2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
Rengi bizimde hardal sarısı yani bilmiyorum sana göre çokmu sulu işte çamur gibi sıvı bazen pütürlü oluyor bazen olmuyor geçen mesela mevlitte yaptığında görmedim bir baktımki beline kadar yayılmış evde hemen anlıyorum zaten kokudan belli oluyor

Ya tabi siz içiniz rahat etsin doktorunuza sorun gösterin ama sadece sıvıyla beslenen bebeğin kakası öyle oluyor zaten ekstra huzursuzluğu ateşi kilo kaybı vs yoksa normalidir o onun ya benim bebeğimin hep öyleydi içiniz rahat olsun bir öğünde kaç ml mama veriyorsunuz siz

Büyük oğlumda bu kadar sıvı diğildi ondan garib geldi bana ama onun emmeside iyi diğildi çok az içiyordu belkide ondan doktora sordum hiç resmine bakmadı sadece dedi normal şimdi öyle olması..genelde 90 ondan fazla içemiyor sizde ne kadar

Canım çok olunca benimki de sıvı görünüyor esasen normal kafaya takma

Benim oğlum biraz fazla içiyor maalesef çok hızlı kilo aldı doktor mamayı azalt dedi ama kıyameti koparıyor en az 90 cc üzerine bir de benim mememi alıyor 1 saate yakın emiyor meme vermediysem 120 yiyor ama 150 de olsa yer gibi tam doymuyor kısa bir süre sonra tekrar aç ağlıyor 30 Ağustos doğumlu ne yapacağım bilmiyorum azaltayım dedim aç ağlamasına dayanamıyorum gerçekten çok zor ya, bence ilk oğlunuzdan farkı beslenmedir zaten her bebek farklı farklı hiç merak etmeyin

Yaaa ne harika şeyler bu bebekler
Çok sevindim iyi olmana ben de sıkı bir diyete başladım spora gitmeye vaktim yok :) vskyin varsa mutlaka git

İyi akşamlar kızlar doğum kilolarınız ne durumda? Ben süt olsun diye iki aydır görmemişler gibi yediğim için kilo aldım beş kg kadar doğumdan sonra hamile kaldığım kiloya inmiştim halbuki boğazımu tutsam artı değil eksi beş olurdum neyse bebise süt olmuş oldu ıhlamur çayı hurma ve helva çok güzel süt yapıyor iki hafta sonra işe döneceğim beslenmemi düzeltmek istiyorum spora da başlamak istiyorum ama bunları hangi ara yapacağım hiç fikrim yok

Kızlar bana sağlık ocağı sonra devlet hastanesi Monovit d 3 dedi ver ama bence bizim kaka ondan dengeli diğil değişmek istiyorum ya zaten sağlık ocağın verdiği ilaç hiçbir zaman bize iyi gelmedi
Canım bende Ocean kullanıyorum ve çok memnunum gazlı bi bebek ama kabız gibi bi durumu olmadı hiç

Ya benim kızım da çok kilo alıyor bence bugün tam 2 aylık ama doktor birşey demedi yanaklı bi bebek oldu mama alıyor

Tatlıyı ve hamuru keserek başlayabilirsin ben öyle yaptım artık asla tatlıdır helvadır yemiyorum canım çok zorlandım bir hafta sonra alıştım ama et tavuk balık yumurta yoğurt süt her öğünde yiiyorum sütüm etkilenmedi daha deneyebilirsin sende pirinçte yemiyorum sadece bulgur yiyorum güzel kilo veriyorum

Canım daha hafif olur aslında onun içinde zaman yok diyette yapamam sütüm azalıyor hemen
O zaman bekle canım keyfini çıkar hayatın yemeklerin
Kızınla yürüyüş yapabilirsin hafif hafif evin etrafında hava almak çok iyi gelir hem egzersiz olur
Bu arada büyük kızın nasıl alışabildiniz mi yaa

Eve yürüme bandı almayı düşünüyoruz eşimle ben ancak spora başladığımda motive olup beslenmeyi düzeltiyorum yaptığım boşa gitmesin diye önceden salona gidiyordum çocuk okuldayken ama artık imkansız maalesef iki çocukla

Çokta takma 5 kg ne ki kolay gider zamanla gider o çok bir şey yapmana gerek yok

Kızlarr haftasonu ben de mevlit yaptım sonunda halloldu bitti gitti. Çokkk kalabalıktı 60-70 kişi vardı sanırım en az

yarın da aşımız var ufff çok mutsuzum tecrübeli anneler nasıl geçti aşınız anlatın banaa

Hahaha ben de aynı durumdayım inanılmaz helva yiyorum canım çok çekiyor tatlı şeyler işe gidince kilo verirsin veremesen de 5 kg çok değil daha fazla alma dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…