Kızlar aşırı bunaldım .Meme olmadan uyumuyor,kucağımda uyuyor bıraktığım an uyanıyor,tekrar meme vermeyince tepinerek ağlıyor
Emzik almıyor memeyi emzik niyetine kullanıyor,karnı tok uykusuzluktan bayılmak üzereyim böyle bir şey yaşayan var mı
Ay aynısı ve memede uyuyunca indiriyorum çığlık çığlığa gaz sorunumuz da başladı tam bi survivor evde. Gündüzleri asla uyku yok sadede ağlama ve meme de sakinlesip gözünü kapatıyor 5 dk sonra ağlayarak uyanıyor
Ay aynısı ve memede uyuyunca indiriyorum çığlık çığlığa gaz sorunumuz da başladı tam bi survivor evde. Gündüzleri asla uyku yok sadede ağlama ve meme de sakinlesip gözünü kapatıyor 5 dk sonra ağlayarak uyanıyor
Normalde saat 19:00 başlıyor ağlamaya 12 kadar ama bu gün hep mızmızlandı onun istediği kucak hemen susuyor sallasam kesin susar ama ben bunların hepsini büyük oğluma yaptım sallamadan asla uyumak istemiyor çok zorluyor beni
Bizimde akşam 8 e doğru bir başlıyor gece 12-1 e kadar ağlıyor ne uyku var ne bişey gündüz sadece on onbes dk kestirme şeklinde uyuyor ağlamıyor en azından ama uyumuyor da. Benimki puset ve arabada sevmiyor pusete koyunca çatlayana kadar ağlıyor. Benden başka kimse de susmuyor eşim susturamıyor susturamayınca ona kızıp kavga ediyorum ben ne zaman dinleneceğim diye. Artık kollarımda bacaklarımda derman kalmadı. Kolaylık diliyorum rabbimden kendime ve tüm annelere.
Merhaba guzel anneler biz taburcu olduk cok sukur bebegime mucizeme kavustum.
Umarim sizlerde saglicakla kavusmussunuzdur meleklerinize.
Uzun zaman oldu buraya giremedim..yogun bakim sureci cok zor ve uzun bi surecti Rabbim kimsenin basina vermesin. bebegi erken dogup premature olan var mi
Ay kızlar gerçekten yoruldum sizin bebeklerde böyle mi gündüz uykumuz nerdeyse hiç yok koyuyorum en fazla 20 dk falan uyuyo ama kanguruda bir iki saat uyuyo gece nasıl uyutuyorsunuz ben mamasını veriyorum direkt uyuyo şok oluyorum hatta erken uyumasına 30 dk sonra geri kalkıyor ve hiç uyumamış gibi bi saat boyunca tekrar uyutmaya çalışıyorum öyle bi sinir geliyor ki sanki uyumadın yani hayır neden kalktın madem kalktın geri neden bu kadar uzun sürüyor uyuman kucağıma almamak için direniyorum ama yok salla babam salla koyuyorum geri aynı uyanıyor yatağında bırakayım diyorum yok uyumuyor gerçekten çok yoruldum artık insan küçücük bebeğe sinirlenir mi demeyin aşırı sinir ediyor beni o çabasını bi görseniz uykusuyla savaşıyor resmen
Merhaba guzel anneler biz taburcu olduk cok sukur bebegime mucizeme kavustum.
Umarim sizlerde saglicakla kavusmussunuzdur meleklerinize.
Uzun zaman oldu buraya giremedim..yogun bakim sureci cok zor ve uzun bi surecti Rabbim kimsenin basina vermesin. bebegi erken dogup premature olan var mi
Kızlar bebeklerinizin burnu tıkalımı?mesela şimdi uyuyor fosur fosur ses geliyor arada ben kendim gripim maske takıyorum acaba diyorum hastamı oldu serumla temizliyorum yinede ben
sevgili anneler, bebeğim tam 9 haftalık, 10 günden beridir her akşam saat 16-19 arasında ağlama nöbetleri oluyor saatlerce ağlıyor içim parçalanıyor. Gündüzleri ağlama yok, geceleri yok ama akşam üzeri oldu mu perisan oluyor. Nedir bu Allah aşkına, bir çözümünü bilen varsa paylaşsın
Kolik de olabilir ama bir ara bizimki de akşamları huzursuzlanıyordu aşırı uyarılmışlıktan olduğunu çözdüm gündüz uyku saatlerini kaçırmamaya çalıştım düzeldi.