- 18 Haziran 2025
- 316
- 102
- 18
Gemini canımKızlar geçen bir arkadaşımız fotoğrafları düzenlemek için bir uygulama söylemişti ekran görüntüsü almıştım o an için ama bulamıyorum şimdihatırlayan var mı acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gemini canımKızlar geçen bir arkadaşımız fotoğrafları düzenlemek için bir uygulama söylemişti ekran görüntüsü almıştım o an için ama bulamıyorum şimdihatırlayan var mı acaba?
Ben sabah 5 damla akşam 5 damla veriyorum öğlen sab simplex 6 damlaGünde kaç damla veriyosunuz bize eczacı 5-6 damla dedi ama yeterli gelmiyo sanırım
Ben emin olabilmek adına emzirmenin sonlarına doğru yutkunma var mı ona bakıyorum mememi sıkıp bebek yutuyorsa son sütü içiyor diye düşünüyorum eğrr yoksa diğer memeye geçiyorumKızlar ben bu ön süt son süt olayını anlamadım. Bebeğin son sütü içtiğini nerden anlıyorsunuz?
Teşekkür ederimGemini canım
Bana da çok hafif üfürüm duyuyorum, önemli değil ama bir uygunlukta çocuk kardiyoloji görsün içimiz rahat etsin dedi. Sizin durumunuz ne oldu acaba? Valla hamilelikte çok sağlıklı olan, tam 40 haftada doğan bebeğim doğduğundan beri bir tortikolis bir bu.. buna şükür Allah dermansız dert vermesin ama çok üzülüyorum artık.Bide doktor muayenede varla yok arası üfürüm var dedi kötü bişey mi bu çenesini titretmesi onunla ilgisi var mı
Canım benim bebekte o kilo civarında ama kilosunu göstermiyor küçük duruyor seninkide öyle mi neden acabaDoğduktan iki hafta sonra başladı canım kıyafet dayanmıyor artık
Tam bir aylıkken 3.600 dü kilosu şimdi daha fazladır iki numaramı alsam acaba
Hiç canını sıkma canım başka şehirdeki kardiyoloji doktoruna gösterdim adam umursamadı bile buna takılmaya gerek yok annesi sadece bi ses ve kendiliğinden geçer dedi yani kafana takma canım ama yinede için rahat etsin diye git bı göster benimki kardiyoloji doktoru akcigerinden kalbe giden damarda hafif açıklık var dedi dua edelim kapansın dedi ilerde müdahale gerekebilir diye başka bi doktora yönlendirdi duanızı eksik etmeyin lütfenBana da çok hafif üfürüm duyuyorum, önemli değil ama bir uygunlukta çocuk kardiyoloji görsün içimiz rahat etsin dedi. Sizin durumunuz ne oldu acaba? Valla hamilelikte çok sağlıklı olan, tam 40 haftada doğan bebeğim doğduğundan beri bir tortikolis bir bu.. buna şükür Allah dermansız dert vermesin ama çok üzülüyorum artık.
Çok teşekkür ederim, biz de bugün gittik kardiyolojiye şükür bi sorun yok dedi. Bir damarda bizim de darlık gördü ama yenidoğan olduğu için çok normalmiş, kendiliğinden açılıyormuş. Bence sizinki de öyle bir şeydir. Elbette edeceğim, tüm çocuklarımız sağlıklı olsunHiç canını sıkma canım başka şehirdeki kardiyoloji doktoruna gösterdim adam umursamadı bile buna takılmaya gerek yok annesi sadece bi ses ve kendiliğinden geçer dedi yani kafana takma canım ama yinede için rahat etsin diye git bı göster benimki kardiyoloji doktoru akcigerinden kalbe giden damarda hafif açıklık var dedi dua edelim kapansın dedi ilerde müdahale gerekebilir diye başka bi doktora yönlendirdi duanızı eksik etmeyin lütfen
Ben de öyle yapayımBen emin olabilmek adına emzirmenin sonlarına doğru yutkunma var mı ona bakıyorum mememi sıkıp bebek yutuyorsa son sütü içiyor diye düşünüyorum eğrr yoksa diğer memeye geçiyorum
Elleri yumruk yapıp hırsla ağlıyorsa aç oluyor genelde. Emerken rahatlayıp uykuya geçiyorsa da doymuş oluyor. Aranma refleksi sürekli yaptıklarından doyma göstergesi değil her hissettikleri duyguyu emerek tatmin etmeye çalışıyorlar çünkü bildikleri tek güvenli iletişim şekli o.Ben de normalde mama çok vermiyorum son 2 gündür sanki sütüm azaldı gibi doyduğunu doymadığını hiç anlayamıyorumemiyo da yetmiyo mu acaba
Evet canım mukuslu olduğı dönemde öyleydi ve çok sulu cıvık yapıyordu ishal gibiCanım kakası fıstık yeşili mukuslu muydu? Doğduğundan beri mi öyleydi? Kilo alımı nasıl? Kaka yaparken gürültü mü yapıyor?
Sling rahat mı? Bende alacağım sanırım artık kollarım ağrıyor kucağımda tutmaktanAy valla bilmiyorum başladı yine bizim gaz seansı slinge bağlayacayım yine iyice uykuya dalana kadar
Ben de yoruluyorum ama sling kullanamazmisim gibime geliyor. Çok sepete ekledim sildim alip almayayım diyeSling rahat mı? Bende alacağım sanırım artık kollarım ağrıyor kucağımda tutmaktan
NblHangi marka kullanıyorsunuz canım
Benim kızım hiç sevmedi slingiBen de yoruluyorum ama sling kullanamazmisim gibime geliyor. Çok sepete ekledim sildim alip almayayım diye![]()
Benimkide öyle canım sebebini bende bilmiyorum hayla küçük duruyor kızımCanım benim bebekte o kilo civarında ama kilosunu göstermiyor küçük duruyor seninkide öyle mi neden acaba
Ne zaman büyüyecekler toparlanacaklar yaaaDoğum yardım parasını alanlar oldu mh
Benimkide öyle canım sebebini bende bilmiyorum hayla küçük duruyor kızım
2 aylık olcaz nerdeyseDoğum yardım parasını alanlar oldu mh
Benimkide öyle canım sebebini bende bilmiyorum hayla küçük duruyor kızım