Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Kızlar ya bu haftalarda benim gibi uykuya düşen varmı ilk haftalar böyle uykulu olur sanıyordum benim son 1 haftadır başladı öğlenleri gözlerimi açamıyorum akşamları 22 deyince uyku geliyor . Zar zor geri uyandım

Haha maşallah ne güzel işte mis gibi uyu keşke ben de uyuyabilsem cin gibiyim

Ayy inşalaahh 10-11 kilo bence çok iyi. Ben gecen sene zaten bebeksiz 74 kiloya kadar görmüş biri olarak 75 ile falan doğum yapsam bana hiç yabancı bir kilo olmaz bildiğim yerler
Ben hiç o kilolara cikmadim simdi bile garipsiyorum 12-14 kilo alsa naparim blmyrmneyse feda olsun miniklerimize iyi olsunlarda tek

aman uyu işte misler gibi dinlenmişte olursunuz anneli kızlı ohhhhhh
galiba kızım yoruluyor bu sıra . Evde bir düzen yok hala her yer her yerde ben sürekli boş koşturuyorum ama hallolan birşey yok taşınmak zor iş özellikle inşaat bitmeden yaşınmak çok daha zormuş aşko sen nasıl oldun ağrın kalmadı dimi . Kendini yorma bırak işler kalsın yada sana biri yardım etsin . Bende bir abla var kapı cam vs olunca onu çağırıyorum sağolsun geliyor

kizlar evi supurme silme işlerini yapiyormusunuz Ben yapamiyorum bayadr gozum korktu bi gecen gun dolap sileyim dedim hemen lekelnme geldi korkuyorum biseye elimi atmayan bi evi supuruyorum o kadr

Taşınmak dehşet zor dehşeeeeet asla iş bitmez, tam bitti dersin başka bir şey çıkar. Allah yardımcın olsun kuşum. Yorma kendini de kızını da geç olsun güç olmasın demişler.

Ayy maşallah iyiyim aşkım kalmadı ağrım sızım bugün dinlendim işim de yoktu yemek dahi yapmadım öyle bir dinlenme yani

Ayy Allah yardimcin olsun taşinmk zor hele hamilesin daha zordur.

kizlar evi supurme silme işlerini yapiyormusunuz Ben yapamiyorum bayadr korkums bi gecen gun dolap sileyim dedim hemen lekelnme geldi korkuyorum biseye elimi atmayan bi evi supuruyorum o kadr
Dün yaptım işte. İşe gittim öğlen eve geldim temizliğe bir başladım resmen saatlerce iş yaptım sonra perperişan oldum. Tövbeliyim artık her gün robotu çalıştırırım haftada bir gün de süpürür, toz alırım yeter umrumda olmayacak korktum dün

valla Ev gözüme o kadar batiyorki ama geçen gün ki korku bna yetti kalsin öyle napim eşimede 3 haftadr yerleri viladayla sil diyorum yok hep bisey cikiyor yarin da silmezse salcm napim dilimde tüy bitti

valla Ev gözüme o kadar batiyorki ama geçen gün ki korku bna yetti kalsin öyle napim eşimede 3 haftadr yerleri viladayla sil diyorum yok hep bisey cikiyor yarin da silmezse salcm napim dilimde tüy bitti
Senin canından önemli değil boşver batsın ev geçen gün lekelenmen oldu allah korusun. Böyle günlere bölerek yaparsın sonra bugün süpür yarın sil ya da sabah süpürdün akşam silsin eşin sen sil vs gibi. Bir günde her şeyi yapmaya çalışıyoruz olmuyor artık

Aynen oyle bi kac gundr kasiğim agriyor zaten sol tarf buyume agrisimi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…