2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Tmm kızlar 3 saati geçirmemeye calisrm
Ben de kızım uyanınca kalkıyorum uykusunu bölmüyorummzaten en fazla 2,3 saat uyuyor o da çok nadir gece denk gelirse gündüz her saat emiyor uyanık çoğu zaman. Eskiden gündüz uyuyup gece uyanık kalıyordu değişiyor zamanla

Bizim burdaki doktorlar uyandırmayın diyorlar çok garip zaten kendi uyanıyor

Teşekkür ederim canım evet aktardan alıyorum çay gibi demliyorum çoğu zaman rezene ile karıştırıyorum rezene sütümü çoğaltıyor oğlumda da böyle yapmıştım

Ben mama veriyorum sadece ondan pek başka yapa bileceğim hiçbir şey yok gebelikte soda çok içtim ona bağlıyorum ben büyük oğlum bu kadar gazlı diğildi
Canım oğlum da kolikti gazı çoktu ama kızım oğluma göre iyi en azından sırtına karnına masaj yapınca biraz çıkarıyor gazını oğlum hiç yapamıyordu. Sen kullandığın ilaçlardan dolayı sadece mama veriyorsun dimi. Karınları doysun sağlıklı olsunlar da gazı bir şekilde hallediyoruz

Canım benim kızım hastaneden çıktığımız da 2 kilo bile değildi benim kızımda gelişim geriliği vardı. Erken doğum da oldu çok küçük bebekti kızım ama emin ol çabuk toparlanıyorlar
Maşallah canım kaç ayda toparlanıyorlar ben artık bı fark görmek istiyorum bide mama ile mi besliyordun acaba ilk ayda kaç ml veriyordun acaba lütfen cevap verir misin

Aynen ondan veremiyorum.Aslında gündüz uyuyor nerdeyse acıkınca uyanıyor gece fazla yemek istiyor sonrada gazını çıkartamıyor kucakta susuyor kucağada alıştırmak istemiyorum büyük oğlumda ikiside küçük biterim öyle zaten günün sonunda beni gören lazım konuşamıyorum yorğunluktan

Valla insan 3. De olsa tedirgin yaşıyor resmen ben herseyi unutmuşum gibi geliyor 2 çocukta ben nasil ilerlemistim diyorum

Benim bebeğimin 31 korkmam gerekiyor mu? Kromozom testi detaylı ultrason falan herşey güzeldi. Küçük doğduğu için kafa ölçüsünün küçük olması normal değil mi?
Bence normal. Doktor sorun olsa söylerdi zaten ölçerken bir şey dedi mi? Ne kadarlık doğdu

Valla insan 3. De olsa tedirgin yaşıyor resmen ben herseyi unutmuşum gibi geliyor 2 çocukta ben nasil ilerlemistim diyorum
Ya evet yaa tam senin gibiyim. Sanki tecrübem yok bilgim yok ne bileyim galiba her bebek farklı ve sevgimizden kaygılı oluyoruz kaybetme korkusu da olunca eski bilgiler işe yaramıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…