Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    195
Merveturann ile özel görüşen falan var mı arkadaşlar çok merak ettim gerçekten.
Diğer arkadaşın nikini unuttum onu da merak ediyorum
Oğlum hala yoğun bakımda. Hamileyken geçirdiğim bir enfeksiyon olmuştu ağır o zamandan bu yana hasta olmuş. Zatüre olmuş o yüzden bu nefes problemini çekiyor
Eskiye göre şuan daha iyi entübeden çıkarıldı ama hala destekle nefes alıyo
3.4 gün veya 1 haftalık süreç bizi bekliyor belki daha fazla belli değil henüz
Dua edersiniz herkesin yazdığını okuyamadım
Malum sezeryan oldum hem iyileşmeye çalışmak hemde oğlumun özlemini yaşamak biraz zor oluyo
Enfeksiyon felan geçiren varsa idrarda veya kanda lütfen dikkatli olun ve önemseyin
Doktor yat dediğinde hastaneye yatın
Bana yat demişti ben yatmamıştım

Canım benim dua ediyorum hep aklımdasin çok geçmiş olsun tekrardan

Çok geçmiş olsun canım dualarımız seninle gün gün daha iyi olacaksınız inşallah

Geçmiş olsun canım dualarımız sizinle sağ salim çıkarsınız inşallah

Kuzum çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin oğluna inşallah bi an önce kavuşursun idrar yolu enfeksiyonumu geçirmiştin Sende oğlunda İnşallah bi an önce toparlarsiniz Dualarim seninle

Doktor tedbir amaçlı yat demiştir canım o zaman, enfeksiyon için yapılması gereken şeyler zaten yapılmıştır hiç öyle düşünüp kendine yüklenme sakın.Dualarımız sizinle, inşallah en kısa sürede ikiniz de çok iyi olıcaksınız

Ay selam kızlar bugün bir regl ağrısı gibi bişey vardı sabahtan akşama doğruda bel ağrısı da başladı. Gerçi bugün çok ayakta kaldım. Kesin ondan oldu.

Ay selam kızlar bugün bir regl ağrısı gibi bişey vardı sabahtan akşama doğruda bel ağrısı da başladı. Gerçi bugün çok ayakta kaldım. Kesin ondan oldu.
Ben de yaşıyorum o durumu hatta ilk olduğunda bi garipsedim umutmuşum o ağrıyı aylardır yokluğuyla yaşıyordum ahahahahh

Ayyy,hele ki erkeklerin yorum yapmasına gram tahammülüm yok,ağzına sağlık
Valla benim de zorunlu sezaryen olarak planlandı ama bana kalsaydı ve seçme şansım olsaydı da böyle seçerdim diye düşünüyorum,kime ne :)
Sağlıkla ve zamanında kucaklarımıza alalım da gerisi boş aslında

Ben teraziyim nasipse oğlum da terazi olcak. Hatta doğum günüme denk gelirse ne güzel olur ama sezaryan olacağim belki bekletmez o kadar doktor bilemiyorum ki
Terazi burcu özellikleri nasil umarim iyidirHiç terazi olmadi tanidiğim inşallah denk gelir cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…