Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Kızlar 18. Haftam. Karbonhidrata düştüm hamileliğe 64.5 le başladım şuan 67.5 geliyorum dikkat etmeye çalışıyorum ama hamburger patates kızartmasını aklımdan çıkaramıyorum napıcaaaamm
Off sormaa delirmek üzereyim hamburger ve börek için deliriyorum. Nasıl geçecek bilmiyorum ama şöyle bir yol buldum, evde tekim ya eşim de yok yemek desen Allaha emanet onun için sadece pazar günleri eşim yanımda pazar günleri öyle fastfood yemeyi tercih ediyorum iki haftadır o dq dışardan almak yerine (çok da dikkat etmem böyle çok iyi bildiğim yerler hariç) evde yaptırıyorum

Haftasonu bir porsiyon kol böreği yiyorum kahvaltıda, beni kurtaran haftaiçi işe gidiyorum orda pek bişey yemiyorum yesem iyice kilo alırım, frenlemeye çalışıyorum ama çok zor hiç yemek yapasım yok kuşbaşı etten falan nefret ediyorum

Haklısın canım ne diyim ben de aşırı derecede tavuktan tiksindim. Yaparken yiyemiyorum, başkası yaparsa yerim. Kol böreği bak yine tuttu bamya yicem bugün mesela hafta içi için de enginar söyledim, yarın hastaneden gelirken çok ayakta kalmadan on dk markete uğrayıp brokoli alcam benim her günün mutlaka yeşillikle geçiyo, geçen gün pizza yedim üstüne brokoli yedim saçma sapan bir yemek isteği var

Seninki sağlıklı sayılır inan

20.haftaya geldim 1 kere balık yedim birkaç kere tavuk yedim hiç kırmızı et yemedim. Üzgünüm böyle olduğu için ama içim almıyor Ben her sabah iş yerinde sandviç poğaça börek yiyorum valla bu zamanlara gelene kadar mide bulantısından o kadar hiçbir şey yiyemedim ve iştahım açılsın diye dua ettim ki şu an canım ne çekiyorsa (cips kola noodle gibi net zararlı şeyler hariç) yiyorum Allah affetsin Vicdan yapma yani yalnız değilsin, oluyor böyle şeyler

Seninki sağlıklı sayılır inan
Hahahaha ama sen sanırım biraz fazla abartmışsın böyle dengele bari bir sebze bi karbonhidrat belki öyle toparlarsın, benim zaten kilo problemim var onun için kilo aldım verdim hesabı yapamıyorum ama hissediyorum şiştiğimi sen de rahatsız olmuyorsan ye dicem de şu şeker yükleme falan filan mevzuları bari geçseydi ya

Dün cips gömdüm dört ay sonunda ama napim paket bana baktı ben pakete şu minik paketler var ya ondan

Valla canın sağolsun 2 kere daha brokoli yer dengelersin sen onu
Hahahaha sorma ben de öyle vicdan rahatlatıyorum, yiyorum yiyorum sonra aaa bi enginar yiyim aaa bi brokoli biraz salata yiyeyim diyorum et neden yiyemiyorsun sen? Tiksindin mi ilk başta?

Ben hiç et tüketmiyorum nerdeyse tavuk 0 balık hiç, yumurta ceviz avokado falan yemeye çalışıyorum ama bunlarla da başa çıkmak zor, sonrasında vermeyi düşünmüyorum sadece çok hızlı almak istemiyorum…

Ben hiç 63-64 üstü görmedim korkuyorum o yüzden belki de almam normal bebeğim de büyüdü çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…