dna derken nerelere geldik şaka gibi
Galiba heyecanlanıyor çocuk sesi duyunca çıldırıyor sanki gerçekten ya ne badireler atlattık az kaldı kavuşmaya

Suda doğum düşünen var mı acaba? Ya da Tecrübesi olan? Bir de şehir olarak belirtirseniz çok sevinirim biraz kafam karıştı bu aralar

Kızlar selam. Benim vajina kemiklerinde inanılmaz ağrı. + acı da var hareketim kısıtlandi resmen.
Benim bayağıdan beri var o ağrı. Özellikle sağdan sola dönerken ve uzun süre oturup ayağa kalktığımda. Öyle böyle ağrımıyor . Magnezyum içince bi tık hafifliyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…