- 1 Kasım 2013
- 3.439
- 3.018
- 333
Ay bana gün verdiler ya 3 hafta var diyorumKızlar 35+2 yim oğlum 37+2 de doğmuştu. Dün eşime diyorum buda öyle olursa tam 2 haftamız var diye. Ya böyle deyince çok heyecanlı geliyor.2 hafta değişik geliyor.
Dün 3 gibi girmiş ama cevap vermemiş inşallah iyilerdirMerveturann ile özel görüşen falan var mı arkadaşlar çok merak ettim gerçekten.
Diğer arkadaşın nikini unuttum onu da merak ediyorum
Yani sezeryani kolay gören kendi egosunu tatmin etmeye çalışan ve normal doğumu marifet gibi gören insanlar bence. Sağlığımız neye elveriyorsa gönlümüz nasıl çekiyorsa öyle doğum yaparız, geri kalanlara sadece hayırlı olsun demek düşer fazlası değilGaliba yok ama sezeryanı kolay görülmesi beni sinir ediyor . Herkesin ağzında bir ama sancı çekmiyorsun lafı
Ben de merak ediyorum diğeri deMerveturann ile özel görüşen falan var mı arkadaşlar çok merak ettim gerçekten.
Diğer arkadaşın nikini unuttum onu da merak ediyorum
Yaa canımcım ben de yaşıyorum bunu ne yana dönsem oraya toplanıp bi de vurmaya başlıyor o taraftan, pozisyon değiş anaa diyor resmen.Değişiyorum hop bu sefer ordan başlıyor.Zaten tam yan da dönülmüyo yastık desteğiyle tuhaf bi eğimle yatıyoruz malumKizlar günaydin benim bu oğluş sağima yatinca sagda toplanıyor soluma yatinca solda toplaniyo iki tarafımada yatinca rahat edemiyorum toplandıği için bu durumu yaşayan varmı uyku kalitem iyice düştü hic uykumu alamıyorum birde göğsüm çok ağrimaya başladison aylar ne zormuş hemen 38-39lara işinlnmk istiyorum
Çeyizcide ölçüye göre diktirdim canımKizlar bebek için yatağina çarşaf alacağim ama yatağin ölçüsü 63*120 siz çarşaf aldinizmi bu ölçüde bulamadım ebebek ve civilde.
ADAM gelmişi okuduğum an tansiyonum fırladı.Aslında haklısın al sen iç o zaman diyip kahveyi yüzüne döküceksin, off hayali bile güzel değil mi amaÖff maalesef, bende artık çenemi tutamadığım zamanlara geldim sanırım, hadi doğurmuş olanı vs sinirleniyorum ama yine de geçiyorum geçen işyerinde canım kahve istedi kafeinsiz kahve almıştım kendime taa ne zaman, bı fincan yaptım aldım kenarda içiyorum adam gelmis yalnız karnındaki çocuğa yazık kahve fln.. ya sen ne büyüttün içinde ne doğurdun da yargiliyosun samimiyetim de yok..dayanamadım senden iyi düşünürüm heralde karnimdaki çocuğu diye çıkışınca bı daha ses etmedidoğum fasli da spinal sezeryan planladık bizde, sorana Eylül sonu bekleniyo bakalım diip detay vermiyorum, ilk başta soyluyodum baktım millet manyak
Anladim kuzum dikim olunca pahaliyami dikiyorlar ne kadara diktiler canimÇeyizcide ölçüye göre diktirdim canım
Yıka bitince de hadi aşkım deBenim bi perdelerim kaldi yikanacak Onlar gözümde büyüyor çünkü eşim perde takmayi hic sevmiyorhep erteliyor haftaya yaparz bakalim o hafta ne zaman gelecek haftaya çikarcam yikayinca mecbur takar :))
Benimde öyle uykumu hiç alamiyorum geceleriYaa canımcım ben de yaşıyorum bunu ne yana dönsem oraya toplanıp bi de vurmaya başlıyor o taraftan, pozisyon değiş anaa diyor resmen.Değişiyorum hop bu sefer ordan başlıyor.Zaten tam yan da dönülmüyo yastık desteğiyle tuhaf bi eğimle yatıyoruz malumÖyle böyle iki saat pozisyonu ayarlamaya çalışıyorum.Tam azıcık rahat bi pozisyon buldum derken noluyo?Tabii ki tuvaletim geliyo
Geceler gerçekten aşırı zor geçiyor ya
Oyyy çok az kalmışşşş gün verilince daha da heyecanlı olunur yaAy bana gün verdiler ya 3 hafta var diyorumama patron boya yaptık detaylı bir temizlik yapılmıştı ama yazın sıcağından her yer aynı oldu tekrar lazım. Hastane çantam yok ev geri dağıldı aaaaay panik oldum
Haftaya yikayimda emri vaki yapayım bu hafta dinlensinYıka bitince de hadi aşkım dekırışacak lütfen acele edelim de gönlü olur
İyi hadi yine bu hafta da yırttıHaftaya yikayimda emri vaki yapayım bu hafta dinlensin
Direk terzide diktirdim ölçüye göreKizlar bebek için yatağina çarşaf alacağim ama yatağin ölçüsü 63*120 siz çarşaf aldinizmi bu ölçüde bulamadım ebebek ve civilde.
2 tane diktirdim kumaşta onlardandı 300 tuttuAnladim kuzum dikim olunca pahaliyami dikiyorlar ne kadara diktiler canim
canim ben trendyol’dan tinylamb ve vionel home’dan aldim alez ve carsaflari park yatak icin, 70x120 benim ama lastikli esnek oldugu icin uyuyor genel olarak.Kizlar bebek için yatağina çarşaf alacağim ama yatağin ölçüsü 63*120 siz çarşaf aldinizmi bu ölçüde bulamadım ebebek ve civilde.
Minnoşunun canı sağ olsunKızlar ben saf gibi hiç çatlağım yok sanıyordum, göbeğimin altında kaldığı için aynadan düz bakınca görmüyormuşum meğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?