- 10 Nisan 2022
- 489
- 201
- 53
- 33
Evet ilk doğumun olacakBakalım artık ne zaman gelecek bizimkiler ilk mi sizin de
Benim deEvet ilk doğumun olacak
Hakkımızda hayırlısıBenim de
Merhaba sağıp vermeyi denedin mi? Acaba sütünün tadında bi şey mi var? Onu mu beğenmiyor yoksa emmek mi istemiyor. En azından anne sütü Alır sonra emzirmeye geçersin. 3 ay sonra 6 ay sonra bile emmeye başlayan bebekler oluyormuş. Üzme kendiniHerkese merhaba bebeğim 1 haftalık ve beni emmiyor ilk 2 gün sütüm gelmedi sonra geldi memeyi verdiğim an kriz geçiriyor zayıf doğdu emzirmek istiyorum bağ kurmak istiyorum olmuyor wee baby göğüs ucunu denedim onu da almadı hemşireler denedi onlar da yapamadı aşırı üzgünüm sürekli ağlıyorum ne yapsam olmuyor
Anlar artık canım onun iyiliği için şart bişi de yemez benim kız hala da yemiyor boyu 1.57 de kaldı daha da uzamadiSenin gibi yapacağım damla iyi gelmedi hiç.. zaten doktor normal böyle ıkınması vermeni tavsiye etmiyorum demişti.
Oğlum için de Çok canım yanıyor nasıl anlatayım sen anlıyorsun beni.. dün dediğin gibi hep ağladı ayaklarımın dibinde meme meme diye… ama kabullendi de sadece uykuya dalmayı beceremiypr o yüzden ağlıyor yoruluyor uyuyor.. sütümü sağınca bardağa koyup verdim içsin diye ama çok içmedi onun derdi işte anneye yakın olmak kaybetmemek.. eşim de evde iyiki bugğn öğlen o uyuttu ama oğlumu üzgün görmek beni mafetti çok masum çok ama bıraktık yani öyle böyle anladı artık içemeyeceğini
Evet sağıp veriyoruz şırıngayla inanılmaz yorucu dikkati dağılıyor sürekli ama içiyor az da olsa sadece mememi verdiğim an ağlamaya başlıyor kriz geçiriyor üzülmemek elde değil çok yoruldumMerhaba sağıp vermeyi denedin mi? Acaba sütünün tadında bi şey mi var? Onu mu beğenmiyor yoksa emmek mi istemiyor. En azından anne sütü Alır sonra emzirmeye geçersin. 3 ay sonra 6 ay sonra bile emmeye başlayan bebekler oluyormuş. Üzme kendini
Sarılıktan olabilir canım bol bol besle, ben kontrole gittiğimde idrar rengi turuncu mu diye sormuşlardı, halihazırda doktoru varsa ona sor bi istersenKızlar oğlumun bezinde böyle turuncumsu, yavruağzı rengi birşeyler var bu neyden kaynaklanıyor bilen var mı?
Kardeşim halk bankasından çekmiş canım sordum bir kaç kişi de halk bankasından çekmişSüt sıtması canım yanlış yazmışım. Göğüste süt boşalmayıncs titreme üşüme yapıyormuş. Bende ilk defa yaşadım
Süttenmiş sağlık ocağındaki hemşire söyledi. Sağmak lazımmış bende sağınca rahatladım
Hepimize oluyormuş ya
Benşmde onaylandı. Halk bankasından çekiliyor diye bi şey gördüm. Öyle mi acaba her ay halk bankası şubesine gitmekte dert ya
Hakikaten ne alaka ya
Doktor nasıl anlamış onuöyle mi oluyormuş değişik tıp okumuş sonuçta şimdi cahilliğimle yargılamayayım. Ben hiç sürmedim. Emzirmeye başladıktan sonra gümüş kapak +meme ucu kremi ile idare ediyoruz
Halk bankasından mı çekicez ptt den mi biliyor musub canım
Onaylandığını nerden anlıyorsunuzBen başvurdum onaylandı canım artık ne zaman yatar para bilmiyorum benimki ikinci çocuk
Canım ben şimdi bile mecburi antibiyotik kullanıyorum sıkıntı olsa doktor vermezdi galibaAmin teşekkür ederim, Bir iki damla geliyor her emişte su gibi
E devletten bakabilirsin canım bende ordan baktımOnaylandığını nerden anlıyorsunuz
Gözün aydın canım benim de doğum tarihim 12 Eylül dü ama bebiş erken geldi. Senin erken doğum mu canım. Gazdan dolayı ıkınıyor canım benim kız da öyle bende kimyon çayı içiyorumMerhaba. 12 eylül de doğum yaptım. Doğum yapanlar bebeklerinizin gaz durumu nasıl. Bizimki dünden beri başladı. Sürekli kızarıp ıkınıyor. Damla da veriyorum gaz için.
Benim kız da sürekli alttan gaz çıkarmaya çalışıyor hiç uyumuyor en fazla 20 dakika uyuyor. Ben sadece kimyon çayına başladım onu içiyorumDoğuran anneler gözünüz aydın sağlıkla büyütün
Bu gaz beni yordu hiçbir şeyde kullanmıyorum 24 sağlık ocağında yine kontrölü var sadece vitamin d yazdılar kendi doktorunada gitmeliyim
Kız bu korkutucu görünüyo ama bunda ıkınmak daha kolay olur yataktan. Zaten bacaklarını illa açacaksın korkma çataldanUmarım benim gittiğim yer de öyle olur şundan olmasın da
Ben korkmak için yer arıyorum her şey batıyor gözümeKız bu korkutucu görünüyo ama bunda ıkınmak daha kolay olur yataktan. Zaten bacaklarını illa açacaksın korkma çataldanböyle oturarak doğurmak bence daha kolay olur yer çekimini de kullanırsın
Bu kadar çok korkuyorsan bence doğumdan önce destek almalısınBen korkmak için yer arıyorum her şey batıyor gözüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?