Stres olmak çok normal.Benimde arada aklıma geliyor acaba önceki hamileliğimde ki gibi olur muyum diye.7 aylıkken acilmam oldu 2 ay yattım ama çok şükür zamanında doğdu oglum.Bir de diyorum endiselenme her hamilelikte olacak diye birşey yok diye.Bir de böyle erken doğum riski olunca bende iki üç kat daha stres oluyorum. Çok takıyorum kafaya
Amin canım hepimizin bebişi sağlıkla gelsin inşallahStres olmak çok normal.Benimde arada aklıma geliyor acaba önceki hamileliğimde ki gibi olur muyum diye.7 aylıkken acilmam oldu 2 ay yattım ama çok şükür zamanında doğdu oglum.Bir de diyorum endiselenme her hamilelikte olacak diye birşey yok diye.
Sanki son dönemde daha fazla riskli gebelik var .Dün dayımın kızının da erken doğum riski taşıdığını öğrendim.O 20 haftalık ,sanırım rahim uzunluğu kısalmış.O da artik istirahat edecekmiş.
Hamileyken doğana kadar endişe, ,doğduktan sonra koşuşturmaAllah zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
olabiliyormuş dediğiniz gibi o yüzden moral bozmak yok :)Benim daha aşağıda canım :) bayağı aşağıda hemde idare edicez bakalım
İnşallah bakalım canımolabiliyormuş dediğiniz gibi o yüzden moral bozmak yok :)
Canım benim progestan dolayı beyaz var ama şeffaf da var bu aralar yapış yapışKizlar beyaz akintisi olan varmi gebelikte normal diyor ama yinede sormak istedim
Ben kullanmiyorum progestan normalde de az geliyordu ama bi kac gundur yoğunlaşti inşallah normldirCanım benim progestan dolayı beyaz var ama şeffaf da var bu aralar yapış yapış
Ne zaman doktora gideceksin en yakın, normal diye biliyorum ama, bana şey demişti doktorum kokmuyorsa ve sarı yeşil değilse sıkıntı yok demiştiBen kullanmiyorum progestan normalde de az geliyordu ama bi kac gundur yoğunlaşti inşallah normldir
Doktorum akıntısı olan kadınların vajinalarının daha sağlıklı olduğunu söyledi. Hamilelikte akıntılar çoğalıyormuş zaten rengi sarı ve yeşil olmadığı sürece sorun yok dediKizlar beyaz akintisi olan varmi gebelikte normal diyor ama yinede sormak istedim
Ay maşallah ne güzel Bi kız Bi erkekKızlar kontrolden çıktım biri kız biri erkek dedi. Bakan doktor yanlış bakmış dedi. Dediki ben sana 12. Haftadan beri diyorum bak bu erkek Buda pipisi dediallahtan 21 de detaylıya gidecem kafam karıştı artık
Canım çok teşekkürler ya ben de başlamak istiyorum çünkü depolarımızı ne kadar doldurursak bebiş için de bizim için de o kadar iyi olur. Doktorum çok ilgili bilgili normalde ama anlamadım takviyeleri çok kısıtlı önerdi hatta balık yiyemiyorum tiksinti oldu OMEGA 3 başlayalım diye ben söyledim, gerek yok şimdilik dedi ben de başlamadım ama 12den beri OMEGA 3 kullananlar var14. haftamda ek olarak demir, magnezyum ve omegaya başladım. Sana tavsiyem bunlara hemen başlaman. Ayrı olarak b12 ve d kullanman. Ben aynı hapın içeriğindr var diye ihmal ettim perperişan çıktı bugün sonuçlarım hiç gerek yok halsizlik çekmeye vs. Bence başla.
Öyle tabi ya ben de kız bebek hastayım da iki cinsiyet olsa fena olmazAy maşallah ne güzel Bi kız Bi erkek
Canım ben şu an demir ve d vitamini kullanıyorum sadece. Ama omega3 başlayacağım kesin bir de arada bir magnezyum içmeyi düşünüyorum kas ağrılarını hafifletir ve kabızlığa da iyi geliyor sitrat formuMerhaba bende 16 haftaya kadar multivitamin kullandım. 16 dan sonra d vitamini, demir, omegalı multivitamine geçtim. Yakında da probiyotik düşünüyorum biraz kabızlık ve gaz var. Sen şuan ne kullanıyorsun
Canım maşallah sağlıkla gelsinler hiç farketmezKızlar kontrolden çıktım biri kız biri erkek dedi. Bakan doktor yanlış bakmış dedi. Dediki ben sana 12. Haftadan beri diyorum bak bu erkek Buda pipisi dediallahtan 21 de detaylıya gidecem kafam karıştı artık
18gün var randevuma canim kokmuyor ama böyle su gibi bisey gelmiş idrarim geldi sandim kokmuyorda anlamadim inşallah başka bisey değildir.Ne zaman doktora gideceksin en yakın, normal diye biliyorum ama, bana şey demişti doktorum kokmuyorsa ve sarı yeşil değilse sıkıntı yok demişti
Benim hep var arada da her gün mutlaka sarımsı yeşilimsi de oluyor. Mantar olabilir demişti en son,ne bilmiyorum bu hafta kontrolüm var tekrar tahlil olurum herhalde. Senin sadece beyaz mı canımKizlar beyaz akintisi olan varmi gebelikte normal diyor ama yinede sormak istedim
Anladim kuzum sagolDoktorum akıntısı olan kadınların vajinalarının daha sağlıklı olduğunu söyledi. Hamilelikte akıntılar çoğalıyormuş zaten rengi sarı ve yeşil olmadığı sürece sorun yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?