2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Herkese merhaba bebeğim 1 haftalık ve beni emmiyor ilk 2 gün sütüm gelmedi sonra geldi memeyi verdiğim an kriz geçiriyor zayıf doğdu emzirmek istiyorum bağ kurmak istiyorum olmuyor wee baby göğüs ucunu denedim onu da almadı hemşireler denedi onlar da yapamadı aşırı üzgünüm sürekli ağlıyorum ne yapsam olmuyor

Doğuran anneler gözünüz aydın sağlıkla büyütün
Bu gaz beni yordu hiçbir şeyde kullanmıyorum 24 sağlık ocağında yine kontrölü var sadece vitamin d yazdılar kendi doktorunada gitmeliyim

Merhaba sağıp vermeyi denedin mi? Acaba sütünün tadında bi şey mi var? Onu mu beğenmiyor yoksa emmek mi istemiyor. En azından anne sütü Alır sonra emzirmeye geçersin. 3 ay sonra 6 ay sonra bile emmeye başlayan bebekler oluyormuş. Üzme kendini

Anlar artık canım onun iyiliği için şart bişi de yemez benim kız hala da yemiyor boyu 1.57 de kaldı daha da uzamadi

Evet sağıp veriyoruz şırıngayla inanılmaz yorucu dikkati dağılıyor sürekli ama içiyor az da olsa sadece mememi verdiğim an ağlamaya başlıyor kriz geçiriyor üzülmemek elde değil çok yoruldum

Kızlar oğlumun bezinde böyle turuncumsu, yavruağzı rengi birşeyler var bu neyden kaynaklanıyor bilen var mı?

Eklentiler

• 1000008950.webp
    14 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar oğlumun bezinde böyle turuncumsu, yavruağzı rengi birşeyler var bu neyden kaynaklanıyor bilen var mı?
Sarılıktan olabilir canım bol bol besle, ben kontrole gittiğimde idrar rengi turuncu mu diye sormuşlardı, halihazırda doktoru varsa ona sor bi istersen

Kardeşim halk bankasından çekmiş canım sordum bir kaç kişi de halk bankasından çekmiş

Merhaba. 12 eylül de doğum yaptım. Doğum yapanlar bebeklerinizin gaz durumu nasıl. Bizimki dünden beri başladı. Sürekli kızarıp ıkınıyor. Damla da veriyorum gaz için.
Gözün aydın canım benim de doğum tarihim 12 Eylül dü ama bebiş erken geldi. Senin erken doğum mu canım. Gazdan dolayı ıkınıyor canım benim kız da öyle bende kimyon çayı içiyorum

Doğuran anneler gözünüz aydın sağlıkla büyütün
Bu gaz beni yordu hiçbir şeyde kullanmıyorum 24 sağlık ocağında yine kontrölü var sadece vitamin d yazdılar kendi doktorunada gitmeliyim
Benim kız da sürekli alttan gaz çıkarmaya çalışıyor hiç uyumuyor en fazla 20 dakika uyuyor. Ben sadece kimyon çayına başladım onu içiyorum

Ben korkmak için yer arıyorum her şey batıyor gözüme
Bu kadar çok korkuyorsan bence doğumdan önce destek almalısın hatta gideceğin hastanenin doğumhanesini falan gez ebelerle tanış eğer seni rahatlatacaksa.

Ben bunların hepsini yapıp sezaryen doğurdum sjsjdj uffff kalbimde bir yara olacak her zamann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…