Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    220
Bebek nemlendiricisiyle canım, mustela, bioderma, incia bunları deneyebilirsin. Bi de yazık yeni doğan bebişe bence nişasta falan sürme pişik kremleri var yine bu markaların

Amiin canım benim inşallah

Benim de doktorum öyle rahat, beni de aslında çok rahatlatıyor iyi geliyor bana. 39 haftalık oldum tam , Salı günü kontrolüm var bana da bişey demedi 40 a kadar durcak gibi dedi. Bende Salı günü bişey söyler diye bekliyorum artık. Vajinal ilk tercihim tabi yine de bebişim bilir. Cinsiyet ne sizin bizim erkek ve erkekler genelde 40 I dolduruyor diyorlar

Bende bekliyorum 39 hafta ile

Benim doktorum da şimdilik gelecek gibi durmuyor ama hiç belli olmaz artık erken doğum sayılmaz gelse de sorun değil dedi. Benim kız, evet kızlar bir hafta erken gelir diyorlar genelde. Benim hem şekerden dolayı iri biraz bebek, hem kan sulandırıcı kullanıyorum bu yüzden iğneyi doğumdan en az 12 saat önce yapmak gerekiyor, hem de hemoroid çıktı hamilelikte bu yüzden sezaryen istiyorum. Doktoruma kalsa vajinali deneriz dedi ama ben riske atmak istemiyorum. Sağlıcakla kucağımıza alalım

Amin inşallah sağlıkla gelsinler bende kullanıyorum kan sulandırıcı iğne hala bırakmadım

Kızlar doğum yapanlardan Oksapar kullananlar ne zaman kesti acaba veya yaklaşan olupta kesenler var mı bir de doğum şekliniz nasıl

Yaa bende de çıktı ve ilk gün ağrım çok yoktu bugün ağrısı da arttı nasıl geçecek bu hemoroid

Amin inşallah sağlıkla gelsinler bende kullanıyorum kan sulandırıcı iğne hala bırakmadım
Doğumdan sonra da birkaç hafta daha kullanmak gerekiyormuş doktorum öyle demişti. Doğumdan sonra öncesine göre daha iyi oluruz umarım hem biz hem bebeklerimiz

Yaa bende de çıktı ve ilk gün ağrım çok yoktu bugün ağrısı da arttı nasıl geçecek bu hemoroid
Doğumdan sonra bağırsaklar kendi düzenine dönerken o da yavaş yavaş geçiyormuş hamilelikte hemoroid olan kime sorduysam öyle dedi

Teşekkürler cevabınız için

Kızlar doğum yapanlardan Oksapar kullananlar ne zaman kesti acaba veya yaklaşan olupta kesenler var mı bir de doğum şekliniz nasıl
Sezaryen oldum 40 gün kullanılacak ama ben de hafif pıhtılaşma sorunu da var. Sorunu olmayan yakınlarım 10 gün kullandı.

Anladım canım teşekkür ederim cevabın için. Ben de biberon meme reddi yapar mı diye korkuyorum ama kaşık olayı da çok zor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…