- 4 Kasım 2024
- 195
- 213
- 23
- 39
Hep cıvık sadece miktarı artıyorB
Bir gün yapmayınca kıvamı nasıl oluyor
Anladım canım çok kötü grip oldum maske taktım korkuyorum bebeklere geçer diyeYok mesela aşıdan sora pis kokulu bir çiş yaptı az evvelde iki kez değiştirdim yine çok ve cıvıkti çünkü dün hiç yapmadi birden yapınca bez emmiyor
Hayırlı olsun mevlitinizKızlarr haftasonu ben de mevlit yaptım sonunda halloldu bitti gitti. Çokkk kalabalıktı 60-70 kişi vardı sanırım en az
yarın da aşımız var ufff çok mutsuzumtecrübeli anneler nasıl geçti aşınız anlatın banaa
Korkma şimdi kilolular 6 aydan sonra başlanıyor ek gıda süresi iştahsız bebek olursa büyük oğlum gibi vay halimize İn şa Allah bu bebekler olmazBenim oğlum biraz fazla içiyor maalesef çok hızlı kilo aldı doktor mamayı azalt dedi ama kıyameti koparıyor en az 90 cc üzerine bir de benim mememi alıyor 1 saate yakın emiyor meme vermediysem 120 yiyor ama 150 de olsa yer gibi tam doymuyor kısa bir süre sonra tekrar aç ağlıyor 30 Ağustos doğumlu ne yapacağım bilmiyorum azaltayım dedim aç ağlamasına dayanamıyorum gerçekten çok zor ya, bence ilk oğlunuzdan farkı beslenmedir zaten her bebek farklı farklı hiç merak etmeyin
Büyük oğluma ocean veriyorum yarın bebişede ocean vericem bakalım kabız düzelirmiCanım bende Ocean kullanıyorum ve çok memnunum gazlı bi bebek ama kabız gibi bi durumu olmadı hiç
Allah kabul etsin.Bizde mevlit yaptım pazar günü rahatladım oldu bitti şükür ama sizde MaşAllah çok gelmişler bizde en azı 20 kişi vardı benimde burda kimsem yok hiç karışmadım hediyeler bile kaldı artık.Kızlarr haftasonu ben de mevlit yaptım sonunda halloldu bitti gitti. Çokkk kalabalıktı 60-70 kişi vardı sanırım en az
yarın da aşımız var ufff çok mutsuzumtecrübeli anneler nasıl geçti aşınız anlatın banaa
Aynı bizdede öyle o zaman normalmiş demekHep cıvık sadece miktarı artıyor
Bizimki 3 Ekim 24 Ekim arasında 1 kilo almıştı doktor çok hızlı aldığını ve içtiği mama miktarının çok olduğunu gece ve sabah mama vermemem gerektiğini söyledi ama asla durmuyor asla ben de ml düşürdüm ama mamayı tamamen kesemiyorum hele ki gece ilk uyandığında mama vermemek imkansızYa benim kızım da çok kilo alıyor bence bugün tam 2 aylık ama doktor birşey demedi yanaklı bi bebek oldu mama alıyor
Yaa inşallah kontrolsüz kilo alan bebekler olmasınlar da eminim iştahsız bebek de ayrı zordur allahım sağlık versin evlatlarımızaKorkma şimdi kilolular 6 aydan sonra başlanıyor ek gıda süresi iştahsız bebek olursa büyük oğlum gibi vay halimize İn şa Allah bu bebekler olmaz
Gözünüzü çok korkutmak istemiyorum ama 3 iğne arka arkaya çok zordu duygusal olarak. Çok şükür ateşi çıkmadı ama ben önden kilosu x 0,5 ml Calpol verdim huzursuzdu çünkü hemşire huzursuzsa da ver ağrısı olabilir demişti tavsiyem kolundan kolay çıkabilecek kıyafetler giydirmeniz çünkü verem aşının yapıldığı kol bariz ağrıyor oynatamadı kolunu yavrum benimkinin iç atleti dardı ben yandan keserek çıkarttım koluna dokunmayın 3 gün dedi zaten hemşire kollarından ve bacaklarından kolay çıkacak tulum bol bodyler giydirip giderseniz işiniz kolaylaşır iki gece huzursuzluk yaşadı ama sonra hiçbir şeyi kalmadı sizin de kolaylıkla geçer umarım aşıdan sonra 2 gün meme reddi yaşadık ama sonra emmeye devam etti inşallah öyle bir şey yaşamazsınız da olursa da kalıcı değil korkmayın diye söylemek istedim bir gece önce ya da gitmeden banyo da yaptırabilirsiniz 3 gün banyo yapamayacak çünküKızlarr haftasonu ben de mevlit yaptım sonunda halloldu bitti gitti. Çokkk kalabalıktı 60-70 kişi vardı sanırım en az
Geçmiş olsun üşüttun muAnladım canım çok kötü grip oldum maske taktım korkuyorum bebeklere geçer diye
Benim ev dubleks yukarı kat çocuklar uyurken içim rahat etmiyor soğuk olur diye birde petek açıyorum geçen öğlen uyuttum ikisinide kendimde uyudum bir kalktım oda aşırı sıcak ve kuru nem hiç yok boğazım kurudu yutkunduğumda ağrım vardı çok şükür onu Hall ettim şimdi ağrım yok ama aşırı grip oldum şimdide eşime diyorum daha peteği açmıcam 24 derece iyi hep soğuk olur diye korktum dahada kötü ettimGeçmiş olsun üşüttun mu
Sıcak daha fena 25 derece ideal 26 bunaltiyo şuan mevsim geçişi ne giyeceğimizi şaşırdık canım benim bebekte öksürüyor burnu akıyor bol bol emzir dediler bugünde duş aldırdim daha kötü olmaz umarımBenim ev dubleks yukarı kat çocuklar uyurken içim rahat etmiyor soğuk olur diye birde petek açıyorum geçen öğlen uyuttum ikisinide kendimde uyudum bir kalktım oda aşırı sıcak ve kuru nem hiç yok boğazım kurudu yutkunduğumda ağrım vardı çok şükür onu Hall ettim şimdi ağrım yok ama aşırı grip oldum şimdide eşime diyorum daha peteği açmıcam 24 derece iyi hep soğuk olur diye korktum dahada kötü ettim
Alıştı canım benim izne gelecek yarın biniyorO zaman bekle canım keyfini çıkar hayatın yemeklerin
Kızınla yürüyüş yapabilirsin hafif hafif evin etrafında hava almak çok iyi gelir hem egzersiz olur
Bu arada büyük kızın nasıl alışabildiniz mi yaa
Tartilmiyorum ki moralim bozulmaya gitmedi bendekiler emzirdikce gider umuduyla yaşıyorum ise donmene az kalmis canım bebeğe kim bakacak belli miİyi akşamlar kızlar doğum kilolarınız ne durumda? Ben süt olsun diye iki aydır görmemişler gibi yediğim için kilo aldım beş kg kadar doğumdan sonra hamile kaldığım kiloya inmiştim halbuki boğazımu tutsam artı değil eksi beş olurdum neyse bebise süt olmuş oldu ıhlamur çayı hurma ve helva çok güzel süt yapıyoriki hafta sonra işe döneceğim beslenmemi düzeltmek istiyorum spora da başlamak istiyorum ama bunları hangi ara yapacağım hiç fikrim yok
Hayırlı olsun kuzuma iyi kalabalıkmis masallahKızlarr haftasonu ben de mevlit yaptım sonunda halloldu bitti gitti. Çokkk kalabalıktı 60-70 kişi vardı sanırım en az
Yaa çocuklar hasta olmasın bizde anne sütü olmadığı için malesef hasta olur diye korkuyorum hem büyük oğlanda onada gecer diye iyice uzak durmaya çalışıyorum ama bana hep yapışıkSıcak daha fena 25 derece ideal 26 bunaltiyo şuan mevsim geçişi ne giyeceğimizi şaşırdık canım benim bebekte öksürüyor burnu akıyor bol bol emzir dediler bugünde duş aldırdim daha kötü olmaz umarım
Tamam canım sağolasınPedia d 3 damla
Evet çocuklara gelmesin de bize gelsin geçmez inşallah canım bol bol bitki çayları ile sen halledersinYaa çocuklar hasta olmasın bizde anne sütü olmadığı için malesef hasta olur diye korkuyorum hem büyük oğlanda onada gecer diye iyice uzak durmaya çalışıyorum ama bana hep yapışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?