• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    220
Canım selamlar, nasılsın ne zaman doğum ? Seni görünce @GulizAli yi de merak ettim yolundadır inşallah her şey 🙏
8 ekime gün verdi bana canım. Bir sıkıntı yok şükürler olsun 🥰 senin nasıl gidiyor ne zaman doğum? Güliz de henüz doğum yapmamış geçen en son Salı günü doğuracağını söyledi 🥰

8 ekime gün verdi bana canım. Bir sıkıntı yok şükürler olsun 🥰 senin nasıl gidiyor ne zaman doğum? Güliz de henüz doğum yapmamış geçen en son Salı günü doğuracağını söyledi 🥰
Doğum yaptım canım ben 19. Günümüz bugün 🥰 darısı sizlere sağlıkla inşallah 🙏

Allah izin verirse anestezi teknikeriyim anestezi uzmanımla konuştum epidural yapacak 5 cmden sonra o yüzden olumlu düşünüyorum ama bebekli hayattan korkuyorum siz desteksiz misiniz ?
bana epidural maalesef tam olarak etki etmedi, ama epiduralle doguran kisiler gercekten cok olumlu yorumlar yapiyorlar, umarim seninki de en rahat sekilde olur 🙏🏻☺️

cok dogru kisilerden birine yazmis olabilirsin bu korkunu bu arada. zira ben hic anne olmak isteyen bir kadin olmadim, sonra bi’ gun asik oldum, derken otuzdan sonra evlilik mevlilik olanlar oldu. haliyle dogum yaptigim ana kadar hem anne olmak hem bebekli hayatla ilgili sonsuz endise icerisindeydim. fakat sana yemin ederim, oyle bir guc geliyor ki, annelik, tanimlanabilecek bir his asla degil, evet zor, 72 saattir toplamda 3 saat anca uyumusumdur misal, fakat ayaktayim, hem mental hem fiziksel olarak gercekten zor ama ustesinden geliyorsun. sen de geleceksin. dogumdan sonra yirmi dakika boyunca dikis atildi bana, felaket yirtiklarim oldu, yatamiyorum, kalkamiyorum, acidan kivraniyorum surekli. tekrar tekrar epidural verdiler acimdan, onu da biliyorsun yaptiktan sonra; bir sure bacaklar uzun yatmak zorundasin, bacaklara hissizlik veriyor kalkamiyorsun vs. oglumla istedigim gibi ilgilenemedim, haliyle sonsuz endise doldum, eve gelince basbasa kaldik, bir baktim ki kirk yillik ana gibi her seyini yapiyorum bir sekilde.

velhasil-i kelam; hic korkma bence. ☺️

bana epidural maalesef tam olarak etki etmedi, ama epiduralle doguran kisiler gercekten cok olumlu yorumlar yapiyorlar, umarim seninki de en rahat sekilde olur 🙏🏻☺️

cok dogru kisilerden birine yazmis olabilirsin bu korkunu bu arada. zira ben hic anne olmak isteyen bir kadin olmadim, sonra bi’ gun asik oldum, derken otuzdan sonra evlilik mevlilik olanlar oldu. haliyle dogum yaptigim ana kadar hem anne olmak hem bebekli hayatla ilgili sonsuz endise icerisindeydim. fakat sana yemin ederim, oyle bir guc geliyor ki, annelik, tanimlanabilecek bir his asla degil, evet zor, 72 saattir toplamda 3 saat anca uyumusumdur misal, fakat ayaktayim, hem mental hem fiziksel olarak gercekten zor ama ustesinden geliyorsun. sen de geleceksin. dogumdan sonra yirmi dakika boyunca dikis atildi bana, felaket yirtiklarim oldu, yatamiyorum, kalkamiyorum, acidan kivraniyorum surekli. tekrar tekrar epidural verdiler acimdan, onu da biliyorsun yaptiktan sonra; bir sure bacaklar uzun yatmak zorundasin, bacaklara hissizlik veriyor kalkamiyorsun vs. oglumla istedigim gibi ilgilenemedim, haliyle sonsuz endise doldum, eve gelince basbasa kaldik, bir baktim ki kirk yillik ana gibi her seyini yapiyorum bir sekilde.

velhasil-i kelam; hic korkma bence. ☺️
Ayy ben de sizin gibiyim hiç anne olma hayalim yoktu kocama aşığım 5. Senemizin içindeyiz çocuğa gerek var mıydı diyoruz bazen yalan yok ama yine de onu çok merak ediyorum ve seviyorum umarım dediğiniz gibi olur zor olacağını biliyorum ama zor olanın yanında güzellikleri farkedebilmek asıl mesele :) epiduralim umarım tutar güvendiğim bir doktordur beraber çok çalıştık 🥹

Yaa lazer kankam sana yazdım görmedin galiba doğurmuşsun çook sevindim en büyük korkumuzdu doğuma temiz gitmek sen atlattın umarım bebişin hemen iyileşir evinize gidersiniz 😍
Oyyy görmediiiiiiim 🥹🥹🥹🥹 doğurdum doğurdum tertemiz girdim doğuma hahsjs açmadığımız kişi kalmadı eğitim araştırma doğumhanesinde maşallah yani 😂😂 inşallah aşkım inşallah iyileşir de döneriz

Evet iyi düşün hep daha atak haftaları var inatları var daha okul çantalarını yapacaz boz bu çocukların. 🥰 Benimkide kandırıp duruyor bizi sürekli gelesi yok 😂
Ne zaman gelecek acaba minnoş 🥹 hahah ay hemen de büyümesinler üzülürüm bu halleri çok güzel

Merhaba herkese. Sezaryen olanlara bir sorum var. Ameliyat sonrası hastanede kaç gün kaldınız? Benim gittiğim hastanede hem vajinal doğum hem sezaryen için sadece bir gece kalınıyormuş. Ekstra gece eklenirse fiyat artıyormuş.

Merhaba herkese. Sezaryen olanlara bir sorum var. Ameliyat sonrası hastanede kaç gün kaldınız? Benim gittiğim hastanede hem vajinal doğum hem sezaryen için sadece bir gece kalınıyormuş. Ekstra gece eklenirse fiyat artıyormuş.
İlk sezeryanim da gaz çıkaramadım 2 gun yatmistim ek ücret alınmadı bizden şimdi ki sezeryanim da 1 gun kaldım 😃

Oyyy görmediiiiiiim 🥹🥹🥹🥹 doğurdum doğurdum tertemiz girdim doğuma hahsjs açmadığımız kişi kalmadı eğitim araştırma doğumhanesinde maşallah yani 😂😂 inşallah aşkım inşallah iyileşir de döneriz
Ayy bende inşallah tertemiz girebilirim o kadar hızlı uzuyor ki kontrol etmek şok zor jdjfjdjf

Benim hastanede normal 1 sezeryan 2 geceymis

Perşembe gününden beri aralıksız ağlıyorum. Bir allahın kuluda baa çıkıp demiyorki korkma yanındayız. Çok yoruldum. Anne olmak istemiyorum diye ağlıyorum.

Sen her defasında mama verdiğin için. 2.5 3 saate kadar duruyormuş benimki çogunlukla meme emdiği için en fazla 2 2.5 saat dayanıyor. Mama daha tok tutuyor bebekleri. Ya yıl oldu 2025 robotlar bile yapıldı. Şu bebelerin gazına kesin iyi gelen şeyi yapamadılar. Benimkinin de çok gazı var damla veriyorum ama çokta fayda etmiyor. Bazi geceler güzel uyuyor. mesela dün uyumadık.
O zaman bende memeden sonra mama vermeyi deneyim. Benimki meme emiyorsada çok uzun emmiyor en fazla 10 15 dakika kalıyor.
Benim de oğlan aşırı gazlı gece asla uyumuyor ağlamıyor ama hep bapırıyor bende uyumuyorum kızımda korkuyor o bagırınca odalarını değiştirdim şimdilik. Gaz damlası kullandım işe yaramadı ama bi tane kullandım o işe yaradı. Birde alt değiştirmeden önce mutlaka karnına masaj yapıp ayagıyla masaj yapıp gazını bol bol çıkartıyorum daha rahat yiyip uyuyor. Her beslenme sonrası mutlaka gazını üstten yaptırıyorum bugün biraz daha rahatız

Perşembe gününden beri aralıksız ağlıyorum. Bir allahın kuluda baa çıkıp demiyorki korkma yanındayız. Çok yoruldum. Anne olmak istemiyorum diye ağlıyorum.
Ya noldu sana kıyamam :( Doğum öncesi depresyonda mısın? Seni çok iyi anlıyorum ben de uzun süredir benzer ruh halindeyim sabaha kadar ağladım kaç kere. Geçecek bu günler de, birbirimize destek olalım 🥺

Benim de 1 gece yatırıyorlardı canım sorun olmazsa ertesi gün taburcu ediyorlar

Kızlar bugün su sızıntısı ve kanlı akıntıdan bahsetmiştim. Muayeneye gittim 1 cm açıklık olmuş ve 100 üzeri düzenli sancılarım var. O kanlı akıntı nişan kanamasıymış. Asıl mevzumuz sancılar. Ben 1 cm açıklıktaki sancılarımı çok şiddetli hissediyorum. Yani yerimden kıpırdayamayacak ya da beni yere çöktürecek ahlayıp vahlatacak şekilde. Bu akşamüstünden beri böyle. Vajinal doğuran anneler yorum yapabilir mi bu sancılar 1 cm iken bu kadar çok olması bana saçma geldi… ebe de şaşırdı hatta bu sancıya açıklığın az diye

Back
X