Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Hayrlı ölsün öncelikle. Çocuk çok istedım için belirtileri ben her ay yaşıyorum cnm.ama hiç adet gecikme yaşamadım.Göğüslerim aşırı sisiti ve agarım de var mide bulantim var bu sabah. Ama test yine negatif 2 gün daha beklerim sonra kan veririm pek umudum kalmadı ol'saydı çıkartı erken gebelik teste hayrlısı artık. Bu ay aşılama yapıcektik ondan dolayı belirsizlik zor oldu benım ıcın. Söktürücü de içmek istemiyorum ya varsa diye

İnşallah vardır ne diyim yoksada havalar cidden soğuk üşütmek bazen adet gecikmesi yapıyor

hadi yaaa
çok enteresanmış, ya bilmiyorum da bende rüyamda isim görsem koyamayabilirim o yüzden inşallah isim görmem
bakalım çıkacak mı, zaman geçtikçe merak ediyor insan

Önceden sezeryan olduğum için belim çok hassas en ufak bir üşütme de ağrı yaşarım Ara ara oluyor bende
ayaktq kalınca bende de oluyo.dolaşirken evin içinde bile hemen yoruluyorum ağrı yapiyo.yatiyorum direk öyle olunca
Bu hafta bir hareketli haftam biter bitmez full dinlenecegim. Kalçama ağrı vuruyor o tarafa da yatamiyorum. Doktora gittiğimde konuşacağım bu konuyu

Merhaba kızlar , bende aranıza katılmak istedim , ikinci bebek , sat 10-11 aralıklı tam hatırlamıyorum , şuan 10+4 olmam lazım
Doğum tarihi tahmini Dr 16 Eylül dedi
Yaş 30

benim ağrım yok şükür ama bulantım geçmiyor ya, sürekli alt üst durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…