Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Benim hep var arada da her gün mutlaka sarımsı yeşilimsi de oluyor. Mantar olabilir demişti en son,ne bilmiyorum bu hafta kontrolüm var tekrar tahlil olurum herhalde. Senin sadece beyaz mı canım
Bazen hafif sarimsi oluyor çok degil ama genelde beyaz geliyor iki hafta önce tahlil temiz çikmişti Benim doktorum tahlil hic istemiyor kendim devlette yaptrdim
Benim hep var arada da her gün mutlaka sarımsı yeşilimsi de oluyor. Mantar olabilir demişti en son,ne bilmiyorum bu hafta kontrolüm var tekrar tahlil olurum herhalde. Senin sadece beyaz mı canım

18gün var randevuma canim kokmuyor ama böyle su gibi bisey gelmiş idrarim geldi sandim kokmuyorda anlamadim inşallah başka bisey değildir.
Endişe etme oluyo öyle şeyler bazen bende dw oluyo su gibi, bir şey yoktur balım

Bazen hafif sarimsi oluyor çok degil ama genelde beyaz geliyor iki hafta önce tahlil temiz çikmişti Benim doktorum tahlil hic istemiyor kendim devlette yaptrdim
Benimde öyle oldu canım ya bir gece ağrı ile acile gittim orda tahlil yapıldı. Bu hafta bende kendim yaptırdım geçmiş gözüküyordu, akıntılar devam ama.

selam herkese biz bugün tam 19 haftalık olduk her 3-4 haftada bir tartılıyorum hamilelik boyunca bulantım olmadı ama kilo alımı şu şekilde. Gelişimsel bir sıkıntımız yok çok şükür ama her görenin “aaa kız sen zayıflamışsın biraz ye 2 kişilik çok çok ye küçücük kalır çocuk” demesinden yıldım gerçekten. Bende mi anormallik var yoksa siz de benim gibi misiniz sanırım biraz motivasyona ihtiyacım var…..

Başlangıç kilosu :65
10.hafta. : 66.5
15.hafta. : 64.7
16.hafta. : 65.2
19.Hafta. : 64.5

O insanlara hiç bakma ben de 7 kilo verdim tatlı hiç yemediğim için suan verdiğim 7 kilonun 1 kilosunu aldım. Bebeklerim de gayet sağlıklı. Doktorum da bir sürü test yaptı sıkıntı yok dedi. Herkes ilk haftalarda kilo almak zorunda değil canım

Kızlar kontrolden çıktım biri kız biri erkek dedi. Bakan doktor yanlış bakmış dedi. Dediki ben sana 12. Haftadan beri diyorum bak bu erkek Buda pipisi dedi allahtan 21 de detaylıya gidecem kafam karıştı artık
Bu ciddi mi ya? hahha senin detaylıyı dört gözle bekliyorum

Canım nasıl oldun

merhaba , dün araştırdım Cenk Gezer içime sindi yorumlarından buraya gitmeye karar verdim. İzmir’de misin
Ben balıkesirdeyim. Doktor bulmakta zorlaniyorum. O yuzden izmire de bakmaya karar verdim. Yavas yavas arastirmaya başladım. Fiyat ne kadar peki biliyor musunuz. Bide hastanede mi ozel klinik mi

Bende 66 kilo ile hamile kaldım şuan 74 kiloyum çok kiloda iyi değil bebekler sağlıklı olsun yeter bebeğim de bugün 310 gr ölçümde .

Ben 18. haftaya yeni girdim ve hamileliğin başından beri 8 kilo vermişim hala kilo alamadım, fazla kilom vardı fast food tatlı abur cubur çok yerdim hepsini kestim iştahım da hiç yok ona bağlıyorum. İnşallah bebeklerimiz sağlıklı bi şekilde gelişir doğar

Valla çok güzelll bence bugün 18. Haftam 5 kilo aldım

Merak etme ben 19+4 haftalik hamileyim 66 kilo hamile kaldim halla 66 kiloyum istediğim herseyi yiyorum iştihim açık ama surekli aktif olduğum icin kilo almiyorum bebeğim cok iyi şukur bazen tarti da yanlış ölcer en dogru sabah tolete gitikten sonra ölcer sabah boş karında en dogru kilon odur bebeğin iyi olduğu surece kilo alıp almaman sorun degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…