2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Gözün aydın canım benim de doğum tarihim 12 Eylül dü ama bebiş erken geldi. Senin erken doğum mu canım. Gazdan dolayı ıkınıyor canım benim kız da öyle bende kimyon çayı içiyorum
Erken de değil 37+1 de planlı sezeryan oldum. Teşekkür ederim canım sende sağlıkla büyüt kızını
Evet gazdan dolayı insan o halini görünce kıyamıyor. Kimyonu aktardan mi alıyorsun. Ve normal çay gibimi hazirliyorsun. İyi geliyor mu? Dere otuda çok iyi geliyor bende yarın aldirayim

Evet sağıp veriyoruz şırıngayla inanılmaz yorucu dikkati dağılıyor sürekli ama içiyor az da olsa sadece mememi verdiğim an ağlamaya başlıyor kriz geçiriyor üzülmemek elde değil çok yoruldum
Sen strese giriyorsan acaba onu mu hissediyor başka bi şey gelmedi aklıma. Sütünde varmış bak maşallah. Bence ara ara dene. Gezerek emzirmeyi dene mesela
Bu 5000 tl yardım için e devlette nereden başvurdunuz ya
Doğum yardımı diye arattıyorsun. Aile ve sosyal hizmetlerden

Kızlar sezaryen sonrası kan sulandırıcı iğne kullanan var mı
Ben ben
Ama yarıda bıraktım. Kolum morardı sıkıldım yarım bıraktım

Hem devlete hem özele gidiyorum çünkü sezeryan fikri hep bir köşede duruyor benim için de aslında devlet hastanesi maalesef ebelerle tanışma doğumhane gezme gibi şeyler yok baya asık suratlılardı son gittiğimde özelde ama isteyebilirim doğumhaneyi görmeyi falan destek kısmına gelirsek kimden nasıl alacam bilmiyorum ki doğuma da çok az kaldı aslında pozitif doğum hikayelerine bakıyorum motive oluyorum normal doğum istiyorum ama illa o olacak diye de tutturmayacağım umarım pozitif bir hikayem olur benim de

Kizlar benim eylulko 3 saat 4 saatte 1 kendi kalkıyor o yuzdn 2 saat diye kisitlamiyorum açıkçası sarılık değeri 0.1 çıkmıştı artik olmaz diye dusunuyorum bugun doğalı 7.gun oldu yaa zorla kaldırıp emzirmek yoruyor insanı

Benim kız da sürekli alttan gaz çıkarmaya çalışıyor hiç uyumuyor en fazla 20 dakika uyuyor. Ben sadece kimyon çayına başladım onu içiyorum
Ben mama veriyorum sadece ondan pek başka yapa bileceğim hiçbir şey yok gebelikte soda çok içtim ona bağlıyorum ben büyük oğlum bu kadar gazlı diğildi

Bende bir kaç gündür saati kurmuyorum kendi uyanırsa veriyorum artık eskisi gibi aç olsa bile uyumuyor çünkü içim rahat

Önce sen sakin olmalısın bebeğin bunu hissediyor. Memeyi bebeğin sakinken teklif etmelisin çok aç olduğunda istediği hızda gelmediği için sinirlenip daha çok almıyorlar bizde aynı problemi yaşadık. Hemşireden yardım istedim hastanede koluma yatırdığımda ağzının kenarından şırıngayla süt verdi sakinlesip hemen memeyi teklif ettik kabul etti. Direk süt inmeden memeyi verdiğim için kızıyormuş sıpa. Bir süre o şekilde yaptık sonra geçti hırsı. Sabırlı ol sakin ol çözümü olmayan birşey değil. Ekleyeceğim fotodaki aparatı da deneyebilirsin

Eklentiler

• IMG_5031.webp
    7 KB · Görüntüleme: 131
Benim icin erken mi acaba ama kendi kalkıyor sonucta cok kararsız kaldim
Bizde sarılık vardı yine olmasın diye onun kalkmasını beklemiyordum açıkcası kalkmasına kalkıyordu ama çok acıktıysa büyük oğlumu öyle toparladım ben hep alarm koyarak

yenidoğan için 3 4 saat çok fazla bence mama yiyorsa belki ama anne sütünde çok. Şekeri düşer
Mama için bile fazla hastanede ebe 3 saat mama için dedi bana ama 2 saat dolmadan acıkıyor sağlık ocağına giderken sordum acaba mamanı değişeyimmi asla dediler kilosunu MaşAllah çok güzel almış her bebek farklı

yenidoğan için 3 4 saat çok fazla bence mama yiyorsa belki ama anne sütünde çok. Şekeri düşer
Bizde sarılık vardı yine olmasın diye onun kalkmasını beklemiyordum açıkcası kalkmasına kalkıyordu ama çok acıktıysa büyük oğlumu öyle toparladım ben hep alarm koyarak
Tmm kızlar 3 saati geçirmemeye calisrm

Benim de 9 tane oldu normalde bugün son ama yapmak istemiyorum 9 ay boyunca yaptık bu son 10 iğne daha zor geldi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…