2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Ben hiç et tüketmiyorum nerdeyse tavuk 0 balık hiç, yumurta ceviz avokado falan yemeye çalışıyorum ama bunlarla da başa çıkmak zor, sonrasında vermeyi düşünmüyorum sadece çok hızlı almak istemiyorum…

Ben hiç 63-64 üstü görmedim korkuyorum o yüzden belki de almam normal bebeğim de büyüdü çünkü..

Maşallah cinsiyetlerimiz hep belli oldu ama şu instagramda erkek çocuk kötüleyenleri boğmak istiyorum yalan yok
Benim sülalemde ve eşimin sülalesinde hiç kız yok, ben gelmişim bi gelin olarak ailemde de yok ama erkek çocuğu hepsi hiç kötü tarafını görmedim maşallah çok nazikler çok düşünceliler hemde çok düşkünler, sen takma onları

Takmıyorum, sadece kızıyorum, niye illa biri birinden üstte olmak zorunda. Eskiden de erkek çok kıymetliymiş ne saçma

Takmıyorum, sadece kızıyorum, niye illa biri birinden üstte olmak zorunda. Eskiden de erkek çok kıymetliymiş ne saçma
Evlat evlattııır sağlıklı olsunlar da gerisi mühim değil, ay ben sana ne dicem b tanıdığım var hep kızı doğmuş diğer eltisinin de oğlu oldu, kayınvalidesi kayınbabası falan sadece o erkek çocukla falan story atıyo biliyo musun ay ben bile gördükçe çok üzülüyorum

Al işte, insanlar ne kadar cahil benim aklım almıyor. Ben ilk evlendiğimde falan çocuğum olacağı aklıma gelirdi sadece hiç cinsiyetini düşünmemiştim, şimdi erkek olunca üzülenleri görünce garipsiyorum, kesinlikle sağlıklı olması çok önemli. Ben onu çok severim o da beni

Aynen öyle canım sevgi bağı çok büyük bir kere

Yaa sen çok yaşa

Güzel anneler size bir sorum daha olacak 17. Haftama girdim ama bugün gobegimde bir yumuşama oldu semsert ti gobegim normal mi acaba

Hiç kulak asma onlara hiç susmuyor onlar akraba baskısı gibi yok yaramaz oluyo yok söz dinlemiyorlar falan bana da çok zorba sözler söylenmişti ama hiç de öyle olmadı

Aynen ikisi de eşit..Dün kontrole gittim dışarıda bekliyorum bı teyze 9 aylık hamile birine cinsiyetini sordu ,kız dedi o da.Teyze de olsun diyo Kız olunca hep olsun ,erkek olursa maşallah diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…