2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
Kızlar bana sağlık ocağı sonra devlet hastanesi Monovit d 3 dedi ver ama bence bizim kaka ondan dengeli diğil değişmek istiyorum ya zaten sağlık ocağın verdiği ilaç hiçbir zaman bize iyi gelmedi

Koklayın bol bol biz öyle yapıyoruz gülüyor konuşuyoruz onunla resmen kahkaha sesleri çıkartarak gülüyor ıgı ıgı diye sesler çıkarıyor bize tepki veriyor erken ses çıkardı çoook şaşırdık ya:)) gündüz çok rahat sürekli uyuyor karnını doyurup ama akşam 8den 2 ye kadar çok zorluyor bizi gündüz uyuduğu için o saatlerde fit oluyor
Sen nasılsın nasıl geçiyor

Canım valalha aynısı konusacak nerdeyse beş kilo 200 gram olmuş Aylin gece iki de uyuyor sabaha kadar uyanmıyor tek sıkıntımız bu ara nazlaniyor meme almakta zorlaniyor az bir sinirlense feryadi basıyor fon makinasini calsirtiriyoriz sakinlesiyor benim yerimde baskasi olsa mamayı vermişti sabrediyorum seve seve büyütüyoruz çok şükür moralimde iyi bende iyiyim bazen spora başlayasim bile geliyor

Canım bir gün ara ile böyle daha iyiymiş kilo alırmış hemşire dedi damladan vazgeçme bana da kizdilar şimdi düzenli veriyorum ben resmen doğru düzgün vermemistim
Benimkide bir gün arayla yapıyor ama yapıncada çok aşırı sıvı yapıyor ben vitamin d değişecem kesin şimdi hatırlıyorum büyük oğlumda ocean kullanıyordum hiç iyi şeyler yazmıyorlar benim kullandığım vitaminden

Bu arada kilo alımı yavaş arkadaşlar varsa korkmasınlar. Bana çocuk gastro profesörü ideal olan çocuğun doğum kilosunun 2 katına 4. Ayda ulaşmasıdır dedi.

Düzenli değil ama doğduğundan beri öyle bazen günde 3 4 kere yapıyor bazen iki günde bir yapıyor kıvam olarak da hep sıvı ama şuanki beslenme şekilleri sebebiyle normalmiş o
Yeni doğduğunda günde kaç defa yapıyordu ama bu kadar sıvı diğildi..merak ettim çokmu sıvı senin bebişte benimkinde çok sıvı o an hemen değişmek gerekiyor yayılmasın diye

Bu arada kilo alımı yavaş arkadaşlar varsa korkmasınlar. Bana çocuk gastro profesörü ideal olan çocuğun doğum kilosunun 2 katına 4. Ayda ulaşmasıdır dedi.
Aynen bundan sonra yavaşlaması lazım çünkü hızlı alırlarsa kim bilir kaç kilo olurlar 1 yaşında benim daha büyük oğlum 11 kilo

Yeni doğduğunda günde kaç defa yapıyordu ama bu kadar sıvı diğildi..merak ettim çokmu sıvı senin bebişte benimkinde çok sıvı o an hemen değişmek gerekiyor yayılmasın diye
Evet evet sıvı bir yapısı var mana da veriyorum ben bu arada hem anne sütü hem mama alıyor hatta dışarıya sık sık taşıyor ben doktoruna sordum hiç sorun değil normal dedi rengi falan da hardal sarısı hafif pütürlü, eğer bir iki gün üzerine yapıyorsa cıvık çamurumsu oluyor sürekli sıvı beslendikleri için normaldir ya sizin ki çok mu sulu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…