Düz yatınca çok hissediyorum özellikle akşamları ve sabahları daha çok canım ama her günmu hiç dikkat etmedim genelde hissediyorum ama ben hep. Evdeyim ve genelde uzanıyorum iş yapmak yasakSelam kızlar nasılsınız size bisey sorcam ben 19+4 haftalık hamileyim bebeğimi daha 15 haftada hisetim ama surekli hisetmiyorum yani hergun degil mesela bugun hisetmedim ve korkuyoeum sizde durumlar ne cok aktif olduğum icin mi.oyle acabasiz hergun mu hisediyosunuz
Ne guzel maşallahDüz yatınca çok hissediyorum özellikle akşamları ve sabahları daha çok canım ama her günmu hiç dikkat etmedim genelde hissediyorum ama ben hep. Evdeyim ve genelde uzanıyorum iş yapmak yasak
Olabilir canım kötü düşünme hemen daha küçükler hem biraz daha büyüyünce kendilerini çok hatrlatacaklarNe guzel maşallahBende surekli ev isi yaparim,yuruyus yaparim 2 kızım daha var onlarla ilğileniyorum acaba ondan mi hisedemiyorum, cok korkuyorum bazen
Haklisin daha cok minik onlarOlabilir canım kötü düşünme hemen daha küçükler hem biraz daha büyüyünce kendilerini çok hatrlatacaklar
Bende 19+4 haftalık hamileyim kasık agrisi 2 gundur bende de oluyor ama seninde dediğin gibi bebişler buyuyo normal boğazda ağrı yanma gibi bi his dun sabahtan beri bende de var rahatsiz ediciMerhaba kızlar bende yarın tam 20+0 oluyorum
Bende de arada kasık ağrısı gerilme sanki aşırı bir gaz sancısı gibi şeyler oluyor ama bebek büyüyor Rahim büyüyor diye hiç kötü düşünmüyorum
Bu hafta hafif bi göbek çıktı gibi toplam +2 kg kadar aldım
Ve bu hafta gelen güncelleme de boğazım yanıyor resmen mide yanması gibi değişik biriey doktora gidince soracağım onu
Hareketleri hissetmeye başlayanlar nasıl ve ne şiddette hissediyorsunuz?
Anladim canim markasi ne acaba ne kadara almiştin kokusu kotumu ben pek balik et filan tuketmiyorum sevmedigim için alsam içebilirmiyim acabaVar canım ama şöyle ben omega3ü haftada iki kez içiyorum sadece
Ayri almak daha iyi o zaman omega 3Maalesef alabileceğin kadar yok yetersiz
Bende minik tekmeler hissediyorum daha yeni yeniBende 19+4 haftalık hamileyim kasık agrisi 2 gundur bende de oluyor ama seninde dediğin gibi bebişler buyuyo normal boğazda ağrı yanma gibi bi his dun sabahtan beri bende de var rahatsiz edicihisetme konusuna gelince benim 3 hamileliğim bu ben cok erken hisetim dısardan daha belli olmuyo yani eşim hisedemiyo ama ben cok net hisediyorum genellikle gece sol tarafıma yatınca karnımda geziyo resmen daha cok kucukler dısardan tekmeleri belli olmaz bide kiloya ve kacıncı hamilelik olduğuna gore değişir
Tabii ki canım zaten bebişlerimiz bizden ne kadar vitamin varsa alıyorlar o yüzden maalesef tek bir haptan tüm vitaminleri almamız mümkün değilAyri almak daha iyi o zaman omega 3
Ahahah valla bende ya aşırı merak sardı böyle oluncaBu ciddi mi ya?hahha senin detaylıyı dört gözle bekliyorum
Bende alayim doktora sorup elim kolum kalkmiyorTabii ki canım zaten bebişlerimiz bizden ne kadar vitamin varsa alıyorlar o yüzden maalesef tek bir haptan tüm vitaminleri almamız mümkün değil
Ben de 65 kilo ile hamile kaldım bugun 15+5’teyim ama bebis 16+4’mus bir hafta önden gidiyor su an 66.5 kiloyum 1,5 kilo aldim. Doktor almasan da olabilir 20. Haftaya kadar demisti. 20’den sonra daha hizla alindigini soylemisti. Bence durumunuz gayet iyi. Kilo işleri zorlastiracak gunun sonunda ne kadar az alirsak o kadar iyi ama iştah açılmaya başladı bende de tatlidan tiksinirken simdi tatli yemeye basladim bence 1,5 kilo da ordan gol atti bana.:) benim doktorum 15 maximumun olsun dedi ama 15 çok bilemiyorum 10 kilo ile bu seruveni tamamlarsam kendimi alnimdan öpüciiiimmm.selam herkese biz bugün tam 19 haftalık oldukher 3-4 haftada bir tartılıyorum hamilelik boyunca bulantım olmadı ama kilo alımı şu şekilde. Gelişimsel bir sıkıntımız yok çok şükür ama her görenin “aaa kız sen zayıflamışsın biraz ye 2 kişilik çok çok ye küçücük kalır çocuk” demesinden yıldım gerçekten. Bende mi anormallik var yoksa siz de benim gibi misiniz sanırım biraz motivasyona ihtiyacım var…..
Başlangıç kilosu :65
10.hafta. : 66.5
15.hafta. : 64.7
16.hafta. : 65.2
19.Hafta. : 64.5
Bende alayim doktora sorup elim kolum kalkmiyor
Omega asla midemi bulandırmıyor, magnezyum da tavsiye ederim iyi geldi.Omega 3'ü hem kendi doktoruma hem aile hekimine hem eczacıya sordum hepsi multivitaminde var diyor ama içindeki miktarın yetersiz olduğunu biliyorum balık da yiyemiyorum kendim ekstra omega 3 alacağım sizlerin önerisi var mı
Ben 62.5la 63 arasi gelip gidiyordum simdi 64 oldumBen de 65 kilo ile hamile kaldım bugun 15+5’teyim ama bebis 16+4’mus bir hafta önden gidiyor su an 66.5 kiloyum 1,5 kilo aldim. Doktor almasan da olabilir 20. Haftaya kadar demisti. 20’den sonra daha hizla alindigini soylemisti. Bence durumunuz gayet iyi. Kilo işleri zorlastiracak gunun sonunda ne kadar az alirsak o kadar iyi ama iştah açılmaya başladı bende de tatlidan tiksinirken simdi tatli yemeye basladim bence 1,5 kilo da ordan gol atti bana.:) benim doktorum 15 maximumun olsun dedi ama 15 çok bilemiyorum 10 kilo ile bu seruveni tamamlarsam kendimi alnimdan öpüciiiimmm.
Mag4 bende kullaniyorum canim ayağimdaki uyuşukluga iyi geldi gerçektenOmega asla midemi bulandırmıyor, magnezyum da tavsiye ederim iyi geldi.
Ayy inşalaahh 10-11 kilo bence çok iyi. Ben gecen sene zaten bebeksiz 74 kiloya kadar görmüş biri olarak 75 ile falan doğum yapsam bana hiç yabancı bir kilo olmaz bildiğim yerlerBen 62.5la 63 arasi gelip gidiyordum simdi 64 olduminşallah maks. 73le filan doğururm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?