Karisan eşler kapatılsın.Benim eşimde çok karışır çocuk konusunda ve aşırı hassas.Ya annesiyiz onun için en iyisini düşünürüz zaten..Neymis emzik meme reddi yaparmış… yarın doktor kontrolü var inşallah verebilirsin emzik der. Çünkü mama hazırlamaya gidiyorum diyelim, kendini öyle paralıyor ki ağlamaktan, elim ayağıma dolaşıyor. Ama emziği verince sakin sakin bekliyor.. Bakalım hayırlısı Allah kolaylık versin çok zor
Maşallah canım benimSelam kızlar bugün 04.20 de kızım çok şükür ki doğdu. 13 saat suni sancı aldım. Ama sonu çok güzelbekleyen herkese kolay doğumlar diliyorum 38+6 da doğdu
Çok geçmiş olsun bir daha da tekrarlanmasin inşcok tesekkur ederim, gece ilk kan sonuclarinda 16’ya dustu, 10-11 seviyelerine dusus olursa cikarabilirlermis, bekliyoruz. hayatimda gecirdigim en zor geceydi kesinlikle, aglama krizlerine devam ettik surekli, sabaha karsi biraz daha sakinledi, umarim boyle devam ettirmeyi basarabiliriz.ben de kendimi annelikte hizlandirilmis bir seviyeye ulasmis hissediyorum.
Kızlar doğum için kayınvalidem geldi annem rahatsızlığından dolayı gelemiyor babama bakıyor kayınvalidem yemekleri güzel yapmaz o yüzden bu hamile halimle ben yemekleri yapıyorum yapsada ben yiyemiyorum yemeklerini onlara gidince aç kalıyorum resmen kayinpederim ve kayınvalidem birlikte geldiler 15 gündür burdalar hiç rahat olamıyorum hizmet ediyorum doğum sonrasını düşünüyorum ne olacak diye bebekle onlar ilgilenip işleride benmi yapcam ben dogumdan sonra gitmelerini istiyorum zaten bana bir faydaları yok yemekleri ben yapıyorum temizliği kayvinvalidem sadece ev süpürebiliyor kapıların masaların esyalarin tozunu hep ben alıyorum çamaşırlarını makineye atıp asıyorum kendi camasirlarini toplamiyor onu bile ben yapıyorum herşeyi illaki soylememmi lazim bana doğum öncesi bir faydalari olmadı açıkçasi doğum sonrasida olacağıni düşünmüyorum doğumdan iki hafta sonra gitmelerini soylicem iki üç ay kalmayi dusunuyor nasıl yapicam hiç bilmiyorum son günlerim hep stresli geçiyor icim çok dolu dertleşmek için yazdım buraya da
Sevgiyle kucaklıyorum seni ,inş cnmHalledilir canım sen stres yapma benim de öyle oldu oğluma hamileyken alt kata şu akıyormuş komşu gelmişti banyo wc bastan kırılıp yapılmıştı şimdi de doğumdan önce yine klozette sorun cıktı kırılıp degisildisağlık olsun diyelim
Merhaba gümüş kapak denediniz mi ben daha doğum yapmadım ama geçenlerde göğsümde bi ufak yaramsı bişey çıktı onu taktım 1 günde toparladıKalkan kullanıyorum o da nemlendiriyor fena değil ama iyileşmesine fırsat kalmadan emme saati geliyor… Bilmiyorum çok zorlanıyorum
Beden olarak bi kucuk bedenimi almak gerekiyor canımBen ertesi gün takmaya başladım daha da takıyorum bence yarar
Gözün aydın canım bebiş nasil sen nasılsınSelam kızlar bugün 04.20 de kızım çok şükür ki doğdu. 13 saat suni sancı aldım. Ama sonu çok güzelbekleyen herkese kolay doğumlar diliyorum 38+6 da doğdu
Ayy doğuramamak kötü bişeymiş 2-3 hafta önce aman acelesi yok diyordum şimdi saat sayıyorum 39 olucam diye çok heveslendim kxjcjxjxGözün aydın canım bebiş nasil sen nasılsınplanlımı verildi suni sancı sağlıkla büyüsün
Ayy doğuramamak kötü bişeymiş 2-3 hafta önce aman acelesi yok diyordum şimdi saat sayıyorum 39 olucam diye çok heveslendim kxjcjxjx
Evet bende öyle diyorum ama 40 ları görmek istemiyorumSağlıkla gelsin canım zamanini biliyordur bebiş
Canım sağlıkla büyüt bebişini çok sevindimSelam kızlar bugün 04.20 de kızım çok şükür ki doğdu. 13 saat suni sancı aldım. Ama sonu çok güzelbekleyen herkese kolay doğumlar diliyorum 38+6 da doğdu
Hiç sıkıntı yaşamadık canım bizTıraş nasıl etkiledi canım biz daha önce hiç tıraş ettirmedik etkilenir diye korkuyorum
Evet canım iyice gerdirceksinBeden olarak bi kucuk bedenimi almak gerekiyor canım
Bizim doktorumuz memeden hiç ayrılmak istemiyorsa emzirme sonrası az ver emzik demişti. Çevremiz doktordan ahkamlı maşallahbenim eşim de öyle aman emzik tü tü kaka. Bi o kaldı sanki, kendi zorda kalınca veriyo bile yavrum da çözemedim tam alıştı mı alışmadı mı. Bir öğürüyo bir emiyo.
Canım bu arada ilk 10 gün doydu mu doymadı mı süt indi mi vs zor oluyo. Benim ikinci yavrum memem yara olmadı hiç ama öncesinde iyi baktım. Ha şimdi sen bakabilirsin, hemen garmastan krem alıyorsun ve meme açık kalıyo her fırsatta ki kuruyo o yara. Mamaya çok takılma etraf da bir sussun. Emzir sonra mama. Emdikçe gelir o süt ha doymaz duruma göre ayarlarsın. Şimdi lıhusalılın otunauna ağlıyorum ama ilk günlerin o stresleri değişik oluyor gerçekten. Sağlıcakla büyüt
Sizi yerim yaYoğun bakımda daha 3 günlükken eldivenden emzik yapıp verdiler pipilimin ağzınabir sürü fotoğraf video attım eşime ıhhh demedi eve geldik gaz masajı yaparken çok ağlıyor diye avent emzik verdim diye bana demediğini bırakmadı. Ulan eldivenden vermelerine gıkın çıkmıyor da buna niye çıkıyor diye bir güzel haşladım sustu çok ağlayınca veriyorum ne yapcaz yani vermeyip kafayı yemesinler
Eşim kendiside farkında zaten ben söyleyemem o soylicek doğumdan sonra Allah razı olsun eşimden suana kadar en büyük destekcim o oldu ama bu durum canımı sıkıyor ailesi kırılabilirEşine ,mesela ben kendi işimi hallediyorum extra annelerin işini yapıyorum bu beni çok yoruyor ,çocuk olunca da 1 hafta kalsınlar sonra gidebilirler bana pek faydaları yok zaten desen..
Evet canım benim tansiyonum fırladı rutin kontrolüm vardı, üstüne de bebek nst de hiç hareket etmeyince 38+5 ti işte zaten açıklık 6cm di. Ama bir türlü ilerlemedi 13 saat sonra ilerledi ama bu benimle alakalı çünkü çok fazla zamanında ilaç kullandığım için. Doğumumu sorarsan 8dk sürdü. Sancım dk de bir gelmeye başlayıncaGözün aydın canım bebiş nasil sen nasılsınplanlımı verildi suni sancı sağlıkla büyüsün
Benim ertelenmez sanırım geçen hafta da hastaydım erteledik 39 oldum sancım çıkacak diye korkuyorum artıkBebişler bağışıklığı da yok toparlanmazsa doktor ertelebilir doğumu bilmiyorum bakalım allahım size de şifa versin vardır bunda da bir hayır
Birde kirilcaklar diye o yükü taşıma lütfen zaten en hassas dönemdeyiz benim de gorumcem kayınvalidem gebeliğin başında bize gezmeye gelmek istedi 2 çocuğu var asla ilgilenmez mutfağa girmezler daha önce agirliyordum ama ben bu bebek için çok tedavi gördüm hemde hamilelik çok sıkıntılı geçti ona rağmen çocuklar eğlenir size gelelim dediler kabul etmedim bozuldular bozulsunlar fayda görmediğim insanlara hizmet edemezdim o halde biraz soğuklar halen takmiyorum çok zor zamanlar atlattık eşimle rabbim razı olsun Esin yardım eder sana boşver gitsinlerEşim kendiside farkında zaten ben söyleyemem o soylicek doğumdan sonra Allah razı olsun eşimden suana kadar en büyük destekcim o oldu ama bu durum canımı sıkıyor ailesi kırılabilir
inan ilk yazdigindan beri dualarimdasinCihazla ölçümde yine 12.6 çıktı sarılığı kan alınıyor. Sınırımız 15 e düştü 15 olursa yatış yapacağız. Bugün 15 olmasa bile bu hafta illa ki 15 olur yükselir. Biz sanırım 4. 5. defa daha yatacağız gibi duruyor. Maalesef uzamış sarılığa döndü artık prematüre de olduğu için vücut zor savaşıyor 2. iviği de alabilirmişiz… Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.
Çok teşekkür ederim ya yalnız olmadığımı bilmek çok iyi geliyorBaşlarda süt çok çok az oluyor canım ben bebek emmediği için hastane pompasıyla sağdığımda bile 1 2 damla anca çıkıyordu onu bile vermeye çalışıyordum, zamanla artacak sütün. Ben de mama veriyorum sütüm biraz arttı ama hala doymuyor emince, normalde doyunca uykuya dalıyor emdikten sonra mama vermeyince uyumuyor. Sütün artması için bol bol emzirmek gerekiyor canım yaralar için krem kullan ben lansinoh kullanıyorum benim de yara olmuştu iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?