Gözün aydınKızlar ben doğurdum cuma akşamı yatışım oldu gece 4buçukda bebeğim dünyaya geldi duygular şelale
Doğum yardımı yaz canım hemen çıkıyor seçeneklerdeArama kısmına ne yazıyoruz canım
Ben de kızım uyanınca kalkıyorum uykusunu bölmüyorummzaten en fazla 2,3 saat uyuyor o da çok nadir gece denk gelirse gündüz her saat emiyor uyanık çoğu zaman. Eskiden gündüz uyuyup gece uyanık kalıyordu değişiyor zamanlaTmm kızlar 3 saati geçirmemeye calisrm
Ben 10 gün kullandım canım eve geçtiğim zamanKızlar sezaryen sonrası kan sulandırıcı iğne kullanan var mı
Bizim burdaki doktorlar uyandırmayın diyorlar çok garipMama için bile fazla hastanede ebe 3 saat mama için dedi bana ama 2 saat dolmadan acıkıyor sağlık ocağına giderken sordum acaba mamanı değişeyimmi asla dediler kilosunu MaşAllah çok güzel almış her bebek farklı
Teşekkür ederim canımErken de değil 37+1 de planlı sezeryan oldum. Teşekkür ederim canım sende sağlıkla büyüt kızını
Evet gazdan dolayı insan o halini görünce kıyamıyor. Kimyonu aktardan mi alıyorsun. Ve normal çay gibimi hazirliyorsun. İyi geliyor mu? Dere otuda çok iyi geliyor bende yarın aldirayim
Merhaba doğum yaptınız mı ? Haberleri görünce merak ettim nasılsınız ?Sancaktepe bölge hastanesine gidiyorum ben
Canım oğlum da kolikti gazı çoktu ama kızım oğluma göre iyi en azından sırtına karnına masaj yapınca biraz çıkarıyor gazını oğlum hiç yapamıyordu. Sen kullandığın ilaçlardan dolayı sadece mama veriyorsun dimi. Karınları doysun sağlıklı olsunlar da gazı bir şekilde hallediyoruzBen mama veriyorum sadece ondan pek başka yapa bileceğim hiçbir şey yok gebelikte soda çok içtim ona bağlıyorum ben büyük oğlum bu kadar gazlı diğildi
İlk günler hep uyuyorlar zor uyandırıyordum sarılık yeniden olmasın diye bence uyandırmak gerekiyor ama şimdi uyandırmıyorum kendi uyanıyorBizim burdaki doktorlar uyandırmayın diyorlar çok garipzaten kendi uyanıyor
Maşallah canım kaç ayda toparlanıyorlar ben artık bı fark görmek istiyorum bide mama ile mi besliyordun acaba ilk ayda kaç ml veriyordun acaba lütfen cevap verir misinCanım benim kızım hastaneden çıktığımız da 2 kilo bile değildi benim kızımda gelişim geriliği vardı. Erken doğum da oldu çok küçük bebekti kızım ama emin ol çabuk toparlanıyorlar
Aynen ondan veremiyorum.Aslında gündüz uyuyor nerdeyse acıkınca uyanıyor gece fazla yemek istiyor sonrada gazını çıkartamıyor kucakta susuyor kucağada alıştırmak istemiyorum büyük oğlumda ikiside küçük biterim öyle zaten günün sonunda beni gören lazım konuşamıyorum yorğunluktanCanım oğlum da kolikti gazı çoktu ama kızım oğluma göre iyi en azından sırtına karnına masaj yapınca biraz çıkarıyor gazını oğlum hiç yapamıyordu. Sen kullandığın ilaçlardan dolayı sadece mama veriyorsun dimi. Karınları doysun sağlıklı olsunlar da gazı bir şekilde hallediyoruz
34dü benimkininMerhaba bebeğinin kafa ölçüsünü hatırlayan var mı?
Ya biberon ya şırıngayla beslemeniz gerekiyor sarılık olmaması için
Colibb önerdi doktorum onu aldım ben laktaz enzimi faydasını görüyorum.Kızlar gaz damlası kullanan varsa ne kullanıyorsunuz
Sab simplex verdi bize doktor birde probiyotik damlaKızlar gaz damlası kullanan varsa ne kullanıyorsunuz
Benim bebeğimin 31 korkmam gerekiyor mu? Kromozom testi detaylı ultrason falan herşey güzeldi. Küçük doğduğu için kafa ölçüsünün küçük olması normal değil mi?34dü benimkinin
Valla insan 3. De olsa tedirgin yaşıyor resmen ben herseyi unutmuşum gibi geliyor 2 çocukta ben nasil ilerlemistim diyorumBen de kızım uyanınca kalkıyorum uykusunu bölmüyorummzaten en fazla 2,3 saat uyuyor o da çok nadir gece denk gelirse gündüz her saat emiyor uyanık çoğu zaman. Eskiden gündüz uyuyup gece uyanık kalıyordu değişiyor zamanla
Bence normal. Doktor sorun olsa söylerdi zaten ölçerken bir şey dedi mi? Ne kadarlık doğduBenim bebeğimin 31 korkmam gerekiyor mu? Kromozom testi detaylı ultrason falan herşey güzeldi. Küçük doğduğu için kafa ölçüsünün küçük olması normal değil mi?
Ya evet yaa tam senin gibiyim. Sanki tecrübem yok bilgim yok ne bileyim galiba her bebek farklı ve sevgimizden kaygılı oluyoruz kaybetme korkusu da olunca eski bilgiler işe yaramıyorValla insan 3. De olsa tedirgin yaşıyor resmen ben herseyi unutmuşum gibi geliyor 2 çocukta ben nasil ilerlemistim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?