Bazen hafif sarimsi oluyor çok degil ama genelde beyaz geliyor iki hafta önce tahlil temiz çikmişti Benim doktorum tahlil hic istemiyor kendim devlette yaptrdimBenim hep var arada da her gün mutlaka sarımsı yeşilimsi de oluyor. Mantar olabilir demişti en son,ne bilmiyorum bu hafta kontrolüm var tekrar tahlil olurum herhalde. Senin sadece beyaz mı canım
Benim hep var arada da her gün mutlaka sarımsı yeşilimsi de oluyor. Mantar olabilir demişti en son,ne bilmiyorum bu hafta kontrolüm var tekrar tahlil olurum herhalde. Senin sadece beyaz mı canım
Var canım ama şöyle ben omega3ü haftada iki kez içiyorum sadeceOmega 3 elanatal iceriğinde yokmu canim
Endişe etme oluyo öyle şeyler bazen bende dw oluyo su gibi, bir şey yoktur balım18gün var randevuma canim kokmuyor ama böyle su gibi bisey gelmiş idrarim geldi sandim kokmuyorda anlamadim inşallah başka bisey değildir.
Beyaz dut kurusu olacak canmKara ya da beyaz farkeder mi?
Canım Allah sana da sabır versin, bir an önce iyileşmenizi diliyorum gerçekten. Kanamalı beklemek çok zor çok iyi biliyorum
Sağol canım
Benimde öyle oldu canım ya bir gece ağrı ile acile gittim orda tahlil yapıldı. Bu hafta bende kendim yaptırdım geçmiş gözüküyordu, akıntılar devam ama.Bazen hafif sarimsi oluyor çok degil ama genelde beyaz geliyor iki hafta önce tahlil temiz çikmişti Benim doktorum tahlil hic istemiyor kendim devlette yaptrdim
Tabi ki olur canım hepsini toplu fotoda atabilirsin
Tamam canım aldırayım bulunsun çok sağolBeya
Beyaz dut kurusu olacak canm
Galiba bende hissediyorum ufak ufak bir iki gündür maşallahmerhaba arkadaşlar, 16. hafta bitip 17. haftaya doğru girerken ilk gebeliğinde bebeğin hareketlerini hissetmeye başlayan var mı ben sanki hissediyorum
Maalesef alabileceğin kadar yok yetersizOmega 3 elanatal iceriğinde yokmu canim
O insanlara hiç bakma ben de 7 kilo verdim tatlı hiç yemediğim için suan verdiğim 7 kilonun 1 kilosunu aldım. Bebeklerim de gayet sağlıklı. Doktorum da bir sürü test yaptı sıkıntı yok dedi. Herkes ilk haftalarda kilo almak zorunda değil canımselam herkese biz bugün tam 19 haftalık oldukher 3-4 haftada bir tartılıyorum hamilelik boyunca bulantım olmadı ama kilo alımı şu şekilde. Gelişimsel bir sıkıntımız yok çok şükür ama her görenin “aaa kız sen zayıflamışsın biraz ye 2 kişilik çok çok ye küçücük kalır çocuk” demesinden yıldım gerçekten. Bende mi anormallik var yoksa siz de benim gibi misiniz sanırım biraz motivasyona ihtiyacım var…..
Başlangıç kilosu :65
10.hafta. : 66.5
15.hafta. : 64.7
16.hafta. : 65.2
19.Hafta. : 64.5
Bu ciddi mi ya?Kızlar kontrolden çıktım biri kız biri erkek dedi. Bakan doktor yanlış bakmış dedi. Dediki ben sana 12. Haftadan beri diyorum bak bu erkek Buda pipisi dediallahtan 21 de detaylıya gidecem kafam karıştı artık
Ben balıkesirdeyim. Doktor bulmakta zorlaniyorum. O yuzden izmire de bakmaya karar verdim. Yavas yavas arastirmaya başladım. Fiyat ne kadar peki biliyor musunuz. Bide hastanede mi ozel klinik miCanım nasıl oldun
merhaba , dün araştırdım Cenk Gezer içime sindi yorumlarından buraya gitmeye karar verdim. İzmir’de misin
Bende 66 kilo ile hamile kaldım şuan 74 kiloyum çok kiloda iyi değil bebekler sağlıklı olsun yeter bebeğim de bugün 310 gr ölçümde .selam herkese biz bugün tam 19 haftalık oldukher 3-4 haftada bir tartılıyorum hamilelik boyunca bulantım olmadı ama kilo alımı şu şekilde. Gelişimsel bir sıkıntımız yok çok şükür ama her görenin “aaa kız sen zayıflamışsın biraz ye 2 kişilik çok çok ye küçücük kalır çocuk” demesinden yıldım gerçekten. Bende mi anormallik var yoksa siz de benim gibi misiniz sanırım biraz motivasyona ihtiyacım var…..
selam herkese biz bugün tam 19 haftalık oldukher 3-4 haftada bir tartılıyorum hamilelik boyunca bulantım olmadı ama kilo alımı şu şekilde. Gelişimsel bir sıkıntımız yok çok şükür ama her görenin “aaa kız sen zayıflamışsın biraz ye 2 kişilik çok çok ye küçücük kalır çocuk” demesinden yıldım gerçekten. Bende mi anormallik var yoksa siz de benim gibi misiniz sanırım biraz motivasyona ihtiyacım var…..
Valla çok güzelll benceselam herkese biz bugün tam 19 haftalık oldukher 3-4 haftada bir tartılıyorum hamilelik boyunca bulantım olmadı ama kilo alımı şu şekilde. Gelişimsel bir sıkıntımız yok çok şükür ama her görenin “aaa kız sen zayıflamışsın biraz ye 2 kişilik çok çok ye küçücük kalır çocuk” demesinden yıldım gerçekten. Bende mi anormallik var yoksa siz de benim gibi misiniz sanırım biraz motivasyona ihtiyacım var…..
Özel klinik, doktor takvimi ve google yorumlardan araştırdım. Yorumları fazla ve iyi.Ben balıkesirdeyim. Doktor bulmakta zorlaniyorum. O yuzden izmire de bakmaya karar verdim. Yavas yavas arastirmaya başladım. Fiyat ne kadar peki biliyor musunuz. Bide hastanede mi ozel klinik mi
Merak etme ben 19+4 haftalik hamileyim 66 kilo hamile kaldim halla 66 kiloyum istediğim herseyi yiyorum iştihim açık ama surekli aktif olduğum icin kilo almiyorum bebeğim cok iyi şukur bazen tarti da yanlış ölcer en dogru sabah tolete gitikten sonra ölcer sabah boş karında en dogru kilon odur bebeğin iyi olduğu surece kilo alıp almaman sorun degilselam herkese biz bugün tam 19 haftalık oldukher 3-4 haftada bir tartılıyorum hamilelik boyunca bulantım olmadı ama kilo alımı şu şekilde. Gelişimsel bir sıkıntımız yok çok şükür ama her görenin “aaa kız sen zayıflamışsın biraz ye 2 kişilik çok çok ye küçücük kalır çocuk” demesinden yıldım gerçekten. Bende mi anormallik var yoksa siz de benim gibi misiniz sanırım biraz motivasyona ihtiyacım var…..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?