2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
Merhaba kızım 4 gün sonra 2 aylık olacak elleri genelde soğuk . 3 gündür de banyo yaptırırken ellerini sıkıyor dirsekten altı morarıp ellerini açınca düzeliyor . Sizce neden oluyor . Böyle bir durum yaşayan var mı ?

Bu benim kızımda da oldu daha sıkı giydirdim hırka vs öyle düzeldi

Bu benim kızımda da oldu daha sıkı giydirdim hırka vs öyle düzeldi
Banyo yaparken ellerini aşırı sıkıyor .gün içide de soğuk oluyor ama aktivite yaparken ellerini açıyorm yatarken eldiven tekrar takmaya başladım .ama banyo yaparken oldu sadece son 3 gündür bugün de olur diye banyo yaptırmaya korkuyorum.

Kızlar son birkaç zamandır emzirdikten sonra ağızdan gazını çıkaramıyorum bir türlü kendisi alttan çıkarıyor ama işe yaramıyor sanırım emdikten bi yarım saat sonra falan kusuyor kesik kesik gazını atamıyor galiba ama herhangi ıkınma rahatsızlıkta yaşamıyor ne yapmak lazım?

Suyu da sıcak aslında ani ısı değişimin de kendini kastığını düşünüyorum
Bebekler bizim gibi değil ya hemencik üşüyorlar benim kız da daha soyar soymaz titremeye kızarmaya renk değiştirmeye başlıyor teni elleri dediğin gibi yumruk yapıyor bembeyaz oluyor

Evet aynen aynı oluyor
Bu benim kızım da da oluyor saç kurutma makinesini odada açık bırakıyorum odayı baya ısıtıyor çıkar çıkmaz hemen saçlarını kurutuyorum titremesi geçiyor üstünü giydirdikten sonra da ellerine vücuduna tutuyorum kurutmayi hemen geçiyor titremesi

Titremiyor anlık su dökünce ellerini sıkıyor yada fileyi sıkı tutuyor dirsekten altı morarıyor ellerini bıraktırıp açınca hemen geçiyor

Benim kızın poposuna kremler daha kötü geliyor iyice kızartıyor o yüzden her bez değiştirmeyi poposunu yıkayıp kurutarak yapıyorum baya yorucu ama ıslak mendil ve krem kullanamıyorum hemen kızarıyor
Senin kız nasıl oldu canım iyidir inşallah göbeğinde fıtık var demiştin

Benimki de banyo zamanı üşüyor ellerini sıkıyor. Ellerine ayaklarına sıcak su döküyorum biraz rahatlıyor

Kızlar 2 ay aşılarını olduk ateş için calpol ne kadar veriliyor biliyor musunuz

Senin kız nasıl oldu canım iyidir inşallah göbeğinde fıtık var demiştin
Gazı bitince karnı çok şiş olmadığı için çok sert değil artık rahatladım büyüyünce ameliyat olacak artık öyle dedi doktor öok şükür bunlar halledilir çok takmıyorum artık:) sen nasılsın nasıl geçiyor

Beş dk ılık suyun altına tut hemen alıp giydir ben öyle yapıyorum :/ uzun uzun yıkamıyorum genelde.. çünkü her bez değişimi poposunu yıkıyorum zaten lavobada yapıyorum kolay oluyor küvetini hazırlamak çok iş çünkü

Kızlar 2 ay aşılarını olduk ateş için calpol ne kadar veriliyor biliyor musunuz
Ben fitil olarak yazdırdım doktora şurupları ayarlamak içirmek zor oluyor diye.. bir çay kaşığı diye biliyorum 12 kg için.. sen de fitil isteyebilirsin doktordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…