• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Merhaba kızlar ben Allahın izniyle sezeryan doğum yaptım ama hala gaz çıkaramadım ve sancım olacak sanırım bu sebeple. Ne yapsam da bu gazdan kurtulsam bilen var mı acaba
Naptnz acaba ben diğer doğumumda lavman istemiştim çok rahat çıkardım

Kızlar bebeğimin kakasinda kan var. Kaç gündür kakasını zorla yapıyordu ıkina ıkına ilk günler gibi her bezi kakali değil. Acaba makat çatlağı mi oldu yada alerjimi
Benm de 6. Gün kan gördm gittm alerji dediler. Şu an 23. Gün kakalar köpüklü ağrılı sancılı. Gaz yapmasına ragmen asla rahatlamıo tükendk

Kız tövbeeee ter bastı okurken devamını getiremedim ha 😕 sağlıcakla büyüsün canım hiç önemli değil nasıl kavuştuğunuz 😍
Çok pozitif ilerlemek üzerine kurduğum ve devam ettirdiğim hamilelik sürecim son dakika golüyle az korkuttu :D kötü bir şey olmadı çok şükür de doğum işte tahminlerimiz dışında şeyler olabiliyor.
Çok çok şükür kavuştuk ve iyiyiz,gerisini anası halledicek bir şekilde :D

İdrarda turunculuk gören arkadaşım vardı alintilamayi unutmuşum bende kan var sanmıştım ama kristal demişti doktor bir hafta sürdü normal demişti ama gene de sor canım için rahatlasın idrara çıktıkça geçecek dedi geçti çok şükür doğduğundan itibaren vardı bir hafta sonra geçti

Bnm de kanala inmedi henüz. Baş geliş bekliyoruz. Sürekli sertleştiriyo. Kuduruk. Uzanmam lazım yoksa batıyo ayakları 😅 nişan mişan yok hiçbir işaret 🥲🥲 hurma yemeye başladım.
Benim doktorum hurma ve ananasın kakayı yumuşattığını ve bunun doğum olacağından doğal olarak gerçekleşeceğini söyledi. Yani yesen de aynı yemesende aynı dedi. Ama ahududu yaprağı çayının rahim kaslarının gevşetmeye etkisi var olduğunu söyledi. Ben pilatese gidiyorum diye bir şey yapmıyordum. Bu hafta bol bol esneme nefes egzersizleri yapacağız. 38 i de tamamlayınca başlarım artık çömelmeye falan

Sabah 08.04de oğluşumu kucağıma aldım demeyi çok isterdim ama maalesef ani bir şekilde genel anestezi ile doğurmak durumunda kaldım.
Ama çok şükür ki bebitom çok iyi 🧿🧿🧿
Ben de iyi olmak istiyorum,dualarınıza talibim.
Allah herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah 🌸
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah

Benm de 6. Gün kan gördm gittm alerji dediler. Şu an 23. Gün kakalar köpüklü ağrılı sancılı. Gaz yapmasına ragmen asla rahatlamıo tükendk
Alerji dedilerse canım mesela yumurta yeme gözlemle veya süt ürünleri de çok oluyor sütten geçiyor bebise benim yeğenimin yumurta alerji vardı

Benim doktorum hurma ve ananasın kakayı yumuşattığını ve bunun doğum olacağından doğal olarak gerçekleşeceğini söyledi. Yani yesen de aynı yemesende aynı dedi. Ama ahududu yaprağı çayının rahim kaslarının gevşetmeye etkisi var olduğunu söyledi. Ben pilatese gidiyorum diye bir şey yapmıyordum. Bu hafta bol bol esneme nefes egzersizleri yapacağız. 38 i de tamamlayınca başlarım artık çömelmeye falan
Hurma doğumu kolaylaştırıyo diye şifa niyetine yiyorum. Ahududu yaprağı var aslında içmeye başlayım. Teşekkür ederim. 😇 Pilates topuna ara ara oturuyorum. Rahimde bağ ağrısı var pek hareket edemiyorm. Çok canım acıyor. 🥲🥲

Kızlar Almanyada hastalık sezonu açıldı . Dün misafirim vardı kızım 5 günlük . Gelen misafir kucağına aldı . Bugün burun tıkanıklığı va başlamış. ( o kişinin eşi hastanede ziyaretime geldi doğduğu gün ,kızı kucağına aldı ertesi gün oda hastalandı ama geçmemişti ) ne yapacağız

Kızlar Almanyada hastalık sezonu açıldı . Dün misafirim vardı kızım 5 günlük . Gelen misafir kucağına aldı . Bugün burun tıkanıklığı va başlamış. ( o kişinin eşi hastanede ziyaretime geldi doğduğu gün ,kızı kucağına aldı ertesi gün oda hastalandı ama geçmemişti ) ne yapacağız
Sut korur diyorlar inşallah 😥

Ya inşallah bı daha hastaneye yatmak olmaz Rabbim şifalar versin minnoşa ❤️
Amiiiiiiin aminnnnn canım benim inşallah allahın izniyle 🥺🩷
İnşallah bir daha tekrarlamaz canım benim sağlıkla büyüt bebeğini 🌸🥰
amin balım inşalllahhhh 🤍🤍🤍
canimm cok gecmis olsun allah’im tekrarini gostermesin, saglikla sinanmayalim hicbirimiz. gercekten su an cok iyi anliyorum seni, benim oglan da biraz sarardi bugun, yarin kontrol var, bir de idrarinda turuncu leke var, bakalim ne diyecek doktor. benim dogumda cok dikisim oldu maalesef ama insan kendini unutuyor, yavrum iyi olsun diye paralaniyorsun resmen. bugunler de gececek elbet, tadini cikaracagimiz gunler gelecek insallah 🙏🏻🩵
Amin canım vallahi rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın hastalık dert tasa vermesin 🥺 yaaa neden olurmuş turuncu leke?

Sabah 08.04de oğluşumu kucağıma aldım demeyi çok isterdim ama maalesef ani bir şekilde genel anestezi ile doğurmak durumunda kaldım.
Canımmmm hayırlı olsuuuuun 💛 nasılsınız ikiniz de iyi misiniz?

Benim pipili 36+5 te 2680 gram doğduğu için geç prematüre olarak geçiyor. Doktor bize gerekmedikçe dışarı çıkartmayı, misafirlerin kucağına vermeyi, eve misafir davet etmeyi kısacası birçok şeyi yasakladı. Bağışıklığı da tam anlamıyla oturmadığı için bir de sarılıkla uğraşıyoruz o yüzden bu şekilde uyarı yapıldı. Şu an hasta olan bebekler hep covidmiş acile başvuran. Vermeyin kızlar kimsenin kucağına falan alınan alınsın valla dedelerinin dahi kucağına vermiyorum söyledim de herkes anlayışla karşıladı.

Kızlar dün gece 23.56’da kucağımda bir çiçek açtı 🌸 Ben de elendim yarışmadan ve taze anneler kervanına katıldım 🥲🩷 Elhamdulillah 🤲🏻
Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın canım 🤱 Çiçeğinle bi ömür mutluluklar 🫠😍

Kızlar dün gece 23.56’da kucağımda bir çiçek açtı 🌸 Ben de elendim yarışmadan ve taze anneler kervanına katıldım 🥲🩷 Elhamdulillah 🤲🏻
Maşallah canım gözün aydın hayırlı olsun 😍

Benim pipili 36+5 te 2680 gram doğduğu için geç prematüre olarak geçiyor. Doktor bize gerekmedikçe dışarı çıkartmayı, misafirlerin kucağına vermeyi, eve misafir davet etmeyi kısacası birçok şeyi yasakladı. Bağışıklığı da tam anlamıyla oturmadığı için bir de sarılıkla uğraşıyoruz o yüzden bu şekilde uyarı yapıldı. Şu an hasta olan bebekler hep covidmiş acile başvuran. Vermeyin kızlar kimsenin kucağına falan alınan alınsın valla dedelerinin dahi kucağına vermiyorum söyledim de herkes anlayışla karşıladı.
Offf şuan daha kötü oldum

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün 🫂

Kızlar bugün kontrole götürdük bebeği sarılık için. Kan almadı doktor iyi görünüyor perşembe günü bakalım dedi. 2860 gr doğmuştu oğlum 3230 gr olmuş 🫠 büyüyor 🥹

Back
X