Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    223
Kızlar bu süt konusu ne çok geçmiş grupta bakalım biz dogurmayanlarda nasıl olacak? Emzirme konusunda tecrübem yok ama şunu biliyorum bebekler dünyayla daha yeni tanışıyor ve en çok güvendikleri kişiler bizleriz ondan bize yani anneye sığınıyorlar. Şöyle düşünün hiç bilmediğiniz yabancı bir yerde kime sığınırdınız? Birde izlediğim bir videoda bir doktor bebekler sadece doymak için emmezler diyordu. Kendilerini güvende hissetmek için de emerlermiş memelerimiz onların en güvenli sığınagı evi gibi. Aynı zamanda bizim kalp atışlarımızı da duyuyorlar huzur buluyorlar. Kız birde daha minicik o çeneler daha yorumluyorlar hemencecik ya eğer bebek eve misafir geldiğinde huzursuz oluyor ağlıyorsa o kişiyi sevmemiş olabilirmiş. Kötü enerjileri filan hissediyorlar deprem zamanı tecrübe edildi.

kızlar selam nasılsınız? nişanları okumuştum da aanki birinin koyu sarı-kahve arası gelmişti.. aklımda kalmış ama kimdi hatırlayamadım. dün benden de üst üste iki kere bayağı yoğun bir akıntı geldi o şekilde. acaba nişan olma ihtimali var mı? bir de doğum öncesi hastalananlar kervanına ben de katıldım öyle bir grip oldum ki nefes alamıyorum. bulaşıcı olduğu da kesin dolayısıyla bu süreçte doğurmak istemiyorum

Balim daha çokmu kalacaksiniz hastanede peki Bizimkinde çok şükür kan uyuşmazliği yok babasının kani ile ayni oğlumun kani esimde A pozitif bende 0 pozitifim Süt sağmaya çalişiyorumi sağim yapip şırınga ile veriyorum ağzina Göğüs ucumu kavrayamadiği için silikon meme ucu çikarici ile emziriyorum hiç biberon emzik vermedim umarimda vermek zorunda kalmam geceleri benim oğlum hic uyumuyor hep kucak istiyor beşiğinde yatmiyor napcaz bilmiyorum bi düzene oturtamadim hiç bişeyi henüz bende gogus uçlarim yara oldu emzirmeye çalismaktan oglumu uykuszluk beni perisan ediyo esim simdilik calismiyor işe baslayinca daha zor olacak bnm icin

Canım merhaba. Okuyunca baktım aynı şeyleri yaşadık galiba dinlemek isterim. Ben 27. Haftada trombosit düşüklüğü ile karşılaştım. İvig tedavisi ile doğuma kadar idare ettim vw öyle doğum yaptım. Benimde bebeğime antikor geçmiş. Plt 46 idi doğduğunda. Sonra 14 e düştü. İvig verdiler kalbinde sıkıntı olmadı şimdide düzeldi. Senin hikayen ne

Uyanık olan varsa ACİL,
Yarın sabah doktorumla anlaştık doğal başlamazsa suni sancıyla doğumu başlatacağız doğuma gireceğim. Boğazlarım korkunç derecede şişti ve yanıyo, baş ağrım da fazla. Bu şekilde doğuma girmem doğru mu? Doktoruma sabah mı haber vermeliyim başına gelen oldu mu? Tam da doğuma giderken iyice stres yaptı bu durum beni ne olduysa bi anda geceye doğru oldu.

canim vakit gecmis ama doktorunu direkt ara bence, dogum sancisi cekmek kolay bir surec degil.

Hiç korkma, doktoruna kesinlikle bilgi ver ama doğuma engel bir durum değil bu bence.. stres bağışıklığını düşürür, rahat ol Allah’ın izniyle doğumu da yaparsın… en fazla sonrasında hastanede kalma süren bir tık uzar belki serum filan verirler.. Allah yardımcın olsun.

Canım öğlene doğru belli olacak inşallah evimize gideriz bir daha da gelmeyiz buralara. Balım bizim kan gruplarında da uyuşmazlık yok. Benim, eşimin ve Barlas’ın kan grubu b pozitif. Barlas’la benim alt grupta subgroup deniliyor orada uyuşmazlık var o yüzden bu kadar ciddi sarılık geçirdik. Daha dünyaya adapte olamadılar ki annesi çok normal kucak istemesi

Ay ne güzel heyecanla bekliyorum. daha da vaktim var gibi hissediyorum. Hiç öyle yalancı sancım falan da yok ama 3 gündür çok fena grip oldum yataktan çıkmadan yatıyorum
Benim de korktuğum şey bu son zamanlarda hasta olmak Çok geçmiş olsun canım umarım bir an önce atlatırsın

Evet aynıyız benim bebe ufak ufak yokluyor bu gün sancılarım var ama hafif hafif şiddetlenir mi bilmiyorum ama bakalım görecez
benim de gece boyu iğne batması gibi sancılarım oldu küçük küçük. Niyeyse üçümüz arasından ilk sen doğuracakmışsın gibi hissediyorum

Doğum yakınlaşan herkes ya hasta yada hastalanacak gibi bende çözemedim bu durumu ama ateş olmadıkça yapıyorlar doğumu . Ben sezeryan oldum yine yaptılar boğaz ağrım vardı ,doktor ateş olmadığı sürece yaparız demişti ki full narkoz yapmayacağımız için sorun olmuyor annne ateşli olursa bitkin oluyor diye yapmıyorlarmış .

Selam. Benim baya akıntıdan da öte kanama gibiydi adetin son günlerinde olurya hani ama daha suluydu. Arada kahvemsi renk karışımları da vardı. İşte bu kanamadan yaklaşık 16 saat sonra doğum yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…