Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    223
Kızlar mama önerisinde bulunur musunuz? Doğum sonrası belki lazım olur, bazıları çok gaz yapıyor diyorlar, hangisini tercih etmeliyiz ? En çok hipp duydum sanırım çevremden

Kızlar mama önerisinde bulunur musunuz? Doğum sonrası belki lazım olur, bazıları çok gaz yapıyor diyorlar, hangisini tercih etmeliyiz ? En çok hipp duydum sanırım çevremden
Sütüm az olduğu için mamayla birlikte gidiyoruz çocuk doktoru aptamil conformili önerdi eczanelerde bulunuyor kolik gazlı ve kabız bebekler için özel formülmüş

Emziren anneler sütünüz ne zaman çoğaldı ? Benim bugün 5 gün 01.10 da doğum yaptım hala çok değil tam dolmadı göğüslerim

Ben de geçen pazartesi doğum yaptım canım ilk günlerde damla damlaydı arttı ama bende de hala dolmadı birisinden özellikle çok az geliyor, mama destekli gidiyoruz

Sürekli ağlıyorum .. hormonlar alt üst

Kolay değil canım bi insan dünyaya getirdik hormonlar çok etkiliyor, emzirme konusunu çok düşünmemeye çalış hiç sütü olmayıp mamayla büyüyen çocuklar da var, sütümüz artar inşallah bol bol emzirip sağmaya çalışıyorum

benim de gece boyu iğne batması gibi sancılarım oldu küçük küçük. Niyeyse üçümüz arasından ilk sen doğuracakmışsın gibi hissediyorum
bilmiyorum simdi polikinlik kontrolüm var öncesinde nst yapılıyor burda ona girecem bakalım sancı çıkacak mı gece zorladı ama gelmedi bebiş.

Göğüs pompası aventin natürel var elektrikli birde mochinin giyilebiliri var elektrikli güç olarak iyi ama yara yapıyor giyilebilirden çok memnunum
Yoğun bakımda bize hipp combiotic vermişlerdi doktorda onu önerdi ben memnunum şimdilik

Kızlar süt arttırıcı olarak tecrübe ettiklerim
Hazır emzirme çayı ( hipp ) bende aşırı gaz yaptı ve bebektede o hemen bıraktık günde 3 litre su, bakan olursa uyku Bir de incir ben de ciddi manada artırma yaptı

Emzirdikçe gelecek süt canım boş da olsa emzir ve evet gerçekten açken uyumuyorlar, göğüs pompası ben lansinoh giyilebilir olandan almıştım diğer markalar nasıldır ya da ne kadar süt çıkması gerekiyor vs hiç bilmiyorum ama ben memnunum

Göğüsü sarkmasın diye emzirmeyen bende tanıyorum canım haklısın biz en azından deniyoruz

Çok güzel yaklaşmışsın canım illa süt içecek diye tutturmamışsın. Doyunca susar tabi maşallah hadi bakalım hayırlı olsun

Benim de pazar akşamı geldi nişanım, pazartesi bakıldığında açıklık 1.5 santimdi en son. Henüz gelen giden yok aynıyız senle
Doğum yaptınız mı? Ben perş günü doğuma gideceğim ağrılar gelmese bile, kendi kendine gelmesini çok istiyorum aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…