• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Sariligimiz 7.7 ye düşmüş 5 e düşmesi gerekirken uzatılmış sarılık olduğu için hafta hafta takibe alındık 🤦‍♀️ kilo artışı olduğu için şimdilik beklemedeyiz kan almadi bu sefer cihazdan gidelim dedi her ölçümde farklı çıkıyor ben bu stresten çok yoruldum doğdugu haftaya göre 4-5 olması gerekiyormuş.. doktor 2 aya kadar sürebilir dedi 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Benim de uzamış sarılık pazartesi 9.9 ile taburcu olduk bugün 16 ile yatış yaptım. Cumartesi günü 18 ile yatmıştık. Artık cinnet geçirip geçirmemek arasındayım sütüm kesilmesin diye kendimi motive etmeye mutlu olmaya çalışıyorum. 3 ayda sürebilir 1 sene de sürebilir denildi 2 ay yine sana az denmiş. Oturup ağlar mısın ne yaparsın işte

Lohusalık ağzıma mıctı hergün ağlıyorum sonra da ağlamam lazım diye ağlıyorum sütüm gider diye.hamileliğimde bu kadar ağlamadım her laf bıçak gibi sinir tepeme vuruyor sonra bir ağlama başlıyor normal mi?

Sarılık konuşulmuş hanımlar çok hakim değilim sizlerin durumuna ama kızımda da sarılık vardı günlük idrar miktarı yeterliydi kilo alımı iyiydi tüm testler yapıldı sonunda anne sütü sarılığı dendi ve 3 ay sarı gezdik sonra kendiliğinden geçti. İlk 3 4 5. Günler önemli beyin bariyeri açısından sonrasında üst sınırı geçmediği sürece sıkıntı yok canınızı sıkmayın. Sağlıkla büyüsün bebişler 🌺
Benim sarılık seviyesi maksimum 18 e fırladı yatmasaydık fototerapiye daha da yükselirdi. Biz de enteresan şeyler olduğunu düşünüyorum bugün başka genetik şeylere daha bakıldı. O yüzden bence kategorilere ayrılıyor bu sarılıkta kimi hafif seyrediyor kimi çok ciddi.

Benim de uzamış sarılık pazartesi 9.9 ile taburcu olduk bugün 16 ile yatış yaptım. Cumartesi günü 18 ile yatmıştık. Artık cinnet geçirip geçirmemek arasındayım sütüm kesilmesin diye kendimi motive etmeye mutlu olmaya çalışıyorum. 3 ayda sürebilir 1 sene de sürebilir denildi 2 ay yine sana az denmiş. Oturup ağlar mısın ne yaparsın işte
Benim psikolojimi bozdu bu sarılık yemedikçe baygın baygın yatıyor baygın yatınca da yiyemiyor kısır döngü size de oldu mu

Benim psikolojimi bozdu bu sarılık yemedikçe baygın baygın yatıyor baygın yatınca da yiyemiyor kısır döngü size de oldu mu
Kız benim pipili doğduğundan bu yana böyle lohusalığı ben sandalye köşelerinde yoğun bakımda geçiriyorum. 4. defa yattık yoğun bakımdayız şimdi ve çok ciddi değerler hep. Her yeri delik teşik yer kalmadı kan vermekten. Dün çok iyiydi evdeydik emdi, mama yedi vs bugün baygın. Gece boyu da kalktım yani bunun artık sütle mamayla ilişkisi bağlantısı yok kesinlikle bu başka bir şey.

Aşkım kilo artışı var mı kaka yapıyor mu bunlari hep not alıyorlar kaka yaptığı sayıyı not ediyorum ama dediğin gibi çıldırmak üzereyim bizimki de bi 16 - 10-14 -8.5 - 7.7 arası gidiyor kilo artışı olunca bu hafta haftaya TSH bakilcak benekte denildi çocuğumun eli mosmor oldu artık damar yolundan 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Aşkım kilo artışı var mı kaka yapıyor mu bunlari hep not alıyorlar kaka yaptığı sayıyı not ediyorum ama dediğin gibi çıldırmak üzereyim bizimki de bi 16 - 10-14 -8.5 - 7.7 arası gidiyor kilo artışı olunca bu hafta haftaya TSH bakilcak benekte denildi çocuğumun eli mosmor oldu artık damar yolundan 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Kilo artışı oluyor sarılık çıkınca yemediğinden geri düşüyor. Her bez açtığımda çiş kaka vardı, dünden bu yana kaka yapmıyor çocuk doktoru ve yoğun bakım doktoru normal yenidoğanlarda 10 güne kadar yapmaması çok normal dedi. Tsh bize de bakıldı sanki yüksek mi ne ya ona bi bakacağım detaylı yapay zekaya sorcam. Bize bir de G6 denilen bir test baktılar o da çok önemliymiş. Offfff aynı aynı işte mosmorlar kıyamam hiçbirine allahım ne çekiyoruz ya sen yardım et yarabbim

Kızlar doğum yapanları tebrik ediyorumm ❤️ sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah 🙏🏻❤️ birde sarılık konusunu gördüm çok geçmiş olsun kızlar bir an önce geçer umarım 🥺🥺 ben 39+4 ile devam ediyorum benim gibi olan var mı kızlaaaar

Kız benim pipili doğduğundan bu yana böyle lohusalığı ben sandalye köşelerinde yoğun bakımda geçiriyorum. 4. defa yattık yoğun bakımdayız şimdi ve çok ciddi değerler hep. Her yeri delik teşik yer kalmadı kan vermekten. Dün çok iyiydi evdeydik emdi, mama yedi vs bugün baygın. Gece boyu da kalktım yani bunun artık sütle mamayla ilişkisi bağlantısı yok kesinlikle bu başka bir şey.
Bizimki de memeyi red etti hala tutturmakta zorlanıyorum her emzirme ayrı bir stres emmese sarılığı artacak size de çok geçmiş olsun inşallah düşer bir an önce sarılık🙏

Spinal anestezi olan arkadaşlar bi sorum olacak. Bugün benim 7. Günüm. İlk 2-3 gün iğnenin yapıldığı yerde bıçak sağlanması ya da fıtık gibi bi sızı vardı ama oradan da sırtıma yayılan bir ağrı vardı. Normal olduğunu düşündüm. Gaz sancısı sırta da vuruyormuş. Gaz sorunu bitince o da bitmişti. 2 gündür yan yatmaya başladım. Aynı sızı şeklindeki bel ağrım oldu ilk gün ama çok dikkate almadım. Bugün de aynı şekilde çok ciddi bir sızıyla uyandım. Bahsettiğim o iğne bölgesi sızlıyor ve zonkluyor oradan da tüm sırtıma yayılıyor gibi bir ağrı. Ve şunu fark ettim ilk birkaç gün İdrarımı tutamıyordum. Ama geçmişti. Bugün bu bel ağrısı ile birlikte 2 kere İdrarımı kaçırdım. Bunlarla ilgili bilgisi ya da tecrübesi olan var mı?
Chat gbtye sordum çok ciddi bir durum hemen acilen doktoruna git falan dedi. Panikletti beni of.
Ben de idrar kaçması olmadı ama belim çok ağrıyor tutuluyor

Kilo artışı oluyor sarılık çıkınca yemediğinden geri düşüyor. Her bez açtığımda çiş kaka vardı, dünden bu yana kaka yapmıyor çocuk doktoru ve yoğun bakım doktoru normal yenidoğanlarda 10 güne kadar yapmaması çok normal dedi. Tsh bize de bakıldı sanki yüksek mi ne ya ona bi bakacağım detaylı yapay zekaya sorcam. Bize bir de G6 denilen bir test baktılar o da çok önemliymiş. Offfff aynı aynı işte mosmorlar kıyamam hiçbirine allahım ne çekiyoruz ya sen yardım et yarabbim
Amiiiiin gerçekten aklımda hiç olmayan şeyleri yaşıyorum Rabbim bir an önce sifa versin çocuklarımıza ben tiroid ilacı kullanmıştım onunla alakalı bilmiyorum yani insan her şeyi düşünüyor artık asla normal değil asla

Selam kızlar bugün 04.20 de kızım çok şükür ki doğdu. 13 saat suni sancı aldım. Ama sonu çok güzel 🩷🌸 bekleyen herkese kolay doğumlar diliyorum 🩷 38+6 da doğdu
Ay maşallah gözün aydın canım benim sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallah 🙏

4. defa yoğun bakıma yattık. Bebeğim iyi olsun da yapacak hiçbir şey yok diyorum. Allahım inşallah son olur şifa buluruz…
Allah şifa versin kuzuma inşallah 🙏

Kızlar doğum yapanları tebrik ediyorumm ❤️ sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah 🙏🏻❤️ birde sarılık konusunu gördüm çok geçmiş olsun kızlar bir an önce geçer umarım 🥺🥺 ben 39+4 ile devam ediyorum benim gibi olan var mı kızlaaaar
Ben varım bugün 39 haftalığım hala bekliyorum inşallah sağlıkla kucağımıza alırız

Yarın sabah bizde gideceğiz sarılık için 🙁 tsh mi yüksek çıkmış anlamadım topuk kanında bişiler .. birde ona bakılacak dedi. Allah sağlık versin inşallah bebeklerimize

Back
X