İlki sezeryan olunca artik normal doğum yapılmiyormu canım sonraki gebeliklerde.İlki sezeryan ondan kuzum
Onu her doktor yapmıyor benim doktorum yapmıyor çünkü belli başlı riskleri var onun öyle olunca sezeryana karar verdik zaten ben normal doğuma uygun değilim hem ileri derecede panik atağım var hem de maalesef ki çatı darlığı ilkine de o yüzden sezeryan demiştikİlki sezeryan olunca artik normal doğum yapılmiyormu canım sonraki gebeliklerde.
Anladım kuzum benimde henüz belli değil şu an bakalim ne diycek 37.haftada çati muayenesi yaparsa az çok belli olur artik doğum şeklim.Onu her doktor yapmıyor benim doktorum yapmıyor çünkü belli başlı riskleri var onun öyle olunca sezeryana karar verdik zaten ben normal doğuma uygun değilim hem ileri derecede panik atağım var hem de maalesef ki çatı darlığı ilkine de o yüzden sezeryan demiştik
Eylül başi akrepmi oluyorBenim minnoş akrep olabilir.Oglum başak çok memnunum ondanama Eylül'de Doğan çocukları 6 yasinda direk okula başlatıyorlar ondan dolayı Eylül'de doğmasını hiç istemiyorum.O zamana kadar değişir mi bu kural bilmiyorum ama.
Benim tahmini doğum 1 Kasım görünüyor ,Kizim 22 ekimden sonra doğarsa akrep olur .Oğlum 18 Eylül'de doğdu o Başak.Eylül başi akrepmi oluyor
Bende onu çok düşünmüştüm bı ara Eylül sonrası Doğanlar diye baslatiyorlar hep ama sınırda kalırsa Dilekce yazılırBenim minnoş akrep olabilir.Oglum başak çok memnunum ondanama Eylül'de Doğan çocukları 6 yasinda direk okula başlatıyorlar ondan dolayı Eylül'de doğmasını hiç istemiyorum.O zamana kadar değişir mi bu kural bilmiyorum ama.
İnşallah canım bakalım hiç bilmiyorum hala hastanede riskli zamanları atlatıp minimum riske düşürmeye çalışıyoruzÖyle deme maşallah iyi dayandi kuzucuk dayanir eylül sonuna kadar bence
Oğlum hala yoğun bakımda. Hamileyken geçirdiğim bir enfeksiyon olmuştu ağır o zamandan bu yana hasta olmuş. Zatüre olmuş o yüzden bu nefes problemini çekiyorMerveturann ile özel görüşen falan var mı arkadaşlar çok merak ettim gerçekten.
Diğer arkadaşın nikini unuttum onu da merak ediyorum
Yukarıya yazdım canımMerveturann canimmm nasilsinnn
Canım benim dua ediyorum hep aklımdasin çok geçmiş olsun tekrardanOğlum hala yoğun bakımda. Anne karnındayken geçirdiğim bir enfeksiyon olmuştu ağır o zamandan bu yana hasta olmuş. Zatüre olmuş o yüzden bu nefes problemini çekiyor
Eskiye göre şuan daha iyi entübeden çıkarıldı ama hala destekle nefes alıyo
3.4 gün veya 1 haftalık süreç bizi bekliyor belki daha fazla belli değil henüz
Dua edersiniz herkesin yazdığını okuyamadım
Malum sezeryan oldum hem iyileşmeye çalışmak hemde oğlumun özlemini yaşamak biraz zor oluyo
Enfeksiyon felan geçiren varsa idrarda veya kanda lütfen dikkatli olun ve önemseyin
Doktor yat dediğinde hastaneye yatın
Bana yat demişti ben yatmamıştım
Çok geçmiş olsun canım dualarımız seninle gün gün daha iyi olacaksınız inşallahOğlum hala yoğun bakımda. Hamileyken geçirdiğim bir enfeksiyon olmuştu ağır o zamandan bu yana hasta olmuş. Zatüre olmuş o yüzden bu nefes problemini çekiyor
Malum sezeryan oldum hem iyileşmeye çalışmak hemde oğlumun özlemini yaşamak biraz zor oluyo
Enfeksiyon felan geçiren varsa idrarda veya kanda lütfen dikkatli olun ve önemseyin
Geçmiş olsun canım dualarımız sizinle sağ salim çıkarsınız inşallahOğlum hala yoğun bakımda. Hamileyken geçirdiğim bir enfeksiyon olmuştu ağır o zamandan bu yana hasta olmuş. Zatüre olmuş o yüzden bu nefes problemini çekiyor
Chicco naturalfeeling antikolik biberon tercih ettim.Arkadaşlar biberon olarak ne aldınız veya ne almayı düşünüyorsunuz acaba?
Anladim kuzucumBenim tahmini doğum 1 Kasım görünüyor ,Kizim 22 ekimden sonra doğarsa akrep olur .Oğlum 18 Eylül'de doğdu o Başak.
Kuzum çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin oğluna inşallah bi an önce kavuşursun idrar yolu enfeksiyonumu geçirmiştin Sende oğlunda İnşallah bi an önce toparlarsinizOğlum hala yoğun bakımda. Hamileyken geçirdiğim bir enfeksiyon olmuştu ağır o zamandan bu yana hasta olmuş. Zatüre olmuş o yüzden bu nefes problemini çekiyor
Sen hala hastanedemisin kuzum kiyamam yaİnşallah canım bakalım hiç bilmiyorum hala hastanede riskli zamanları atlatıp minimum riske düşürmeye çalışıyoruz
Doktor tedbir amaçlı yat demiştir canım o zaman, enfeksiyon için yapılması gereken şeyler zaten yapılmıştır hiç öyle düşünüp kendine yüklenme sakın.Dualarımız sizinle, inşallah en kısa sürede ikiniz de çok iyi olıcaksınızOğlum hala yoğun bakımda. Hamileyken geçirdiğim bir enfeksiyon olmuştu ağır o zamandan bu yana hasta olmuş. Zatüre olmuş o yüzden bu nefes problemini çekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?