Hayrlı ölsün öncelikle. Çocuk çok istedım için belirtileri ben her ay yaşıyorum cnm.ama hiç adet gecikme yaşamadım.Göğüslerim aşırı sisiti ve agarım de var mide bulantim var bu sabah. Ama test yine negatif 2 gün daha beklerim sonra kan veririm pek umudum kalmadı ol'saydı çıkartı erken gebelik teste hayrlısı artık. Bu ay aşılama yapıcektik ondan dolayı belirsizlik zor oldu benım ıcın. Söktürücü de içmek istemiyorum ya varsa diye
Ben 2kere test yaptım ikiside negatif çıktı ama hissediyordum En son film izlemiştim ağlaya ağlaya içim şişti ben niye bu kadar ağladım ya diye şaşırdım hatta gözlerim falan şiş ama ağlamaktan kesin hamileyim testler yanlış çıktı diye çıktım hastaneye kan verdim öyle öğrendim testlere güvenmeyin yanıltıyor
Çok çok şükür iyi çıkmışdedi doktor sadece yaştan dolayı bir şeyler yüksek çıkmış ama o yaştan dolayı ve asla umursamadı normalde her şeyi abartır ondan içim rahat1 ay sonra gel dedi
Çok geçmiş olsun kanaman nasıldı acaba
Benim de iki saati geçti adet kanaması gibi kanamam var hemen yatış verdiler. Evde de oğlum var aklım onda. Sorunca da kimse bir şey demiyor
Çok çok şükür iyi çıkmışdedi doktor sadece yaştan dolayı bir şeyler yüksek çıkmış ama o yaştan dolayı ve asla umursamadı normalde her şeyi abartır ondan içim rahat1 ay sonra gel dedi
Kızlar bana önümüzdeki hafta pazartesi gel dedi doktor ikili test için tam 11haftalik oluyorum bir hafta daha mı beklesem 12de gitsem cinsiyeti de görür söyler belki o zaman
Kızlar bana önümüzdeki hafta pazartesi gel dedi doktor ikili test için tam 11haftalik oluyorum bir hafta daha mı beklesem 12de gitsem cinsiyeti de görür söyler belki o zaman
Ben 11 haftalık olunca ikili test için kan vericem, ama hafta sonra sonuçları göstermeye gidince de 12 haftalık olmuş olur. Bence öyle yap. Sonuçta ikili test için muayene gerekmiyor
Bende ilkte hafif bulantım vardı biranda bıçak gibi kesildi ve geri dönmedi korktum doktora gittim ama sorun yoktu tabi..sende için rahat olsun istiyorsan git gör bebişini
Belirttilerde böyle gelgitler olurmuş benim de göğüslerim sonmustu acısı bitti çok korkmuştum ama doktorum belirtiler zamanlar bitecek dedi. Kendini stres yapma ilk doktor kontrolünde durumunu anlatirsin