• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Merhaba, ben de Ekim annelerinden olacağımı beklerken 38+1 de bebeğimi kaybettim. Her şeyi yolunda olan kilosu 3950 boyu 54 cm doğan bir bebekti. Her şeyine bakılmasına rağmen ölümü için hiçbir sebep bulunamadı. Hareketini hissetmeyip gittiğim kontrolde kalbinin atmadığını öğrendik. Allah kimseye acı yaşatmasın. Bebeklerinize sağlıklı uzun ömür versin. Yaşadığımı yaşayanınız var mıdır bilmiyorum varsa bana ulaşırsa konuşmak çok isterim…
Başınız sağolsun rabbim sabır versin 🙁🙁

Merhaba, ben de Ekim annelerinden olacağımı beklerken 38+1 de bebeğimi kaybettim. Her şeyi yolunda olan kilosu 3950 boyu 54 cm doğan bir bebekti. Her şeyine bakılmasına rağmen ölümü için hiçbir sebep bulunamadı. Hareketini hissetmeyip gittiğim kontrolde kalbinin atmadığını öğrendik. Allah kimseye acı yaşatmasın. Bebeklerinize sağlıklı uzun ömür versin. Yaşadığımı yaşayanınız var mıdır bilmiyorum varsa bana ulaşırsa konuşmak çok isterim…
Başınız sağolsun, acınızı kalbimde hissettim benim de erken haftalarda düşüklerim oldu, Rabbim cennette kavuştursun

Biberon ısıtıcı yaz google çıkar canım biz ondan aldık biberona mama yapacağım suyu koyuyorum verceeğim zaman ısıtıp mamayı ekliyorum o kadar. Bende öğrenene kadar heryere soğuk sıcak taşıyordum baya kolaylaştırıyor işimi.
Hangi marka sende canım baktım Trendyolda çeşit çok

Eklentiler

• IMG_5460.webp
    IMG_5460.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 28
Hayırlı sabahlar canlar
Hastaneye gittim sonunda maalesef dikişlerim patlamış sanki 3.delik gibi duruyor🥺doktor krem verdi yolladı

Hayırlı sabahlar canlar
Hastaneye gittim sonunda maalesef dikişlerim patlamış sanki 3.delik gibi duruyor🥺doktor krem verdi yolladı
Günaydın canım benimde dikiş yerimde akıntı başladı dünden beri. Zaten çok bakım yapamamıştım bebekle ilgilenirken. Geçen hafta kontrole gitmiştim krem vermişti onu kullandım ama faydası olmadı sanki

Kızlar ya bebegım kusuyor hep normal mi
Slıkon gögus ucuyla emdıriyorum gögsümü kabul etmiyor yogun bakımında yatmıştı biberona alıştırmışlar ondan dolayo bende her emzirdigımdw hemen olmasa da sonrasında kusuyor

Slıkon gögus ucuyla emdıriyorum gögsümü kabul etmiyor yogun bakımında yatmıştı biberona alıştırmışlar ondan dolayo bende her emzirdigımdw hemen olmasa da sonrasında kusuyor
Benimki de kusuyo canım besleme sonrası dik dursun biraz dediler reflü olabilir dediler

Benimki de kusuyo canım besleme sonrası dik dursun biraz dediler reflü olabilir dediler
Tamam canım öyle edeyim
Aşırı yorgunum sabahtan beri evde koşturup duruyorum bı yandan da bebegım bırakmıyor aşırı yoruldum temizlik bitmiyor ama hâla ben bittim bunlar bitmiyor 😢

Başınız sağolsun😔😔😔 ne diyeceğimi bilemedim. Rabbim içinize ferahlık versin

Bebeğim ishal sanırım hergün yeni birşey çıkıyo ama gazını çıkarabiliyor o yüzden şimdilik iyi ama benim bebeğim iyice memeden soğudu ya
Geçmiş olsun canım Benimki de öyle. Mama meme devam mı? Ben sadece memeye dönmek için uğraşıyorum ama sütüm de azaldı gibi.

Bnmki de cok kusuyor her emmede çıkarıyor baya fışkırır gibi bazen bazen de siznti seklinde sürekli ust değiştirmekten skldm

Kızlar çok kötüyüm bebeğim çok ağlıyor gündüz uyumuyor gecede uyumuyor yatakta hep nefes alırken boğulur gibi nefes alıyor akşamda çok ağlıyor ne yaparsam yapayım ağlıyor meme istiyor hep meme veriyorum onda da ağlıyor emzik zaten tutmuyor çok ciddi ağlama krizlerine giriyor akşam 7 de bi başlıyor gece 12 ye kadar altınada yapıyor gazınıda çıkartıyor ama derdi ne bi şeyimi var anlamıyorum doktora mı götürsem bilmiyorum büyük kızımada ilgi gösteremiyorum psikolojim altüst
Canim kolik bebeklerde görülen durum açıkçası belirli saatlerde huysuzluk yapiyorlarmis

Hayırlı sabahlar canlar
Geçmiş olsunn. Benim de normal doğum, dikişlerimde ağrı sızı, akıntı vs yok ama ellediğimde sanki bir taraf böyle kapanmamış gibi geliyor elime. Yani dediğiniz gibi böyle sanki orası açık. Sizin de böyle miydi. Ağrı falan n var mıydı? Daha 40ıma var, 40ta gel dikişlere bakalım demişti.

Back
X