- 24 Şubat 2021
- 1.995
- 2.555
- 83
Daha pediatriye almadım yarın alacağım, ama hastanede doğurduktan sonra birşey demediler. Taburcu olunca pediatriye götür dediler buda rutin bir şeydir sanırımBence normal. Doktor sorun olsa söylerdi zaten ölçerken bir şey dedi mi? Ne kadarlık doğdu
Evet bana da dediler çocuk doktoruna gidin diye rutin bir uygulama aşılar için vs doktor lazım. Hastanede çıkmadan ölçtüler her yerini baktılar her şeye sıkıntı olsa söylüyorlar zaten. Eğer doktor bir rahatsızlık görse söylerdi heralde canım korkma ne olacak ki kafası küçük olunca anlamadım başka kişilerde soruyor kafa ölçüsünü ben hiç önemli görmedim bilmiyorum belki ondandırDaha pediatriye almadım yarın alacağım, ama hastanede doğurduktan sonra birşey demediler. Taburcu olunca pediatriye götür dediler buda rutin bir şeydir sanırım
Mikrosefali diye bir hastalık var o yüzden insan korkuyor, aslında benim kadın doğum doktorum ultrasonda kafasının küçük olduğunu fark ettiği zaman bana yapılan tetkikleri sordu amniyon suyundan alınan kromozom testimin ve detaylı ultrasonun iyi çıktığını söyleyince küçük bir bebeğin olacak dedi sadece başka birşey demediEvet bana da dediler çocuk doktoruna gidin diye rutin bir uygulama aşılar için vs doktor lazım. Hastanede çıkmadan ölçtüler her yerini baktılar her şeye sıkıntı olsa söylüyorlar zaten. Eğer doktor bir rahatsızlık görse söylerdi heralde canım korkma ne olacak ki kafası küçük olunca anlamadım başka kişilerde soruyor kafa ölçüsünü ben hiç önemli görmedim bilmiyorum belki ondandır
Düzenli takip eder çocuk doktoru inşallah gelişir büyürMikrosefali diye bir hastalık var o yüzden insan korkuyor, aslında benim kadın doğum doktorum ultrasonda kafasının küçük olduğunu fark ettiği zaman bana yapılan tetkikleri sordu amniyon suyundan alınan kromozom testimin ve detaylı ultrasonun iyi çıktığını söyleyince küçük bir bebeğin olacak dedi sadece başka birşey demedi
AMİNDüzenli takip eder çocuk doktoru inşallah gelişir büyürbenimki 34dü baktım smdi 35 olması lazımmış ama gelişimi iyi gidiyor yani ona göre takip edersin büyümezse endişelenirsin smdi canını sıkma
İçimdeki kıpırtılarını çok özledim şuan izlemek daha zevkli ama olsunHamileliğini özleyen var mı lohusa duygusallığı mı yaşıyorum yoksa
Ben de çok özlüyorumİçimdeki kıpırtılarını çok özledim şuan izlemek daha zevkli ama olsun
Ben aldım canım memnunum 2-3 damla serum fizyolojik damlatıp çekiyorum tıkalı olursa sinirden ağlıyoKızlar selam ne iş bitiyor nede benim kuzu uyuyor
Dün gündüz uyudu gece boyu beni yordu bugünde gündüz de uyumuyor bir sorum olackti
bebekler için e bebekte burun tıkanıklığı için bir makina vardı da almadım alıp memnun olan oldumu
Benim kızımin sanki burnu tıkalı
Alayım canım linkini bulman kolaysa atabilirmisinBen aldım canım memnunum 2-3 damla serum fizyolojik damlatıp çekiyorum tıkalı olursa sinirden ağlıyo
Alayım canım linkini bulman kolaysa atabilirmisin
Doktorumuz pınar hocaydı. Benimde bebeğiminde sağlığı şuan çok iyi zaten 38+2 de planlı sezaryen oldum. Haberleri görünce bende şok oldum ama doğuma kadar olan süreçte hiçte yanlış birşeyini görmedim ben. Yanlış bi ilaç asla kullandırmadı banaMerhaba doğum yaptınız mı ? Haberleri görünce merak ettim nasılsınız ?
Sevil hoca gitmiş sanırım o olsaydı İstanbul'a gelecektim ben eşimle görünce şok oldukDoktorumuz pınar hocaydı. Benimde bebeğiminde sağlığı şuan çok iyi zaten 38+2 de planlı sezaryen oldum. Haberleri görünce bende şok oldum ama doğuma kadar olan süreçte hiçte yanlış birşeyini görmedim ben. Yanlış bi ilaç asla kullandırmadı bana
Çok sevindim çok şükürDoktorumuz pınar hocaydı. Benimde bebeğiminde sağlığı şuan çok iyi zaten 38+2 de planlı sezaryen oldum. Haberleri görünce bende şok oldum ama doğuma kadar olan süreçte hiçte yanlış birşeyini görmedim ben. Yanlış bi ilaç asla kullandırmadı bana
Selam.Canım ben ordan almadım trendyoldan aldım ucuz bir şey günde 1 defa temizliyorum rahat uyuyorKızlar selam ne iş bitiyor nede benim kuzu uyuyor
Dün gündüz uyudu gece boyu beni yordu bugünde gündüz de uyumuyor bir sorum olackti
bebekler için e bebekte burun tıkanıklığı için bir makina vardı da almadım alıp memnun olan oldumu
Benim kızımin sanki burnu tıkalı
Bugün başladık. 13 günlük, gaz sancıları damlaya rağmen tam geçmiyor uykuya dalamıyordu yavrumEmzik kullanıyor musunuz kızlar benim kız beni emzik yaptığı için verdim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?