Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    195
Artık erkeklerde mi karışıyor bi tek onlar kalmıştı . Bende çok yakınım harici herkese ekim başı diyorum.

İlki sezeryan olunca artik normal doğum yapılmiyormu canım sonraki gebeliklerde.
Onu her doktor yapmıyor benim doktorum yapmıyor çünkü belli başlı riskleri var onun öyle olunca sezeryana karar verdik zaten ben normal doğuma uygun değilim hem ileri derecede panik atağım var hem de maalesef ki çatı darlığı ilkine de o yüzden sezeryan demiştik

Anladım kuzum benimde henüz belli değil şu an bakalim ne diycek 37.haftada çati muayenesi yaparsa az çok belli olur artik doğum şeklim.

Benim minnoş akrep olabilir.Oglum başak çok memnunum ondan ama Eylül'de Doğan çocukları 6 yasinda direk okula başlatıyorlar ondan dolayı Eylül'de doğmasını hiç istemiyorum.O zamana kadar değişir mi bu kural bilmiyorum ama.

Eylül başi akrepmi oluyor

Bende onu çok düşünmüştüm bı ara Eylül sonrası Doğanlar diye baslatiyorlar hep ama sınırda kalırsa Dilekce yazılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…