Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    225
Karisan eşler kapatılsın.Benim eşimde çok karışır çocuk konusunda ve aşırı hassas.Ya annesiyiz onun için en iyisini düşünürüz zaten..
Selam kızlar bugün 04.20 de kızım çok şükür ki doğdu. 13 saat suni sancı aldım. Ama sonu çok güzel bekleyen herkese kolay doğumlar diliyorum 38+6 da doğdu
Maşallah canım benim Sağlıkla mutlulukla büyütün inş
Çok geçmiş olsun bir daha da tekrarlanmasin inş

Eşine ,mesela ben kendi işimi hallediyorum extra annelerin işini yapıyorum bu beni çok yoruyor ,çocuk olunca da 1 hafta kalsınlar sonra gidebilirler bana pek faydaları yok zaten desen..
Sevgiyle kucaklıyorum seni ,inş cnm

Kalkan kullanıyorum o da nemlendiriyor fena değil ama iyileşmesine fırsat kalmadan emme saati geliyor… Bilmiyorum çok zorlanıyorum
Merhaba gümüş kapak denediniz mi ben daha doğum yapmadım ama geçenlerde göğsümde bi ufak yaramsı bişey çıktı onu taktım 1 günde toparladı

Selam kızlar bugün 04.20 de kızım çok şükür ki doğdu. 13 saat suni sancı aldım. Ama sonu çok güzel bekleyen herkese kolay doğumlar diliyorum 38+6 da doğdu
Gözün aydın canım bebiş nasil sen nasılsın planlımı verildi suni sancı sağlıkla büyüsün

Cihazla ölçümde yine 12.6 çıktı sarılığı kan alınıyor. Sınırımız 15 e düştü 15 olursa yatış yapacağız. Bugün 15 olmasa bile bu hafta illa ki 15 olur yükselir. Biz sanırım 4. 5. defa daha yatacağız gibi duruyor. Maalesef uzamış sarılığa döndü artık prematüre de olduğu için vücut zor savaşıyor 2. iviği de alabilirmişiz… Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.

Sizi yerim ya

Kızlar bana n’oluyo anlamadım ya. Son bir buçuk aya kadar sadece 7 kg almıştım, bu son bir buçuk ayda 5.5 kg birden aldım yani şoka giriyorum, bebeğim kilo alıyor desem onun da kilo alımı yavaşladı artık, aşırı bir yemem de yok benim gibi bir durum yaşayan var mı ?

Eşine ,mesela ben kendi işimi hallediyorum extra annelerin işini yapıyorum bu beni çok yoruyor ,çocuk olunca da 1 hafta kalsınlar sonra gidebilirler bana pek faydaları yok zaten desen..
Eşim kendiside farkında zaten ben söyleyemem o soylicek doğumdan sonra Allah razı olsun eşimden suana kadar en büyük destekcim o oldu ama bu durum canımı sıkıyor ailesi kırılabilir

Gözün aydın canım bebiş nasil sen nasılsın planlımı verildi suni sancı sağlıkla büyüsün
Evet canım benim tansiyonum fırladı rutin kontrolüm vardı, üstüne de bebek nst de hiç hareket etmeyince 38+5 ti işte zaten açıklık 6cm di. Ama bir türlü ilerlemedi 13 saat sonra ilerledi ama bu benimle alakalı çünkü çok fazla zamanında ilaç kullandığım için. Doğumumu sorarsan 8dk sürdü. Sancım dk de bir gelmeye başlayınca

Bebişler bağışıklığı da yok toparlanmazsa doktor ertelebilir doğumu bilmiyorum bakalım allahım size de şifa versin vardır bunda da bir hayır
Benim ertelenmez sanırım geçen hafta da hastaydım erteledik 39 oldum sancım çıkacak diye korkuyorum artık

Eşim kendiside farkında zaten ben söyleyemem o soylicek doğumdan sonra Allah razı olsun eşimden suana kadar en büyük destekcim o oldu ama bu durum canımı sıkıyor ailesi kırılabilir
Birde kirilcaklar diye o yükü taşıma lütfen zaten en hassas dönemdeyiz benim de gorumcem kayınvalidem gebeliğin başında bize gezmeye gelmek istedi 2 çocuğu var asla ilgilenmez mutfağa girmezler daha önce agirliyordum ama ben bu bebek için çok tedavi gördüm hemde hamilelik çok sıkıntılı geçti ona rağmen çocuklar eğlenir size gelelim dediler kabul etmedim bozuldular bozulsunlar fayda görmediğim insanlara hizmet edemezdim o halde biraz soğuklar halen takmiyorum çok zor zamanlar atlattık eşimle rabbim razı olsun Esin yardım eder sana boşver gitsinler

inan ilk yazdigindan beri dualarimdasin geceden beri de o kadar cok dua ettim ki, kendim icin de senin icin de… biz de cihazi cok etkin kullanamiyoruz maalesef, oglum hem huysuz hem hareketli, aglamaktan helak olmasini gectim, yine aglamasini tolere etme noktasina geldim artik ama o kadar hareketli ki goz bandi durmuyor, sabah cok sukur bi’ sakinlemisti, sagim yaptiktan sonra icim gecmis sessizlikte yarim saat, sicrayarak uyandim, bi’ baktim goz bandi kaymis gitmis yine, kim bilir kac dakika maruz kaldi isiga… kendimi teselli etmeye calisiyorum ben de. gececek bu gunler, ahh ahh bizim pipililerden ne cektik be! diye anlatacagiz.

Çok teşekkür ederim ya yalnız olmadığımı bilmek çok iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…