- 10 Haziran 2016
- 942
- 429
- 103
- 27
Ben hiç et tüketmiyorum nerdeyse tavuk 0 balık hiç, yumurta ceviz avokado falan yemeye çalışıyorum ama bunlarla da başa çıkmak zor, sonrasında vermeyi düşünmüyorum sadece çok hızlı almak istemiyorum…20.haftaya geldim 1 kere balık yedim birkaç kere tavuk yedim hiç kırmızı et yemedim. Üzgünüm böyle olduğu için ama içim almıyorBen her sabah iş yerinde sandviç poğaça börek yiyorum valla bu zamanlara gelene kadar mide bulantısından o kadar hiçbir şey yiyemedim ve iştahım açılsın diye dua ettim ki şu an canım ne çekiyorsa (cips kola noodle gibi net zararlı şeyler hariç) yiyorum Allah affetsin Vicdan yapma yani yalnız değilsin, oluyor böyle şeyler
Ben hiç 63-64 üstü görmedim korkuyorum o yüzden belki de almam normal bebeğim de büyüdü çünkü..Hahahaha ama sen sanırım biraz fazla abartmışsınböyle dengele bari bir sebze bi karbonhidrat belki öyle toparlarsın, benim zaten kilo problemim var onun için kilo aldım verdim hesabı yapamıyorum ama hissediyorum şiştiğimi sen de rahatsız olmuyorsan ye dicem de şu şeker yükleme falan filan mevzuları bari geçseydi ya
Sağlıkla gelsin prensesKızlar her şey yolunda çok şükür detaylı ultrason yaptı her şey yolunda
Lioo canm ekleyebilirsin listeye bir kızçem olacak
Ay her erkek cocuk öyle olmuyorMaşallah cinsiyetlerimiz hep belli olduama şu instagramda erkek çocuk kötüleyenleri boğmak istiyorum yalan yok
Ben de oğlumu hep öyle hayal ediyorum hep güzel iletişim kurduğum nazik bi çocukAy her erkek cocuk öyle olmuyoroğlum çok sakin ve naziktir
Ah maşallah canım, sağlıkla gelsin kızlar çoğaldı iyiceKızlar her şey yolunda çok şükür detaylı ultrason yaptı her şey yolunda
Lioo canm ekleyebilirsin listeye bir kızçem olacak
Benim sülalemde ve eşimin sülalesinde hiç kız yok, ben gelmişim bi gelin olarakMaşallah cinsiyetlerimiz hep belli olduama şu instagramda erkek çocuk kötüleyenleri boğmak istiyorum yalan yok
Takmıyorum, sadece kızıyorum, niye illa biri birinden üstte olmak zorunda. Eskiden de erkek çok kıymetliymiş ne saçmaBenim sülalemde ve eşimin sülalesinde hiç kız yok, ben gelmişim bi gelin olarakailemde de yok ama erkek çocuğu hepsi hiç kötü tarafını görmedim maşallah çok nazikler çok düşünceliler hemde çok düşkünler, sen takma onları
Evlat evlattııırTakmıyorum, sadece kızıyorum, niye illa biri birinden üstte olmak zorunda. Eskiden de erkek çok kıymetliymiş ne saçma
Al işte, insanlar ne kadar cahil benim aklım almıyor. Ben ilk evlendiğimde falan çocuğum olacağı aklıma gelirdi sadece hiç cinsiyetini düşünmemiştim, şimdi erkek olunca üzülenleri görünce garipsiyorum, kesinlikle sağlıklı olması çok önemli. Ben onu çok severim o da beniEvlat evlattııırsağlıklı olsunlar da gerisi mühim değil, ay ben sana ne dicem b tanıdığım var hep kızı doğmuş diğer eltisinin de oğlu oldu, kayınvalidesi kayınbabası falan sadece o erkek çocukla falan story atıyo biliyo musun ay ben bile gördükçe çok üzülüyorum
Aynen öyle canımAl işte, insanlar ne kadar cahil benim aklım almıyor. Ben ilk evlendiğimde falan çocuğum olacağı aklıma gelirdi sadece hiç cinsiyetini düşünmemiştim, şimdi erkek olunca üzülenleri görünce garipsiyorum, kesinlikle sağlıklı olması çok önemli. Ben onu çok severim o da beni
Aminn canm aminn hepimiz sağlıklı bir şekilde alalım kucağımızaAh maşallah canım, sağlıkla gelsin kızlar çoğaldı iyice
Yaa sen çok yaşaHiiiç keyfini kaçırma canım benim. Bak seni güldüreyim biraz. Bizim kızımız olacak, ona rağmen kayınpederim babamın ismini koyun dedi! Kızımız olacak yahu kızımızeşim de dalga geçti napalım ismin sonuna su mu ekleyelim kız ismi olsun diye dedi ben de gayet münasip bir dille babacım senin abilerin erkek torunlarına babanın ismini koymamış benim ne haddime dedim ama hiç merak etme kızın da 2 oğluna koymamış ama çok içinde kaldıysa 3. Yü doğurur o koyar dedim
Hiç kulak asma onlara hiç susmuyor onlar akraba baskısı gibi yok yaramaz oluyo yok söz dinlemiyorlar falan bana da çok zorba sözler söylenmişti ama hiç de öyle olmadıAl işte, insanlar ne kadar cahil benim aklım almıyor. Ben ilk evlendiğimde falan çocuğum olacağı aklıma gelirdi sadece hiç cinsiyetini düşünmemiştim, şimdi erkek olunca üzülenleri görünce garipsiyorum, kesinlikle sağlıklı olması çok önemli. Ben onu çok severim o da beni
Ay umarım benim oğluşum da herkesi utandırırHiç kulak asma onlara hiç susmuyor onlar akraba baskısı gibi yok yaramaz oluyo yok söz dinlemiyorlar falan bana da çok zorba sözler söylenmişti ama hiç de öyle olmadı
Aynen ikisi de eşit..Dün kontrole gittim dışarıda bekliyorum bı teyze 9 aylık hamile birine cinsiyetini sordu ,kız dedi o da.Teyze de olsun diyoTakmıyorum, sadece kızıyorum, niye illa biri birinden üstte olmak zorunda. Eskiden de erkek çok kıymetliymiş ne saçma
Siz kimseye aldırıs etmeyin,iyi yetiştirilen her cocuk örnek gösterilir.Ben maşallah oğlumdan çok razıyım.Hatta diyorum kardeşinin huyu suyu aynı onun gibi olsunAy umarım benim oğluşum da herkesi utandırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?