Kizlar ben dün gece 3'te doğum yaptim Talhami kucağima aldim çok şükür Darisi bütün bekleyen annelerimin başina
Arkadaşlar merhaba. 35+4 haftalık hamileyim. Bugün kontrole gittim bebeğimin kilosu 2700 44 cm boy. Sizce normal mi sizin nasıldı? Boyu kısa gibi geldi sanki
Kuzum çok teşekkür ederim. Kimseyi istememiştim yanımda bırakamam diye geçen gün çok kötü olunca annem geldi emzirdim ışığa koydum sonra 3-4 saat uyudum çok iyi gelmişti. Annelik içgüdüsü işte bırakamıyor da insan. Denerim valla ıslak mendili de üstünü soymamı sevmiyor ağlıyor zaten hemen daha iyi uyanır. Yaaaa 1 hafta sonunda mı düştü? Barlas dün 1 haftalık oldu yarınki sonuca bağlı düşer mi düşmez mi muhabbetimiz. Bugün 15 ti bakalım inşallah yükseliş yapıp düşmeye geçmiştir.Canım çok geçmiş olsun öncelikle. Mama zamanlarında uyumaya bak biri verirken. Biliyorum çok uyur halsiz olur ama ince hortum yaparlar hastanede çok zorda kalınca. Altını açıp ıslak mendille silince biraz çabuk uyanıyordu kızım. İlk tahlili 7. Gün aldılar bizden gözle kontrol ettiler öncesinde. Ki bugünden sonra da düşmeye başladı inşallah sizin de öyle olur.
Ah bir bilseeeek ah. Amin canım benimmmSpinalde de genelde de aynı işlemi yaparlar cnm gaz sezeryanla alakalı bir durum..Bende hatirliyorum gazı biraz zor çıkarmistim,ama çıkarınca çok mutlu olmuştuk
Al benden o kadar .İnan şuan ki ağrılar falan hatta sezeryan bile doğum sonrasi kadar korkutmuyor.40 yasina gelmişim, rahata alışmışım ,oğlanı hayatımın merkezine koymuşum .Yengeç Burcu olarak extra duygusalim zaten arti lohisalik.Nasıl bir hayat bekliyor bilemiyorum
Canım niye düşmüyorsa Allah şifa versin kuzuya
Allah yardımcın olsun cnm
Önce Allah’ın izniyle sonra da Şakir hocanın tedavisiyle hamile kaldım tam 5 yıl sonraŞakir aydoğdu ve seyithan güler ikisi arasında paslaşarak gittim kuzum
Bende hematoloji izin vermemişti normal doğum için ama bir sonrakinde duruma göre zorlarım asla kolay değil onu çekiyorsun bitiyor bu bitmiyor sancısı acısıYaa çok haklısın ben o kadar zorlandım ki bilsem normal doğururdum diyorum
Dostum şartlarımız aynı yaşlarımız çocuklarımız. Burda bekliyorum seniSpinalde de genelde de aynı işlemi yaparlar cnm gaz sezeryanla alakalı bir durum..Bende hatirliyorum gazı biraz zor çıkarmistim,ama çıkarınca çok mutlu olmuştuk
Al benden o kadar .İnan şuan ki ağrılar falan hatta sezeryan bile doğum sonrasi kadar korkutmuyor.40 yasina gelmişim, rahata alışmışım ,oğlanı hayatımın merkezine koymuşum .Yengeç Burcu olarak extra duygusalim zaten arti lohisalik.Nasıl bir hayat bekliyor bilemiyorum
Canım niye düşmüyorsa Allah şifa versin kuzuya
Allah yardımcın olsun cnm
Gör bak düşmeye başlayacak. Bizden ilk kan alındığında 13,5 tu ama öncesinde gözleri falan daha kötüydü. Sonra düşmeye başladı. Kimden yardım alabiliyorsan canım ben de hiç bırakamam ama sütün için senin için çok güzel olur dinlenmen.Kuzum çok teşekkür ederim. Kimseyi istememiştim yanımda bırakamam diye geçen gün çok kötü olunca annem geldi emzirdim ışığa koydum sonra 3-4 saat uyudum çok iyi gelmişti. Annelik içgüdüsü işte bırakamıyor da insan. Denerim valla ıslak mendili de üstünü soymamı sevmiyor ağlıyor zaten hemen daha iyi uyanır. Yaaaa 1 hafta sonunda mı düştü? Barlas dün 1 haftalık oldu yarınki sonuca bağlı düşer mi düşmez mi muhabbetimiz. Bugün 15 ti bakalım inşallah yükseliş yapıp düşmeye geçmiştir.
Ah inşallah inşallah valla tek temenniiiim sabah ola hayrola allahım diyip diyip duruyorum.Dostum şartlarımız aynı yaşlarımız çocuklarımız. Burda bekliyorum seni
Gör bak düşmeye başlayacak. Bizden ilk kan alındığında 13,5 tu ama öncesinde gözleri falan daha kötüydü. Sonra düşmeye başladı. Kimden yardım alabiliyorsan canım ben de hiç bırakamam ama sütün için senin için çok güzel olur dinlenmen.
Benim en başından beri takip eden özel kliniği olan doktorum vardı maalesef ben 30. haftaydayken kliniğini kapatıp gitti. O yüzden ben başka doktora gitmek durumunda kaldım. Şu anda gittiğim doktor özel hastanede evet ama toplamda 4 kez ancak kontrole gittim en başından beri takip etmedi beni. Bu özel hastane 1,5 saatlik mesafede olduğu için devlet hastanesine de gidiyorum özellikle Nst için. Ki devlet hastanesindeki doktor zaten risk almak istemiyor en başından beri sen burada doğum yapamazsın muhtemelen diyordu başka hastane bakmamı istiyordu bugün de şehir hastanesine sevk etti.Merhaba normal doktorunuz özel hastanede mi acaba
Bencede batıl yaaÇok rahatisizsan kestir birşey olacağını düşünmüyorum hep batıl inançlar
Canım bizimkide bir haftadır düşmedi fototerapi aldi 3 gün ,evdeyiz bugün kontrol vardı düşüşe geçmiş ama uzatılmış sarılık olmus öyle dedi doktor haftaya Çarşamba tekrar ölçüme gideceğiz bizim doktorumuz iki üç çay kaşığı su önerdi mamadan sonra evde iki çay kaşığı su verdik doktoruma güvenerek başladım.. yapmam dediğim herşeyi yaptım tek bakarım dedim annemsiz olmadı uykusuzluk hem sütünü etkiledi hem mental olarak çöküşe bu bir süreç bunun farkındayım umarım sağlıkla hepimiz atlatırızKuzum çok teşekkür ederim. Kimseyi istememiştim yanımda bırakamam diye geçen gün çok kötü olunca annem geldi emzirdim ışığa koydum sonra 3-4 saat uyudum çok iyi gelmişti. Annelik içgüdüsü işte bırakamıyor da insan. Denerim valla ıslak mendili de üstünü soymamı sevmiyor ağlıyor zaten hemen daha iyi uyanır. Yaaaa 1 hafta sonunda mı düştü? Barlas dün 1 haftalık oldu yarınki sonuca bağlı düşer mi düşmez mi muhabbetimiz. Bugün 15 ti bakalım inşallah yükseliş yapıp düşmeye geçmiştir.
5 yılda olmayan şey 2 ay içinde oldu çok şükürŞakir aydoğdu ve seyithan güler ikisi arasında paslaşarak gittim kuzum
YaaaaaÖnce Allah’ın izniyle sonra da Şakir hocanın tedavisiyle hamile kaldım tam 5 yıl sonra
Özel değilse sorun neydi nasıl bir tedavi uyguladı5 yılda olmayan şey 2 ay içinde oldu çok şükür
Peki gebelik şekeri mi başından beri vardı ondan mı devlet hastanesi şehir hastanesine sevk etti? Bu arada bende şehir değişikliği yüzünden 32. Haftamdan itibaren İzmir e özel hastaneye gidiyorum 39. Haftadayım şuan. Beni de başından beri takip etmedi. Özel de ki doktorunuz mu içinize sinmedi acabaBenim en başından beri takip eden özel kliniği olan doktorum vardı maalesef ben 30. haftaydayken kliniğini kapatıp gitti. O yüzden ben başka doktora gitmek durumunda kaldım. Şu anda gittiğim doktor özel hastanede evet ama toplamda 4 kez ancak kontrole gittim en başından beri takip etmedi beni. Bu özel hastane 1,5 saatlik mesafede olduğu için devlet hastanesine de gidiyorum özellikle Nst için. Ki devlet hastanesindeki doktor zaten risk almak istemiyor en başından beri sen burada doğum yapamazsın muhtemelen diyordu başka hastane bakmamı istiyordu bugün de şehir hastanesine sevk etti.
Görünen bir sorun yoktu canım ne eşimde ne de bende. Sadece kan değerlerim biraz düşüktü benim. İlk olarak b12 iğnesine ve d vitamini hapına başladı değerlerim düzeldi. Sonra rahim filmi çekti onda birşey çıkmadı, o ay ve sonraki ay Letu(yumurta büyütme hapı) ve ovitrelle(çatlatma iğnesi) oldum, ilk ay hamilelik oluşmadı, ikinci ay Letu kullandım ama Ovitrelle bulamamıştım kullanamadım yani ona rağmen o ay gebelik oluştu çok şükür ki. 5 yıldır gitmediğim doktor kalmadı herkes birsey yok deyip yolluyordu, aşılama bile oldum tutmadı. Nasip buradaymış. Gerçekten çok çok iyi bir doktor çok başarılıÖzel değilse sorun neydi nasıl bir tedavi uyguladı
Sonuç çok güzel olmuş hikayeni okurken duygulandım aynı süreçlerden ablamda geçti ailecek gözümüz kulağımız onlardan gelecek haberdeydi yıllarca burdada nam yapmış bir doktor var ona gitti çok şükür şimdi bebeğini seviyoruz hatta stajımı kendi yeğenimde yaptım gibi bişey olduGörünen bir sorun yoktu canım ne eşimde ne de bende. Sadece kan değerlerim biraz düşüktü benim. İlk olarak b12 iğnesine ve d vitamini hapına başladı değerlerim düzeldi. Sonra rahim filmi çekti onda birşey çıkmadı, o ay ve sonraki ay Letu(yumurta büyütme hapı) ve ovitrelle(çatlatma iğnesi) oldum, ilk ay hamilelik oluşmadı, ikinci ay Letu kullandım ama Ovitrelle bulamamıştım kullanamadım yani ona rağmen o ay gebelik oluştu çok şükür ki. 5 yıldır gitmediğim doktor kalmadı herkes birsey yok deyip yolluyordu, aşılama bile oldum tutmadı. Nasip buradaymış. Gerçekten çok çok iyi bir doktor çok başarılı
Gebelik şekeri çıktı. Aslında özeldeki doktorum beni rahatlatıyor gittiğimde ama çok rahat gibi geliyor bana dün gittiğimizde doğum için tarih alırız diye gittik mesela tarih vermedi haftaya yine kontrole gel dedi. Yani bebeğin kendi gelmesini bekliyor gibi geldi bana ben de planlı olsun istiyorum. Haftaya kadar doğum olmazsa gittiğimde tarih olsun artık diyeceğim çünkü böyle beklemek daha zor. Şehir hastanesine de güvenmiyorum açıkçası perinatolojiye gitmiştim daha önce bebek açısından hiçbir risk olmadığı halde amniyon sıvısı almak için ikna etmeye çalışmışlardı, vaka gözüyle bakıyorlar insanlara. Sizin de az kalmış belli mi gününüz yoksa vajinal doğum mu bekliyorsunuz?Peki gebelik şekeri mi başından beri vardı ondan mı devlet hastanesi şehir hastanesine sevk etti? Bu arada bende şehir değişikliği yüzünden 32. Haftamdan itibaren İzmir e özel hastaneye gidiyorum 39. Haftadayım şuan. Beni de başından beri takip etmedi. Özel de ki doktorunuz mu içinize sinmedi acaba
Benim de pazar akşamı geldi nişanım, pazartesi bakıldığında açıklık 1.5 santimdi en son. Henüz gelen giden yok aynıyız senlePerşembe sabah nişanım geldi, sancı ne bilmediğim için ööyle beklemedeyim arada gelen ağrılar sancı mı ki? Çok da düzensiz geliyor. Pazar günü annem gelecekti benimki annemi bekler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?