• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    220
Yok kusmuyor bilmiyorum hastanede yatarken öyle yaptırmışti hemşireler emzir emzirin üstüne Bir ölçek mama demişlerdi hep

Gazı mama yapıyor ondan eminim felaket derecede gazımız var gaz damlası kullanıyorum fayda etmedi o da hastanedekiler 3-4 saate bir demişti ama o kadar durmuyor kendi kalkıyor sürekli doktordan doktora değişiyor özeldeki doktor 2 saatte bir dedi devletteki doktorlar 3-4 saate bir dedi 2,5-3 saat olunca uyanıyoruz zaten
Sen her defasında mama verdiğin için. 2.5 3 saate kadar duruyormuş benimki çogunlukla meme emdiği için en fazla 2 2.5 saat dayanıyor. Mama daha tok tutuyor bebekleri. Ya yıl oldu 2025 robotlar bile yapıldı. Şu bebelerin gazına kesin iyi gelen şeyi yapamadılar. Benimkinin de çok gazı var damla veriyorum ama çokta fayda etmiyor. Bazi geceler güzel uyuyor. mesela dün uyumadık.
O zaman bende memeden sonra mama vermeyi deneyim. Benimki meme emiyorsada çok uzun emmiyor en fazla 10 15 dakika kalıyor.

Geçmiş olsun canım. Ay evet o yukardaki lambaya yansıdığını ben de gördüm o an panik oldum. Öyle olunca da sakinleştirici yaptılar . O ara uyumuşum zaten.
Sana da çok geçmiş olsun canım 🤗 Son zaman hep izledim galiba kafam benim de güzeldi bayılmadım ama ne cesaret baktım beni dikerken falan öylece. Kesin bi sakinlestirici vermislerdir yoksa o kadar rahat kalamaz insan 🫣😬 Şükür iyiyiz bebişlerimiz yanımızda 🤱 Günden güne iyileşmeye devam :anne:

Sen her defasında mama verdiğin için. 2.5 3 saate kadar duruyormuş benimki çogunlukla meme emdiği için en fazla 2 2.5 saat dayanıyor. Mama daha tok tutuyor bebekleri. Ya yıl oldu 2025 robotlar bile yapıldı. Şu bebelerin gazına kesin iyi gelen şeyi yapamadılar. Benimkinin de çok gazı var damla veriyorum ama çokta fayda etmiyor. Bazi geceler güzel uyuyor. mesela dün uyumadık.
O zaman bende memeden sonra mama vermeyi deneyim. Benimki meme emiyorsada çok uzun emmiyor en fazla 10 15 dakika kalıyor.
Evet çok bı dene memeyi 15 dakika verdirip bı ölçek mama eklettiler hep evde de aynı Çarşamba gününe kadar bu şekilde devam edeceğiz gaz içinde kimyon fln içiyorum çay gibi rezene içiyorum ama dediğin gibi asla fayda etmiyor dün gece 6 ya kadar sıktı kendini fıtık olacak diye korkuyorum artık

Anladım canım teşekkür ederim cevabın için. Ben de biberon meme reddi yapar mı diye korkuyorum ama kaşık olayı da çok zor .

Meme reddinden ben de korkuyorum canım ama mamayı çok veremeyince gün boyu idrar yapmadığı oldu korktuk biberonla veriyoruz sütüm artana kadar

Sezeryan (spinal) olan arkadaşlar. Omuzumda ameliyat esnasında bir ağrı oldu bıçak sağlanması gibi. Hala geçmedi çok ciddi ağrıyor. Sanırım gaz ile alakalıymış var mı yaşayan?

Bir de ilk gün gaz çıkardım ama ikinci gün çıkaramadığım için mahvoldum. Gerçekten bebekle beraber korkunç bir hale geliyor. Tavsiyesi olan varsa söyleyebilir mi?

Ha bir de belimden katır kutur kütleme sesleri geliyor her hareketimde. Düzelmeyecek diye çok korkuyorum 🤦

Bel ağrısı, ameliyat yeri ağrısı, kanama, gaz sancısı her şey var. Bir de bebeği 2 saatte bir emzirmeye çalışıyorum. Ama ya 2 saat uyandırmak uğraşıyorum ya da emzirdikten Sonra 2 saat uyutmakla uğraşıyorum. Diğer emzirme vakti geliyor zaten. 2 gecedir 2 saat uyku uyudum sadece 😂 bu çocuk yatağında yatmıyor sürekli Anne kokusu istiyor npcaz 😅

Sezaryenden sonra benim sağ omzumda aşırı ağrı vardı canım 4 5 günde geçti ama öyle bi ağrı ki beni karnımdan falan daha çok zorladı oturup kalkamadım doğrulamadım bile o ağrı yüzünden. Gazım olduğunda otururken yapamıyordum canım sancı oluyordu yürümek iyi gelir belki ben ayaktayken daha rahat yaptım hep. En güvende hissettikleri yer anne kucağı ☺️ bana bi ebe gündüz 3 saat gece 4 saatte 1 besleyebilirsin her ağladığında da mutlaka besle demişti ama bana süre çok uzun geldi o yüzden ben de 2 saatte 1 beslemeye çalışıyorum

Kızlar biz 3. defa sarılık değeri 18 ile yatış yaptık. Perşembe günü benden, cuma günü barlastan subgroup test bakılmıştı. Kan uyuşmazlığı yok aramızda eşim, ben, barlas b+ ama kanın alt grupta barlasla benim uyuşmazlık çıkmış. Ondan dolayı çocuğum sarılıktan kurtulamıyor… İvig denilen bir serum verecekler iyi geleceği düşünülüyor, tedavisi hem ivig hem fototerapi şu an. Allahın izniyle geçecek.

Kızlar biz 3. defa sarılık değeri 18 ile yatış yaptık. Perşembe günü benden, cuma günü barlastan subgroup test bakılmıştı. Kan uyuşmazlığı yok aramızda eşim, ben, barlas b+ ama kanın alt grupta barlasla benim uyuşmazlık çıkmış. Ondan dolayı çocuğum sarılıktan kurtulamıyor… İvig denilen bir serum verecekler iyi geleceği düşünülüyor, tedavisi hem ivig hem fototerapi şu an. Allahın izniyle geçecek.
çok geçmiş olsun canım

Bir an evvel şifalansın inşallah Barlas ❤️

Çok geçmiş olsun canım biliyorum yaşarken çok zor ama bu günler de geçecek toparlayacaksınız inşallah ikiniz de 🥹

Doğurmak nası bi duygu hafiflemiş hissediyor musun ben çok tedirginim hem doğurmak hem doğurmamak istiyorum 😆
dogum sonrasi tum zorluklar katlaniyor vallahi gayet durust olacagim 😬 hamilelik bir nevii hasta olmussun gibi geciyor; mide bulantilari, yanmalar, agrilar, sizilar, sancilar… tek farki bebegin soz konusu oldugu icin endiselerin ziyadesiyle fazla oluyor, malum bilemiyorsun iceride iyi mi hos mu… dogumdan sonrasi; yavruna kavusmanin tarif edilebilir bir yani yok. onun disindaki her sey daha zorlu ama kesinlikle 🙃 dogum basli basina zor, sonrasindaki agrilar sizilar, yenidogmus bir bebeyle bir basina kalmis olmak; emmesi, uyumamasi, gazi, hastaligi, affedersin ama dotunun boku!

lakin gun sonunda dogmayan bebis olmadigi icin eninde sonunda o malum gun gelecek 😬 allah saglikla kucagina almayi nasip etsin de gerisine alisilir. 🙏🏻

Kızlar 36+4 haftalık hamileyim iki gündür yirmilik dişim çıkmaya başladı diş etlerim falan hep şişti bu durumu yaşayıp antibiyotik kullanan oldumu hiç gebelik aylarında ilaçta kullanmak istemiyorum ama çok kötü oldum iyce
Ben şuan agumentin kullanıyorum, ilk hamileliğimde de kullandım, bazı antibiyotikleri içebiliyoruz sıkıntı olmuyor ..

dogum sonrasi tum zorluklar katlaniyor vallahi gayet durust olacagim 😬 hamilelik bir nevii hasta olmussun gibi geciyor; mide bulantilari, yanmalar, agrilar, sizilar, sancilar… tek farki bebegin soz konusu oldugu icin endiselerin ziyadesiyle fazla oluyor, malum bilemiyorsun iceride iyi mi hos mu… dogumdan sonrasi; yavruna kavusmanin tarif edilebilir bir yani yok. onun disindaki her sey daha zorlu ama kesinlikle 🙃 dogum basli basina zor, sonrasindaki agrilar sizilar, yenidogmus bir bebeyle bir basina kalmis olmak; emmesi, uyumamasi, gazi, hastaligi, affedersin ama dotunun boku!

lakin gun sonunda dogmayan bebis olmadigi icin eninde sonunda o malum gun gelecek 😬 allah saglikla kucagina almayi nasip etsin de gerisine alisilir. 🙏🏻
Allah izin verirse anestezi teknikeriyim anestezi uzmanımla konuştum epidural yapacak 5 cmden sonra o yüzden olumlu düşünüyorum ama bebekli hayattan korkuyorum siz desteksiz misiniz ?

Beslenmesiyle alakalı sorun yoksa altı temizse gaz için biraz masaj yapabilirsin belki gazdandır
Yaa lazer kankam sana yazdım görmedin galiba doğurmuşsun çook sevindim en büyük korkumuzdu doğuma temiz gitmek sen atlattın umarım bebişin hemen iyileşir evinize gidersiniz 😍

Aşkım mümkün değil mod düşürmemenin de işte direniyorum bir şekilde bu da geçecem neler geçmedi ki diye diye 🥹🥹🥹 hahah dimi atak haftalarımız vs
Evet iyi düşün hep daha atak haftaları var inatları var daha okul çantalarını yapacaz boz bu çocukların. 🥰 Benimkide kandırıp duruyor bizi sürekli gelesi yok 😂

Çok geçmiş olsun canım geçecek inşallah dualarım sizinle

Back
X