2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Bence normal. Doktor sorun olsa söylerdi zaten ölçerken bir şey dedi mi? Ne kadarlık doğdu
Daha pediatriye almadım yarın alacağım, ama hastanede doğurduktan sonra birşey demediler. Taburcu olunca pediatriye götür dediler buda rutin bir şeydir sanırım

Daha pediatriye almadım yarın alacağım, ama hastanede doğurduktan sonra birşey demediler. Taburcu olunca pediatriye götür dediler buda rutin bir şeydir sanırım
Evet bana da dediler çocuk doktoruna gidin diye rutin bir uygulama aşılar için vs doktor lazım. Hastanede çıkmadan ölçtüler her yerini baktılar her şeye sıkıntı olsa söylüyorlar zaten. Eğer doktor bir rahatsızlık görse söylerdi heralde canım korkma ne olacak ki kafası küçük olunca anlamadım başka kişilerde soruyor kafa ölçüsünü ben hiç önemli görmedim bilmiyorum belki ondandır

Mikrosefali diye bir hastalık var o yüzden insan korkuyor, aslında benim kadın doğum doktorum ultrasonda kafasının küçük olduğunu fark ettiği zaman bana yapılan tetkikleri sordu amniyon suyundan alınan kromozom testimin ve detaylı ultrasonun iyi çıktığını söyleyince küçük bir bebeğin olacak dedi sadece başka birşey demedi

Düzenli takip eder çocuk doktoru inşallah gelişir büyür benimki 34dü baktım smdi 35 olması lazımmış ama gelişimi iyi gidiyor yani ona göre takip edersin büyümezse endişelenirsin smdi canını sıkma

2 gündür süren yoğun gaz sancısı sonucunda 13 günlük bebeğime sab simplex başladık. 2 gündür ilk defa huzurla uyuyor meleğim.

Kızlar bebeğim bugün bir iki kez öksürdü. Bu kadar küçük bebeğe öksürünce ne yapılır bi korkmadım değil. Bol bol emziriyorum ama başka yapılacak var mı?

Kızlar selam ne iş bitiyor nede benim kuzu uyuyor
Dün gündüz uyudu gece boyu beni yordu bugünde gündüz de uyumuyor bir sorum olackti
bebekler için e bebekte burun tıkanıklığı için bir makina vardı da almadım alıp memnun olan oldumu
Benim kızımin sanki burnu tıkalı

Ben aldım canım memnunum 2-3 damla serum fizyolojik damlatıp çekiyorum tıkalı olursa sinirden ağlıyo

Merhaba doğum yaptınız mı ? Haberleri görünce merak ettim nasılsınız ?
Doktorumuz pınar hocaydı. Benimde bebeğiminde sağlığı şuan çok iyi zaten 38+2 de planlı sezaryen oldum. Haberleri görünce bende şok oldum ama doğuma kadar olan süreçte hiçte yanlış birşeyini görmedim ben. Yanlış bi ilaç asla kullandırmadı bana

Sevil hoca gitmiş sanırım o olsaydı İstanbul'a gelecektim ben eşimle görünce şok olduk

Çok sevindim çok şükür rabbim afiyet versin.

Selam.Canım ben ordan almadım trendyoldan aldım ucuz bir şey günde 1 defa temizliyorum rahat uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…