Geçmiş olsun bazen zorluyor insanın bu dönemde psikolojiyi sağlam tutması lazım aman getirmsinler bir kap yemek onlarında illaki zor dönemi olacak bende grip oldum iki gündür yatak döşek ilaçta alınmıyor ama napalim geçecek diye ümit ediyorum az da olsa kraker tarhana tarzı bişiler yemeye çalışmalısınCanlar nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah. Benim hamilelik zor geçiyor yataktan çıkamıyorum mide bulantısı kusmalar beni çok yordu. Bir kap yemek getirenim yok artık oğluma bile yetmemeye başladım. 4 günde 2 buçuk kilo verdim. Meyve dışında hiçbir şey yiyemiyorum. Sıvı kaybım var su da içemiyorum. Eşimin ablası bir sokak önde oturuyor ne arar ne de gelip sorar. Ben artık çok yoruldugumu hissediyorum gücüm azaldı
Yaaa çok geçmiş olsun inşallah geçer gider canımkızlar çok yoruldum düşük riskim varmış ama bebeğim iyi. Progestan verdi ben bolca dinleneceğim. Hastaneye yatmak istemedim evde emzirdiğim bebeğim var.. ilaç içip dinlenip geçmesini bekleyeceğim doktor olumlu konuştu çoğu kişide olabiliyor ben düşük olacağını sanmıyorum dedi rahatladım biraz.. sana verdiğim vitaminleri içmeye devam et dedi ama bana hiç vitamin vermedin ki değerlerime de bakmadın dedimben kendim başka yerde yaptırdım kafama göre aldım içiyorum dedim
Neyse ben uzunca süre yatacağım inşallah bir daha kan gelmez progestan işe yarar umarım
sat: son adet tarihi canımEvet ilk bebegim.
Beklenen dogum tarihi 24 eylül
Sat ne demek bilmiyorum
Canlar nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah. Benim hamilelik zor geçiyor yataktan çıkamıyorum mide bulantısı kusmalar beni çok yordu. Bir kap yemek getirenim yok artık oğluma bile yetmemeye başladım. 4 günde 2 buçuk kilo verdim. Meyve dışında hiçbir şey yiyemiyorum. Sıvı kaybım var su da içemiyorum. Eşimin ablası bir sokak önde oturuyor ne arar ne de gelip sorar. Ben artık çok yoruldugumu hissediyorum gücüm azaldı
Ekledim canım , Beklenen doğum tarihi nedir ?Kızlar merhaba
Benide ekler misiniz
Yaş 31
İlk çocuk
Sat 25.11.2024
parti ne zaman partiKızlaar bizim bugün cinsiyetimiz belli oldu ama parti yapıcam partide öğrenicez ama sanki gördüm erkek diye düşünüyorum
1.09.2025 tahminenEkledim canım , Beklenen doğum tarihi nedir ?
ekledim canım , sağlıkla gelsin :)1.09.2025 tahminen
cinsiyeti belli oldu mu :)1.09.2025 tahminen
3 martta kontrolüm var inşallah gösterir:) hiçbişey aşermiyorum bi fikrimde yok cinsiyet içincinsiyeti belli oldu mu :)
ay hadi inşallah gösterir :)3 martta kontrolüm var inşallah gösterir:) hiçbişey aşermiyorum bi fikrimde yok cinsiyet için
Sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değil :)ay hadi inşallah gösterir :)
kızlar göstermiyor diyorlar ama belli olmaz
Oğlumu da kizimida görmüştüm rüyamda şimdi ki hamileliğimdeki bebeğimin cinsiyetini bilmiyorum ama rüyamda pembe bir güle benzer kız bebek gördüm aklımdan çıkmıyorkızlar bugün keşfette gördüm. bazen hamileler rüyasında görüyormuş hatta ismini bile görenler oluyormuş
var mı öyle olan ?
ben hamile kalmadan önce kucağıma erkek bebek verdiklerini görmüştüm ama kendi isteğimden dolayı mı gerçek mi bilmiyorum. öğrenicez bakalım
ayyy okurken tüylerim diken diken oldu. bakalım çıkacak mıOğlumu da kizimida görmüştüm rüyamda şimdi ki hamileliğimdeki bebeğimin cinsiyetini bilmiyorum ama rüyamda pembe bir güle benzer kız bebek gördüm aklımdan çıkmıyor
Evt olabiliyor ilk hamileligimde ben erkek bebek goruyordum ,pek onemsemiyordum ruya diye erkek oldu.kızlar bugün keşfette gördüm. bazen hamileler rüyasında görüyormuş hatta ismini bile görenler oluyormuş
var mı öyle olan ?
ben hamile kalmadan önce kucağıma erkek bebek verdiklerini görmüştüm ama kendi isteğimden dolayı mı gerçek mi bilmiyorum. öğrenicez bakalım
Bakalım kısmet canımayyy okurken tüylerim diken diken oldu. bakalım çıkacak mı
Ay benim kocam da parti çok istiyor ben hiç sevmiyorum öyle şeyleriKızlaar bizim bugün cinsiyetimiz belli oldu ama parti yapıcam partide öğrenicez ama sanki gördüm erkek diye düşünüyorum
ben yıllar önce bir rüyamda kızımı yanağından öpmüştüm. yanaklarının soğukluğunu hala hissederim çok gerçek gibiydi. dahalık çocuğum yok bakalım ne çıkacak .dkızlar bugün keşfette gördüm. bazen hamileler rüyasında görüyormuş hatta ismini bile görenler oluyormuş
var mı öyle olan ?
Deniyorum canım zorla olsa da meyve yiyebiliyordum şimdi onu da yiyemiyorumGeçmiş olsun bazen zorluyor insanın bu dönemde psikolojiyi sağlam tutması lazım aman getirmsinler bir kap yemek onlarında illaki zor dönemi olacak bende grip oldum iki gündür yatak döşek ilaçta alınmıyor ama napalim geçecek diye ümit ediyorum az da olsa kraker tarhana tarzı bişiler yemeye çalışmalısın
Canım poşet elimde bekliyorum banyoya yetişemiyorum oğlumda da boyleydim hastaneye yatırdılar 4 gün ben gene bi gideyim acile akşamYaaa çok geçmiş olsun inşallah geçer gider canım
yat dinlen , bence atlatacaksın bu süreci ,düşecek olsa düşerdi allah a emanet
sat: son adet tarihi canım
benimde bir günüm bir günüme uymuyor. sabah fena oldum yine.
dayan bak az kaldı 3 ay olunca geçecek . bende kızımla ilgilenemiyorum, vicdan azabı çekiyorum ama annelik böyle bir şey galibageçecek inşallah
Anladim kuzum sonuçlar e nabiza dusuyormu peki ben devlette yaptirip özeldeki doktora goturmek istiyorum sonucumuKadin dogum doktoru bakti ultrasonda baska birine gondermedi birde kan alindi sonuclar icinde bir hafta sonra randevu alip gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?