Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    195
Mesela ev çok sıcak diyorum yooo iyi diyor gönlümdeki yastıkta vur kafasına ben pozisyonda hiç ayarlayamıyorum tuvalet ayrı bir dert ellerim uyuşmaya başladı bu aralar bir sag elim uyuşuyor 38 bir an önce gelsin istiyorum

Son düzenleme:
Ben de benimkini dövmek istiyorum seni çok iyi anlıyorum hahahha bana da gelmiş aşkım eeee sen de uyu o zaman diyor ciddi olamazsın ya ben de keyfimden uyumuyordum diyorum ama öldüresim geliyor hajsjsj

Magnezyumu sakın bırakma, kullan perişan eder bu haftalar seni.

Bu arada yeni telefona geçtiğim için klavye azizliği yaşıyorum düzelttim hep yazdığımı bile okuyamadım düşün magnezyum alıyordum kalsiyum da ekledi kramp falan yok ama aşırı uyuşma var sabaha kadar evde ekip arabası gibi geziyorum odaya giriyorum nasıl iyi mi öyle diyip geri çıkıyorum odadan hayatım sen de uyusana diyor ayniii işte böyle nasıl bir sıcak basıyor kafamdan aşağı

İnsanlar hadsiz maalesef ve bu beni çok sinirlendiriyor ben fikir ve yorum istemediğim sürece bu tarz çok özel ve kişiye özgü konularda,konuşanlara da kendimce cevaplarını veriyorum karşımdakinin kim olduğu fark etmeksizin.
Allahım cennet kuşuna gani gani rahmet eylesin

Öff maalesef, bende artık çenemi tutamadığım zamanlara geldim sanırım, hadi doğurmuş olanı vs sinirleniyorum ama yine de geçiyorum geçen işyerinde canım kahve istedi kafeinsiz kahve almıştım kendime taa ne zaman, bı fincan yaptım aldım kenarda içiyorum adam gelmis yalnız karnındaki çocuğa yazık kahve fln.. ya sen ne büyüttün içinde ne doğurdun da yargiliyosun samimiyetim de yok..dayanamadım senden iyi düşünürüm heralde karnimdaki çocuğu diye çıkışınca bı daha ses etmedidoğum fasli da spinal sezeryan planladık bizde, sorana Eylül sonu bekleniyo bakalım diip detay vermiyorum, ilk başta soyluyodum baktım millet manyak

Hahhaha çok komikler gerçekten ya insan komikliklerini görünce tam cinnete de gelemiyor Neyse grup olarak sabahlarız şurda artık ne yapalım goygoy yaparız

maşallah maşallah hareket hareket inşallah güzel haberler veririz birbirimize

Elim dursa ayağim durmuyor eşim yine temizlik yapmiş bak diyor kurt var diyonapim ben yapmasam kim yapacak diyorum
Haklısın vallahi biz yapmasak kim yapacak benim de eşim çok söyleniyor yeter sabah akşam temizlik mi olur diye valla olur diyorum ve yapmaya devam ediyorum. Astımım var, köpeğim var mecburum hep bir şeyler çalışıyor evde resmen sürekli bayram temizliği edası var. O yüzden aşırı doğum temizliği yapmadık zaten temiz.

Benim bi perdelerim kaldi yikanacak Onlar gözümde büyüyor çünkü eşim perde takmayi hic sevmiyorhep erteliyor haftaya yaparz bakalim o hafta ne zaman gelecekhaftaya çikarcam yikayinca mecbur takar :))

Kızlar 35+2 yim oğlum 37+2 de doğmuştu. Dün eşime diyorum buda öyle olursa tam 2 haftamız var diye. Ya böyle deyince çok heyecanlı geliyor. 2 hafta değişik geliyor.
Ay bana gün verdiler ya 3 hafta var diyorum ama patron boya yaptık detaylı bir temizlik yapılmıştı ama yazın sıcağından her yer aynı oldu tekrar lazım. Hastane çantam yok ev geri dağıldı aaaaay panik oldum

Galiba yok ama sezeryanı kolay görülmesi beni sinir ediyor . Herkesin ağzında bir ama sancı çekmiyorsun lafı
Yani sezeryani kolay gören kendi egosunu tatmin etmeye çalışan ve normal doğumu marifet gibi gören insanlar bence. Sağlığımız neye elveriyorsa gönlümüz nasıl çekiyorsa öyle doğum yaparız, geri kalanlara sadece hayırlı olsun demek düşer fazlası değil

Kizlar bebek için yatağina çarşaf alacağim ama yatağin ölçüsü 63*120 siz çarşaf aldinizmi bu ölçüde bulamadım ebebek ve civilde.

Yaa canımcım ben de yaşıyorum bunu ne yana dönsem oraya toplanıp bi de vurmaya başlıyor o taraftan, pozisyon değiş anaa diyor resmen.Değişiyorum hop bu sefer ordan başlıyor.Zaten tam yan da dönülmüyo yastık desteğiyle tuhaf bi eğimle yatıyoruz malum Öyle böyle iki saat pozisyonu ayarlamaya çalışıyorum.Tam azıcık rahat bi pozisyon buldum derken noluyo?Tabii ki tuvaletim geliyo
Geceler gerçekten aşırı zor geçiyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…