2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Merhaba bende 16 haftaya kadar multivitamin kullandım. 16 dan sonra d vitamini, demir, omegalı multivitamine geçtim. Yakında da probiyotik düşünüyorum biraz kabızlık ve gaz var. Sen şuan ne kullanıyorsun
Canım ben şu an demir ve d vitamini kullanıyorum sadece. Ama omega3 başlayacağım kesin bir de arada bir magnezyum içmeyi düşünüyorum kas ağrılarını hafifletir ve kabızlığa da iyi geliyor sitrat formu

Kızlar kontrolden çıktım biri kız biri erkek dedi. Bakan doktor yanlış bakmış dedi. Dediki ben sana 12. Haftadan beri diyorum bak bu erkek Buda pipisi dedi allahtan 21 de detaylıya gidecem kafam karıştı artık
Canım maşallah sağlıkla gelsinler hiç farketmez ben 14.haftada demire başladım,
Şu an
D vitamini
Omega3( çünkü yaz geldi ve balık yiyemem diye)
Demir
Magnezyum zaten
B12
Elenatal2
Vee gözümün nuru progestan
K kbr0008

Ne zaman doktora gideceksin en yakın, normal diye biliyorum ama, bana şey demişti doktorum kokmuyorsa ve sarı yeşil değilse sıkıntı yok demişti
18gün var randevuma canim kokmuyor ama böyle su gibi bisey gelmiş idrarim geldi sandim kokmuyorda anlamadim inşallah başka bisey değildir.

Kizlar beyaz akintisi olan varmi gebelikte normal diyor ama yinede sormak istedim
Benim hep var arada da her gün mutlaka sarımsı yeşilimsi de oluyor. Mantar olabilir demişti en son,ne bilmiyorum bu hafta kontrolüm var tekrar tahlil olurum herhalde. Senin sadece beyaz mı canım

Benim hep var arada da her gün mutlaka sarımsı yeşilimsi de oluyor. Mantar olabilir demişti en son,ne bilmiyorum bu hafta kontrolüm var tekrar tahlil olurum herhalde. Senin sadece beyaz mı canım
Bazen hafif sarimsi oluyor çok degil ama genelde beyaz geliyor iki hafta önce tahlil temiz çikmişti Benim doktorum tahlil hic istemiyor kendim devlette yaptrdim

18gün var randevuma canim kokmuyor ama böyle su gibi bisey gelmiş idrarim geldi sandim kokmuyorda anlamadim inşallah başka bisey değildir.
Endişe etme oluyo öyle şeyler bazen bende dw oluyo su gibi, bir şey yoktur balım

Bazen hafif sarimsi oluyor çok degil ama genelde beyaz geliyor iki hafta önce tahlil temiz çikmişti Benim doktorum tahlil hic istemiyor kendim devlette yaptrdim
Benimde öyle oldu canım ya bir gece ağrı ile acile gittim orda tahlil yapıldı. Bu hafta bende kendim yaptırdım geçmiş gözüküyordu, akıntılar devam ama.

selam herkese biz bugün tam 19 haftalık olduk her 3-4 haftada bir tartılıyorum hamilelik boyunca bulantım olmadı ama kilo alımı şu şekilde. Gelişimsel bir sıkıntımız yok çok şükür ama her görenin “aaa kız sen zayıflamışsın biraz ye 2 kişilik çok çok ye küçücük kalır çocuk” demesinden yıldım gerçekten. Bende mi anormallik var yoksa siz de benim gibi misiniz sanırım biraz motivasyona ihtiyacım var…..

Başlangıç kilosu :65
10.hafta. : 66.5
15.hafta. : 64.7
16.hafta. : 65.2
19.Hafta. : 64.5

O insanlara hiç bakma ben de 7 kilo verdim tatlı hiç yemediğim için suan verdiğim 7 kilonun 1 kilosunu aldım. Bebeklerim de gayet sağlıklı. Doktorum da bir sürü test yaptı sıkıntı yok dedi. Herkes ilk haftalarda kilo almak zorunda değil canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…