• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    144
Kızlar detaylı ultrason yaptıran veya randevu bulabilen var mı :(
Dün buna yönlendirdi doktor ama yok bulamıyorum, birçok perinatoloji uzmanından randevu aldıktan sonra hastaneyi arayınca yapılmadığını öğrenip iptal ettik.
Doktorun yönlendirdiği yerde mi yok canım hangi şehirdesin illaki bunu yapan biri vardır radyologlarda yapıyor yada yakın şehirler varsa hangi sehirdesin

Benim de çocukta ya da rahim ağzında şu an pek bir sıkıntı olmadığını söylediler. Vajinal ölçtü açıklık var ama büyümemiş en azından çok şükür 🙏 ama üçlü test sonucum 500 de 1 çıkmış amniyosentez falan önerdi yaptırmak istersen diye ama hiç takmadım desem yeridir. Üçlü testlerin çok yanıldığını biliyorum. İkilide de düşük risk vardı. Sizler ne düşünüyorsunuz?
Fetal DNA aslında çok güvenilir bir test ve risksiz onu düşünmez misiniz?

Fetal DNA aslında çok güvenilir bir test ve risksiz onu düşünmez misiniz?
Ayrıntılı ultrasona da girip eğer orda da aynı şeyleri duyarsam önceliğim fetal dna asla amniyosentez değil ama bakalım hayırlısı artık 🙏

Siz önce tetanoz olanını mı oldunuz? İnşallah bir sıkıntı çıkmaz pinpiriklendim🤦🏻‍♀️
Ben serklaj olduğum için doktorum tetenoz ve şeker yuklemesini yaptirmamami söyledi ama benim özel durumum var dikislerim var ve tetenoz rahim kasilmasi yapiyormus normal gebeliklerde yapılması lazım diye biliyorum

Ayrıntılı ultrasona da girip eğer orda da aynı şeyleri duyarsam önceliğim fetal dna asla amniyosentez değil ama bakalım hayırlısı artık 🙏
Amniyosentez evet riskli ben de kabul etmezdim fetal biraz külfetli ama bazı üniversite hastanelerinde ücretsiz yapılıyor diye biliyorum mesela eskişehirde yapılıyormuş diye duymuştum

Amniyosentez evet riskli ben de kabul etmezdim fetal biraz külfetli ama bazı üniversite hastanelerinde ücretsiz yapılıyor diye biliyorum mesela eskişehirde yapılıyormuş diye duymuştum
Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Herkes sağlıkla bi kavuşsaydı bebeğine 🥹😀😀 sonra şu günlerimize bakıp gülmek istiyorum 😀

Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Herkes sağlıkla bi kavuşsaydı bebeğine 🥹😀😀 sonra şu günlerimize bakıp gülmek istiyorum 😀
İnşallah ayrıntılıda çoğu şey netleşiyor zaten, kızım için fetal yaptırdım demiştik ama o olmasaydı bile %90 sağlıklı bir bebek derdim demişti demek ki anlıyorlar bakınca. Senin de güzel sorunsuz geçer inşallah ayrıntılı

İnşallah ayrıntılıda çoğu şey netleşiyor zaten, kızım için fetal yaptırdım demiştik ama o olmasaydı bile %90 sağlıklı bir bebek derdim demişti demek ki anlıyorlar bakınca. Senin de güzel sorunsuz geçer inşallah ayrıntılı
İnşallah canım çok sağol 🙏

Kızlar selam🥰 19 haftaya kadar kız denilen bebeğim şakacı bir erkek çıktı🌸🌸 tabloya yazabilir misin💙💙 Lioo Lioo
Hahaha geçen gün demiştim kız bekleyenler bir daha baktırın diye 😅 canı sağ olsun kız erkek fark etmez 💋

Canım senin ilk bebiş büyüdü galiba ☺ çünkü ben oturup bebiş hareket ediyor mu diye düşünemiyorum bile kızım 10 aylık maşallah aşırı hareketli geçiyor günlerim. Buralara da o uyurken giriyorum yanında durmazsam uyanıyor. Gün içinde bir iki kez hareket hissediyorum ha tamam hareket var diyorum 😁 kilo konusunda da benim kızımda pıhtılaşmam çok fazlaydı günde iki oksapar oluyordum kilo almamı yasaklamıştı doktorum ağlıyordum açlıktan, bir kere eşime canım hamburger istiyor diye hüngür hüngür ağlamıştım, şimdi de 5. Aya girdim 77 ile hamile kalmıştım 75 kiloyum fark etmeden kilo vermişim
Bebegin küçükmüş. Doğduğunda kac aylık olacak. Benimde oğlum var 15 aylık olacak 10 güne. Doğduğunda 18 aylık olucak.

Kızlar detaylı ultrason yaptıran veya randevu bulabilen var mı :(
Dün buna yönlendirdi doktor ama yok bulamıyorum, birçok perinatoloji uzmanından randevu aldıktan sonra hastaneyi arayınca yapılmadığını öğrenip iptal ettik
Nasıl olacakmış oyle.Bende haziranın 20 si gibi Eskişehir devlet hastanesine alacağım,şimdi siz öyle deyince bı tedirgin oldum. Benim alacağım hastanede randevu yarım saat aralıklarla.Siz hangi sehirdesiniz ve randevu aralıkları 15 dk mi 30 dk mi.

Bende arayayım yarın.

Bebegin küçükmüş. Doğduğunda kac aylık olacak. Benimde oğlum var 15 aylık olacak 10 güne. Doğduğunda 18 aylık olucak.
15 ay olacak araları, evet küçük bebişim daha. Zor olacak ama "kendi gelmek istemiş mucize bebek" demişti tüp bebek doktorum böyle şeyler düşünmeye çalışıyorum 😀

15 ay olacak araları, evet küçük bebişim daha. Zor olacak ama "kendi gelmek istemiş mucize bebek" demişti tüp bebek doktorum böyle şeyler düşünmeye çalışıyorum 😀
Sana ekstra kolay gelsin o zaman 😅

Kizlar benim bebişin suyu fazlaymiş bu ara meyveyi cokmu yedin dedi doktor başina gelen varmi 🤦bi sure meyve tatli vs. Yememem lazim şeker cikabilir dedi🤦

Back
X