Rengi bizimde hardal sarısı yani bilmiyorum sana göre çokmu sulu işte çamur gibi sıvı bazen pütürlü oluyor bazen olmuyor geçen mesela mevlitte yaptığında görmedim bir baktımki beline kadar yayılmış evde hemen anlıyorum zaten kokudan belli oluyorEvet evet sıvı bir yapısı var mana da veriyorum ben bu arada hem anne sütü hem mama alıyor hatta dışarıya sık sık taşıyor ben doktoruna sordum hiç sorun değil normal dedi rengi falan da hardal sarısı hafif pütürlü, eğer bir iki gün üzerine yapıyorsa cıvık çamurumsu oluyor sürekli sıvı beslendikleri için normaldir ya sizin ki çok mu sulu
Ya tabi siz içiniz rahat etsin doktorunuza sorun gösterin ama sadece sıvıyla beslenen bebeğin kakası öyle oluyor zaten ekstra huzursuzluğu ateşi kilo kaybı vs yoksa normalidir o onun ya benim bebeğimin hep öyleydi içiniz rahat olsun bir öğünde kaç ml mama veriyorsunuz sizRengi bizimde hardal sarısı yani bilmiyorum sana göre çokmu sulu işte çamur gibi sıvı bazen pütürlü oluyor bazen olmuyor geçen mesela mevlitte yaptığında görmedim bir baktımki beline kadar yayılmış evde hemen anlıyorum zaten kokudan belli oluyor
Canım yeşil mukusluydu şimdi sarı pütürlü mukuslu ama besin alerjisinden şüpheleniyor diyetteyim düzenli kullanmadımAyyy benim kullandığım sanırım kimse kullanmıyor kakası nasıl bebişin?
Büyük oğlumda bu kadar sıvı diğildi ondan garib geldi bana ama onun emmeside iyi diğildi çok az içiyordu belkide ondan doktora sordum hiç resmine bakmadı sadece dedi normal şimdi öyle olması..genelde 90 ondan fazla içemiyor sizde ne kadarYa tabi siz içiniz rahat etsin doktorunuza sorun gösterin ama sadece sıvıyla beslenen bebeğin kakası öyle oluyor zaten ekstra huzursuzluğu ateşi kilo kaybı vs yoksa normalidir o onun ya benim bebeğimin hep öyleydi içiniz rahat olsun bir öğünde kaç ml mama veriyorsunuz siz
Anladım canımCanım yeşil mukusluydu şimdi sarı pütürlü mukuslu ama besin alerjisinden şüpheleniyor diyetteyim düzenli kullanmadım
Canım çok olunca benimki de sıvı görünüyor esasen normal kafaya takmaBenimkide bir gün arayla yapıyor ama yapıncada çok aşırı sıvı yapıyor ben vitamin d değişecem kesin şimdi hatırlıyorum büyük oğlumda ocean kullanıyordum hiç iyi şeyler yazmıyorlar benim kullandığım vitaminden
Ben taktım evet iyiceCanım çok olunca benimki de sıvı görünüyor esasen normal kafaya takma
Yok mesela aşıdan sora pis kokulu bir çiş yaptı az evvelde iki kez değiştirdim yine çok ve cıvıkti çünkü dün hiç yapmadi birden yapınca bez emmiyorBen taktım evet iyice
Benim oğlum biraz fazla içiyor maalesef çok hızlı kilo aldı doktor mamayı azalt dedi ama kıyameti koparıyor en az 90 cc üzerine bir de benim mememi alıyor 1 saate yakın emiyor meme vermediysem 120 yiyor ama 150 de olsa yer gibi tam doymuyor kısa bir süre sonra tekrar aç ağlıyor 30 Ağustos doğumlu ne yapacağım bilmiyorum azaltayım dedim aç ağlamasına dayanamıyorum gerçekten çok zor ya, bence ilk oğlunuzdan farkı beslenmedir zaten her bebek farklı farklı hiç merak etmeyinBüyük oğlumda bu kadar sıvı diğildi ondan garib geldi bana ama onun emmeside iyi diğildi çok az içiyordu belkide ondan doktora sordum hiç resmine bakmadı sadece dedi normal şimdi öyle olması..genelde 90 ondan fazla içemiyor sizde ne kadar
Yaaa ne harika şeyler bu bebeklerCanım valalha aynısı konusacak nerdeyse beş kilo 200 gram olmuş Aylin gece iki de uyuyor sabaha kadar uyanmıyor tek sıkıntımız bu ara nazlaniyor meme almakta zorlaniyor az bir sinirlense feryadi basıyor fon makinasini calsirtiriyoriz sakinlesiyor benim yerimde baskasi olsa mamayı vermişti sabrediyorum seve seve büyütüyoruz çok şükür moralimde iyi bende iyiyim bazen spora başlayasim bile geliyor
Canım daha hafif olur aslında onun içinde zaman yok diyette yapamam sütüm azalıyor hemenYaaa ne harika şeyler bu bebekler
Çok sevindim iyi olmana ben de sıkı bir diyete başladım spora gitmeye vaktim yok :) vskyin varsa mutlaka git
Canım bende Ocean kullanıyorum ve çok memnunum gazlı bi bebek ama kabız gibi bi durumu olmadı hiçKızlar bana sağlık ocağı sonra devlet hastanesi Monovit d 3 dedi ver ama bence bizim kaka ondan dengeli diğil değişmek istiyorum ya zaten sağlık ocağın verdiği ilaç hiçbir zaman bize iyi gelmedi
Ya benim kızım da çok kilo alıyor bence bugün tam 2 aylık ama doktor birşey demedi yanaklı bi bebek oldu mama alıyorBenim oğlum biraz fazla içiyor maalesef çok hızlı kilo aldı doktor mamayı azalt dedi ama kıyameti koparıyor en az 90 cc üzerine bir de benim mememi alıyor 1 saate yakın emiyor meme vermediysem 120 yiyor ama 150 de olsa yer gibi tam doymuyor kısa bir süre sonra tekrar aç ağlıyor 30 Ağustos doğumlu ne yapacağım bilmiyorum azaltayım dedim aç ağlamasına dayanamıyorum gerçekten çok zor ya, bence ilk oğlunuzdan farkı beslenmedir zaten her bebek farklı farklı hiç merak etmeyin
Tatlıyı ve hamuru keserek başlayabilirsin ben öyle yaptımİyi akşamlar kızlar doğum kilolarınız ne durumda? Ben süt olsun diye iki aydır görmemişler gibi yediğim için kilo aldım beş kg kadar doğumdan sonra hamile kaldığım kiloya inmiştim halbuki boğazımu tutsam artı değil eksi beş olurdum neyse bebise süt olmuş oldu ıhlamur çayı hurma ve helva çok güzel süt yapıyoriki hafta sonra işe döneceğim beslenmemi düzeltmek istiyorum spora da başlamak istiyorum ama bunları hangi ara yapacağım hiç fikrim yok
O zaman bekle canım keyfini çıkar hayatın yemeklerinCanım daha hafif olur aslında onun içinde zaman yok diyette yapamam sütüm azalıyor hemen
Eve yürüme bandı almayı düşünüyoruz eşimle ben ancak spora başladığımda motive olup beslenmeyi düzeltiyorum yaptığım boşa gitmesin diyeTatlıyı ve hamuru keserek başlayabilirsin ben öyle yaptımartık asla tatlıdır helvadır yemiyorum canım çok zorlandım bir hafta sonra alıştım ama et tavuk balık yumurta yoğurt süt her öğünde yiiyorum sütüm etkilenmedi daha deneyebilirsin sende pirinçte yemiyorum sadece bulgur yiyorum güzel kilo veriyorum
Çokta takma 5 kg ne ki kolay giderEve yürüme bandı almayı düşünüyoruz eşimle ben ancak spora başladığımda motive olup beslenmeyi düzeltiyorum yaptığım boşa gitmesin diyeönceden salona gidiyordum çocuk okuldayken ama artık imkansız maalesef iki çocukla
Hahaha ben de aynı durumdayım inanılmaz helva yiyorum canım çok çekiyor tatlı şeylerİyi akşamlar kızlar doğum kilolarınız ne durumda? Ben süt olsun diye iki aydır görmemişler gibi yediğim için kilo aldım beş kg kadar doğumdan sonra hamile kaldığım kiloya inmiştim halbuki boğazımu tutsam artı değil eksi beş olurdum neyse bebise süt olmuş oldu ıhlamur çayı hurma ve helva çok güzel süt yapıyoriki hafta sonra işe döneceğim beslenmemi düzeltmek istiyorum spora da başlamak istiyorum ama bunları hangi ara yapacağım hiç fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?