- 19 Mart 2023
- 486
- 885
- 33
- 37
Aynen öyle canım hiç dert etmedim anayız biz olacak bunlarMinnoşunun canı sağ olsun
Uyguna diktirmişsin canim Trendyoldan baktim bi tanesi 369tl2 tane diktirdim kumaşta onlardandı 300 tuttu
komik olmuş o hahahaAynen öyle canım hiç dert etmedim anayız biz olacak bunlarSadece saflığıma gülüyorum
Ben trendyola hiç bakmadım direk çeyizciye gittim, trendyoldan gelecek olanın kumaşı nasıl olur bilemedimUyguna diktirmişsin canim Trendyoldan baktim bi tanesi 369tl
Bende bakayim cnm teşekkür ederimcanim ben trendyol’dan tinylamb ve vionel home’dan aldim alez ve carsaflari park yatak icin, 70x120 benim ama lastikli esnek oldugu icin uyuyor genel olarak.
En Philips awent aldim canim herkes onu önerdi.Arkadaşlar biberon olarak ne aldınız veya ne almayı düşünüyorsunuz acaba?
Mama hipp combiotic aldım dr browns ve mamajoo biberonArkadaşlar biberon olarak ne aldınız veya ne almayı düşünüyorsunuz acaba?
Benimki basakta olabilir doktorum tarih vermedi henüz 22 eylüle kadar alirsa Başak sonra olursa teraziKizlar bebişlerimiz terazi burcu olacak
Valla Allaha emanet benimkiKizlar bebişlerimiz terazi burcu olacak
Ya o zamn kızım başak olacak 20 eylül. Sezeryan günümBenimki basakta olabilir doktorum tarih vermedi henüz 22 eylüle kadar alirsa Başak sonra olursa terazi
EvetYa o zamn kızım başak olacak 20 eylül. Sezeryan günüm
Artık erkeklerde mi karışıyor bi tek onlar kalmıştıÖff maalesef, bende artık çenemi tutamadığım zamanlara geldim sanırım, hadi doğurmuş olanı vs sinirleniyorum ama yine de geçiyorum geçen işyerinde canım kahve istedi kafeinsiz kahve almıştım kendime taa ne zaman, bı fincan yaptım aldım kenarda içiyorum adam gelmis yalnız karnındaki çocuğa yazık kahve fln.. ya sen ne büyüttün içinde ne doğurdun da yargiliyosun samimiyetim de yok..dayanamadım senden iyi düşünürüm heralde karnimdaki çocuğu diye çıkışınca bı daha ses etmedidoğum fasli da spinal sezeryan planladık bizde, sorana Eylül sonu bekleniyo bakalım diip detay vermiyorum, ilk başta soyluyodum baktım millet manyak
Seninki neden sezeryan kuzumBenimki basakta olabilir doktorum tarih vermedi henüz 22 eylüle kadar alirsa Başak sonra olursa terazi
Evettemiz titiz bir prensesin olcak
Öyle deme maşallah iyi dayandi kuzucuk dayanir eylül sonuna kadar benceValla Allaha emanet benimkibaşak da olabilir
İlki sezeryan ondan kuzumSeninki neden sezeryan kuzum
Benim de öyle ilkinde bu kadar hareketli değildi bu ikinci epey hareketli maşallahAy inşallah öyle olur ama o kadar hareketliki yaramaz olurmu diye düşünüyorum oğlum çok sakindi
Benim yiğenim başak çok titiz 3 yaşinda elinde bezle dolanıyor çokta düzenli oyuncaklarini sira sira diziyo böyleEvettemiz titiz bir prensesin olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?