4. defa yoğun bakıma yattık. Bebeğim iyi olsun da yapacak hiçbir şey yok diyorum. Allahım inşallah son olur şifa buluruz…
Çok geçmiş olsun canım geçecek inşallah bu süreçler doktorun dediği kadar uzamaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4. defa yoğun bakıma yattık. Bebeğim iyi olsun da yapacak hiçbir şey yok diyorum. Allahım inşallah son olur şifa buluruz…
cok tesekkur ederim, gece ilk kan sonuclarinda 16’ya dustu, 10-11 seviyelerine dusus olursa cikarabilirlermis, bekliyoruz. hayatimda gecirdigim en zor geceydi kesinlikle, aglama krizlerine devam ettik surekli, sabaha karsi biraz daha sakinledi, umarim boyle devam ettirmeyi basarabiliriz.ben de kendimi annelikte hizlandirilmis bir seviyeye ulasmis hissediyorum.
![]()
Dediğim gibi ben de bir gün sonra 1 kilo falan fazla çıktığımı bile gördüm sonra şok oldum . Sonra sayılara takılmayı bıraktım açıkçası sonra düzene girdi. Şurada zaten 2 haftam kaldıBilmiyorum ki canım evet eskisi gibi dikkat edemediğim oldu ama haftada 1 buçuk kg alacak kadar da çok yediğimi düşünmüYorum dediğin gibi belki de ödem oluştu
Benim de aynı aynı gün olmuştuk ameliyatı senle.belim ayrı ağrıyor sezaryen yeri ayrı unutup eğiliyorum her yanım ağrıyor ama bebişim iyi olsun yeter kiSezeryan olan canlar .. bu sezeryan dikişinin (tek taraflı ) yanma hissiyatı ne zaman bitiyor ? Tek taraf bu tüğüm atılan yer yanıyor biraz yürüyünce yada ayakta fazla kalınca ,otururken sorun yok yatarkende yok .
Amin aminn. Eşime anlattım durumu tamam de geç ben yanındayım dedi. Lohusayken ağzıma geleni sayarım diyorumAy valla sizin durumunuz benimkinden beter ama bence en iyisi kendi başına halletmek öbür türlü hersye karışıyorlar yada hiç yardım etmeyip sen bunalima girersin aynı benim yaşadığım durum gibi benim kendi annem de babama bakıyor babam rahatsız öbür türlü zaten annem gelirdi sizde maalesef ikiside düşüncesiz insallah doğum sonrasınıda güzel bir şekilde halledersiniz Allah yardımcimiz olsun inşallah
İnşallah canım inşallah tek temennim inanÇok geçmiş olsun canım geçecek inşallah bu süreçler doktorun dediği kadar uzamaz
Ya o tek nokta canımdan can alıyor sanki bel ağrısına yine ağrı kesici ile felan biraz hallediyorumda bu ağrı kesicinin etki etmediği bir yanmaBenim de aynı aynı gün olmuştuk ameliyatı senle.belim ayrı ağrıyor sezaryen yeri ayrı unutup eğiliyorum her yanım ağrıyor ama bebişim iyi olsun yeter kionun için kendi canımı unuttum bu ara
Ahahahaha bende iltihap var sanıyorum ebe geliyor hergün kontrol ediyor . Diyorumki iltihap olmasa bu neden yansın böyle çayır çayır bıçakla yeni kesmiş gibi yanıyor .. bıçak yarası diye şarkı varya aklıma geldi diyorum heralde sezeryan olan biri yazdıFasya düsturu mu ne diyorlarmış geçen hafta yoğun hastane sürecinde dikisim patladı diye sizim sizim gittimdüğüm yeriymis en son o köşe iyileşiyor dedi doktor baticon surduruyor ağrım var deyince baticon dedi
Canım bazen yanlış çıkartabiliyormus kan örneği iyi alınmadığı zaman... Yanlışlık vardır inşallahamiiin kuzum inşallah
Geçmiş olsun. Bizimde eşimle ABO uyuşmazlığınız var doğumdan sonra sarılık kaçınılmaz oluyor.Benim de uzamış sarılık pazartesi 9.9 ile taburcu olduk bugün 16 ile yatış yaptım. Cumartesi günü 18 ile yatmıştık. Artık cinnet geçirip geçirmemek arasındayım sütüm kesilmesin diye kendimi motive etmeye mutlu olmaya çalışıyorum. 3 ayda sürebilir 1 sene de sürebilir denildi 2 ay yine sana az denmiş. Oturup ağlar mısın ne yaparsın işte
Benimde 38+4 sen selamlar.Kızlar doğum yapanları tebrik ediyorummsağlıkla mutlulukla büyütün inşallah
birde sarılık konusunu gördüm çok geçmiş olsun kızlar bir an önce geçer umarım
ben 39+4 ile devam ediyorum benim gibi olan var mı kızlaaaar
Canım bel ağrısına çok dikkat et ve doktoruna söyle çünkü kalıcı olur doğum sonrası. Ve sırt üstü yatarken iki tarafına battaniye sıkıştır sabit tutar. Ben çok çektim 1 hafta öyle yapınca rahatladımBenim de aynı aynı gün olmuştuk ameliyatı senle.belim ayrı ağrıyor sezaryen yeri ayrı unutup eğiliyorum her yanım ağrıyor ama bebişim iyi olsun yeter kionun için kendi canımı unuttum bu ara
Ay bir kaç durum hariç ben mi bu dedimHepimizin derdi başka. Allah kolaylaştırsın anlayışlı insanlara denk getirsin. Ben de içimi dökmek istiyorumevlendik 1 ay oldu kv torun demeye başladı. Şimdi hamileyim (bi üst sokağımda oturuyo) bi kere gelmedi. Arabamız yok kp arabasının yedek anahtarını vermedi. Taksiyle gidiyoruz hastaneye kimseye de söylemiyoruz
mide bulantılarım şiddetliydi kan kustum ben 6. Ayıma kadar bize gelmiyosn annene git kal 10 gün dedi kv. Sanki on gün biri bakınca geçecek. En son haziranda davet ettiğimde gelmişti kv ve kp. hiç kendi isteğiyle ne yiyo ne içiyo bunlar diye bi gelip bakmıyo. Eşime soruyomuş nasıl diye o da aynı ağrısı var evde diyomuş ne desin. Kendi annem memlekete gitti ihtiyacım var dedim yine gelmedi kv. Bilmiyorm böylesi mi daha iyi gelse bi şeye karışır daha mı gıcık olurum acaba ? İş beklemiyorum. İstediğim yalnızım evde bağ ağrısı var yürüyemiyorum çıkamıyorm bi yere bi ses olsun yanımda. Eşim vardiyalı çalışıyor yalnız kalıyorm arada. Şimdilik şükür idare ediyorm. Kendi annemle de şöyle bi şey var her şeye çok fazla karışıyor olumsuz çok etkiliyor bunalıyorum bazen
ikisinin arası yok maalesef. Biri öyle biri böyle. Eşim izne çıkacak inşallah. Doğum sonrası neler olacak merak ediyorum.
![]()
Aynen yazacaktım unuttum ya dr um bitiş yeri demişti.Ahahahaha bende iltihap var sanıyorum ebe geliyor hergün kontrol ediyor . Diyorumki iltihap olmasa bu neden yansın böyle çayır çayır bıçakla yeni kesmiş gibi yanıyor .. bıçak yarası diye şarkı varya aklıma geldi diyorum heralde sezeryan olan biri yazdı![]()
Bende vardı 20 güne tamamen ağrısı geçiyor merak etme dikiş başlangıcı ağrıyor ama geçiyorSezeryan olan canlar .. bu sezeryan dikişinin (tek taraflı ) yanma hissiyatı ne zaman bitiyor ? Tek taraf bu tüğüm atılan yer yanıyor biraz yürüyünce yada ayakta fazla kalınca ,otururken sorun yok yatarkende yok .
O bebek emmediği için değil canım emiyor ama çekemiyordur pek çoğu yenidoğan bebek emerek doymaz. Emsin sonra sağım yap biberonla destekleF frambuazlicheesecake of çok geçmiş olsun yazmaya hiç fırsatım olmadı.
Ne kadar çok uğraşan var sarılıkla. Kızlar hepimize çok geçmiş olsun. Hamilelikte birlikteydik bakın bebişlerimiz doğdu yine beraberiz. Hayal ettiğimiz şeye ulaştık aslında çok şükür çoğumuz kavuştuk bebeklerimize. Hastalıkları da bir şekilde atlatacağız mutlaka. Çok önemli şeyler değil, şükredelim. Çok güzel günler bizi bekliyor biliyorum. Hepimiz gönlümüzü ferah tutalım bu günleri ne kadar hayal ettiğimizi hepimiz biliyoruz. Bundan sonra hep çok güzel şeyler konuşalım inşallah
Bizim de sarılık çıktı, kilosu düşmüş falan. Doktor mamaya başlayın çok acil, hastaneye yatabilirsiniz dedi. Ama benim sütüm çok geliyorsüt var, bebek emiyor, ikisi de kesin. Ama değerler kötü. Anlamadık ne oluyor. Büyük ihtimalle aktif emmediği için. 2-3 saat memede kalıyor ama belki verimli emse 15-20 dakikada emeceği kadar emiyor aslında. Sürekli yapışık yaşıyoruz. Gece boyu en fazla 2 saatlik uyuyorum 1 haftadır. Gerisi hep emzir, sağ, alt değiştir falan diye gidiyor. Memeden ayrılınca cingar çıkarıyor, memeye koyunca hemen uyuyor. Haliyle sürekli emiyor hiç doymuyor
Başka doktora geçtik. Emzirme eğitimi verdiler düzenli takip ediyorlar şimdi içtiklerini, çişini kakasını falan. Aktif emdirmeye çalışıyorum artık. Umarım bir an önce düzeltebiliriz değerleri bu şekilde.
Hepimizin bebişlerine uzaktan öpücüklerimi gönderiyorum
Ha bir de 4 kişi uğraşıyoruz ne çamaşır bitiyor ne yemek pişiyor ne gazı bitiyor ne karnı doyuyor. İnanın yetemiyoruz. Kendi Anne babam burada. Ama kayınvalidemleri de çağırsam mı diyorum ek kuvvet olarak. Eşim işe başlayınca daha da kötü olacak her şey. Ama bir taraftan da evde o kadar kalabalık olmak hepsinden kötü aslındabayağı kararsızım yani.
Zorluğuna rağmen çok güzel bir his amaiyi ki doğurmamış mıyız??
sezaryen olacak arkadaşlar için de bilgilendirme: 6. günde neredeyse hiç ameliyat olmamış kadar rahattım, hiç korkmayın. Bir de şu bel ağrısı çıkmasaydı her şey daha iyi olurdu![]()
Öyle diyorlar canım .. ben aceba enfeksiyon ne mi dedim ama yok çok şükür sezeryan dikiş yeri evet ..Bende vardı 20 güne tamamen ağrısı geçiyor merak etme dikiş başlangıcı ağrıyor ama geçiyor
38+3 devamkee ama fenalardayim artık ne kalkabiliyorum ne mide yanmam bitiyor son 10 gün askerlik yapıyorum resmenKızlar doğum yapanları tebrik ediyorummsağlıkla mutlulukla büyütün inşallah
birde sarılık konusunu gördüm çok geçmiş olsun kızlar bir an önce geçer umarım
ben 39+4 ile devam ediyorum benim gibi olan var mı kızlaaaar