Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Sariligimiz 7.7 ye düşmüş 5 e düşmesi gerekirken uzatılmış sarılık olduğu için hafta hafta takibe alındık kilo artışı olduğu için şimdilik beklemedeyiz kan almadi bu sefer cihazdan gidelim dedi her ölçümde farklı çıkıyor ben bu stresten çok yoruldum doğdugu haftaya göre 4-5 olması gerekiyormuş.. doktor 2 aya kadar sürebilir dedi

Allah şifa versin ya ne bu sarılıktan çekilen çile anlamadım yok mu bunu önlemenin bi yolu yani görüyorum tüm bebekler bi geçiyor bu yoldan bi. Olan analara oluyor stres üzüntü vs

Okuyunca ben daraldım vallahi çok haklısın, bütün işleri sen yapıyorsan niye 2-3 ay kalıyorlar ki, Allah yardımcın olsun canım, bende dayanamazdım, ekstra yük olmuşlar resmen, normal zaman olsa baş üstüne olsun ama yük taşıcak halimiz mi var şuan

Sarılık olan herkese çok geçmiş olsun kızlar, ilk çocuğumda dr sarılık olmasın diye 15 gün mama takviyesi verdirmişti süt yetsin yetmesin.. Ama tek onunla da olmuyor demek ki çok geçmiş olsun, bebişler çabucak toparlansın inşallah

Ya bende 38 5de doğurdum sevindim bir sorun olmamasına doğumda zamanında doğdu parla sağlıkla büyüsün annesiyle babasıyla inşallah

Evet haklısınız sizde zor zamanlar geçirmişsiniz beni doğumdan sonrası düşündürüyor nasıl olacak yine aynı böyle olursa söyleyeceğiz bir şekilde yapacak birşey yok

Valla bende yazdıkça daraldim kayinpederim hemen gider doğumdan sonra ama kaynanamida onunla birlikte göndercemvbir şekilde ben zaten şuan herşeyimi yapabiliyorum doğumdan sonrada böyle yaparsam bana faydaları olacaklarıni düşünmüyorum en fazla bebek yıkanmasinda yardım eder onuda o ara kaynanamdan ogrenirim

İlk bebek sanırım ama emin ol doğduğunda herşeyi kaynanandan iyi yapıyor bulcaksın kendini bebekle ilgili. Ben hayatımda bebek tutmamıştım, ama kızımı en güzel ben tuttum, yatırdım, kaldırdım, altını değiştirdim, Allah onu bir şekilde veriyor anne olunca.. Sadece sezeryan olursan ilk iki hafta dikişlerden dolayı banyo yaptırmak zor olabilir..

Evet ilk bebek bende sizin gibi düşünüyorum kendime güveniyorum inşallah iyi de yapicam bir aksilik olmazsa normal doğumu bekliyorum

Spinal anestezi olan arkadaşlar bi sorum olacak. Bugün benim 7. Günüm. İlk 2-3 gün iğnenin yapıldığı yerde bıçak sağlanması ya da fıtık gibi bi sızı vardı ama oradan da sırtıma yayılan bir ağrı vardı. Normal olduğunu düşündüm. Gaz sancısı sırta da vuruyormuş. Gaz sorunu bitince o da bitmişti. 2 gündür yan yatmaya başladım. Aynı sızı şeklindeki bel ağrım oldu ilk gün ama çok dikkate almadım. Bugün de aynı şekilde çok ciddi bir sızıyla uyandım. Bahsettiğim o iğne bölgesi sızlıyor ve zonkluyor oradan da tüm sırtıma yayılıyor gibi bir ağrı. Ve şunu fark ettim ilk birkaç gün İdrarımı tutamıyordum. Ama geçmişti. Bugün bu bel ağrısı ile birlikte 2 kere İdrarımı kaçırdım. Bunlarla ilgili bilgisi ya da tecrübesi olan var mı?
Chat gbtye sordum çok ciddi bir durum hemen acilen doktoruna git falan dedi. Panikletti beni of.

Benim ertelenmez sanırım geçen hafta da hastaydım erteledik 39 oldum sancım çıkacak diye korkuyorum artık
Yaa hayırlısı olsun o zaman. Ben aslında biraz sancı istiyorum doktoruma da söyleyeceğim yarın yatışım var bakalım ne diyecek. O stres altında bebeğin zihin gelişimi için ve sütün erken gelmesi için

Sarılık konuşulmuş hanımlar çok hakim değilim sizlerin durumuna ama kızımda da sarılık vardı günlük idrar miktarı yeterliydi kilo alımı iyiydi tüm testler yapıldı sonunda anne sütü sarılığı dendi ve 3 ay sarı gezdik sonra kendiliğinden geçti. İlk 3 4 5. Günler önemli beyin bariyeri açısından sonrasında üst sınırı geçmediği sürece sıkıntı yok canınızı sıkmayın. Sağlıkla büyüsün bebişler

Evet ilk bebek bende sizin gibi düşünüyorum kendime güveniyorum inşallah iyi de yapicam bir aksilik olmazsa normal doğumu bekliyorum
Eşiniz ne diyor acaba bu duruma vallahi bende stres oldum bazı insanlar böyle gerçekten

Bel ağrısı olabiliyor bazen. Benim dr um hem bel hem baş ağrısın için kahve önerdi. Ama bahsettiğiniz şeyleri hiç duymadım sorun muhakkak. İnşallah önemli bişi yoktur

Bende çok iyi gidiyordum. Başından beri 5 kg aldım. 34 ten sonra iştahım mı açıldı yoksa sürekli yediklerime dikkat etmekten mi sıkıldım bilmiyorum çok yemeye başladım sanırım. Hızlı kilo almaya başladım. Sonra dengelemeye çalıştım sürekli. 1,5 ayda 5,5 fazla olmuş gibi gelebilir ama ilk başta az aldığın için bence kötü değil. Bundan sonra yine de dengeli gitmeye çalış. Ödem falan da olmuş olabilir

Eşiniz ne diyor acaba bu duruma vallahi bende stres oldum bazı insanlar böyle gerçekten
Oda beni haklı buluyor farkında herşeyin zaten ben demeden kendisi söylüyor bazı şeyleri çamaşırları ben astım kuruduğunu görünce anne camasirlarinizi niye toplamadin dedi eşimin o konuda hakkını yiyemem doğumdan sonra da böyle kendin yapabilirsen söylerim giderler dedi ama o zamana kadar stres devam edicek

Canımmmmmm sana sımsıkı sarılıyorum inşallah bebeklerimiz iyi olacak ve bir daha yoğun bakıma gelmeyeceğiz. Güzel düşünmek, inanmak istiyorum allahım yavrularımızı bize bağışlasın acılarını göstermesin inşallah. Sütümüz içiiiiin dik durmamız lazım anneyiz biz artık bebeklerimiz için mecburuz güçlü olmaya evet çok zor ama dayanmamız lazım. Gözlüğü şapka üstüne takıyorsun dimi balım? Kaymasın tam sıkı sıkı bantla ve yan yatır güvende hissetsin kendini sırtına da destek yap oh mis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…