- 10 Eylül 2024
- 1.229
- 1.211
- 53
Evet bende böyleyim. Max 1 saat duruyorumKızlar, çok sık tuvalete gidiyorum çok bunaldım artık. Böyle sorunu olan var mı? Ne yapmam lazım..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende böyleyim. Max 1 saat duruyorumKızlar, çok sık tuvalete gidiyorum çok bunaldım artık. Böyle sorunu olan var mı? Ne yapmam lazım..
Ay inanmıyorum kim neden SS alsın ki çok saçma ndndndnfncDün gece girdiğimde fotonuzu atmayın birisi ss alıyor dediler. Baya tartışma oluyor Şuan
Aslında çoğu platpormda bu konu gündem insanlarda haliyle ikiye ayrılmış durumda. Süreç bizim için daha erken tabiiBen yurt dışinda olduğum için vpn le girmek zorundayım. O yüzden çok fazla giremiyorum oraya. Ara sıra giriyorum
İyiyiz benim biraz yemeklere karşı iğreltim var ama bulantı kusma gibi değil. Biraz uykuluyum bir de çok şükür başka sıkıntım yok.Nasılsınız kızlar nasıl gidiyor gebelikler?? Ben çok hafif bulantı ile devam ediyor. Çok şükür. Henüz kontrole de gitmedim. Yarin sabah bakalım inşallah aksilik çıkmazsa gideceğim. 8.30 da randevum. Yarın 6+3 günlük olmuş olacağım. Çılgınca geliyor Ama ben bugün otururken karnımın alt kısmı böyle kalp atımı var gibi atıyordu. Biran istemsizce mutlu oldum. Varmı benim gibi hisseden. İkinci gebelik olduğu içinmi böyle oluyor. Yoksa uyduruyor muyum ahaha analık delilik gercektenn
Sen hissediyorum diyorsan hissediyorsundur analar yanılmazNasılsınız kızlar nasıl gidiyor gebelikler?? Ben çok hafif bulantı ile devam ediyor. Çok şükür. Henüz kontrole de gitmedim. Yarin sabah bakalım inşallah aksilik çıkmazsa gideceğim. 8.30 da randevum. Yarın 6+3 günlük olmuş olacağım. Çılgınca geliyor Ama ben bugün otururken karnımın alt kısmı böyle kalp atımı var gibi atıyordu. Biran istemsizce mutlu oldum. Varmı benim gibi hisseden. İkinci gebelik olduğu içinmi böyle oluyor. Yoksa uyduruyor muyum ahaha analık delilik gercektenn
Demi ya anlık birseymiydi bilmiyorumSen hissediyorum diyorsan hissediyorsundur analar yanılmaz![]()
iyiyiz diyelim iyi olalım. bulantılar tam gaz devamNasılsınız kızlar nasıl gidiyor gebelikler?? Ben çok hafif bulantı ile devam ediyor. Çok şükür. Henüz kontrole de gitmedim. Yarin sabah bakalım inşallah aksilik çıkmazsa gideceğim. 8.30 da randevum. Yarın 6+3 günlük olmuş olacağım. Çılgınca geliyor Ama ben bugün otururken karnımın alt kısmı böyle kalp atımı var gibi atıyordu. Biran istemsizce mutlu oldum. Varmı benim gibi hisseden. İkinci gebelik olduğu içinmi böyle oluyor. Yoksa uyduruyor muyum ahaha analık delilik gercektenn
Ola bilir su içmek güzelBen uyandığımdan beri 1,5 litre içmişimdir. Öyle çok susuyorum çok emiyor bebeğim sanırım ondan susuzluk yaşıyorum
Benim de cuma günü 6+2 oluyor ve doktor randevum var canımNasılsınız kızlar nasıl gidiyor gebelikler?? Ben çok hafif bulantı ile devam ediyor. Çok şükür. Henüz kontrole de gitmedim. Yarin sabah bakalım inşallah aksilik çıkmazsa gideceğim. 8.30 da randevum. Yarın 6+3 günlük olmuş olacağım. Çılgınca geliyor Ama ben bugün otururken karnımın alt kısmı böyle kalp atımı var gibi atıyordu. Biran istemsizce mutlu oldum. Varmı benim gibi hisseden. İkinci gebelik olduğu içinmi böyle oluyor. Yoksa uyduruyor muyum ahaha analık delilik gercektenn
Evet kocam sürekli benzinci arıyor :dEvet bende böyleyim. Max 1 saat duruyorumkoşa koşa tuvalete gidiyorum sürekli. dışarı çıktığımda da sorun yaşıyorum sırf bu yüzden.
![]()
Aa bende hissediyorum bazen ani kıpırdama oluyorKalb atımı sanki bende hiss ediyorum bazen
Demekki bebeklerimiz o zamanAa bende hissediyorum bazen ani kıpırdama oluyor
hahahha okadar tanıdık geliyor kiEvet kocam sürekli benzinci arıyor :d
Bazı hastanelerin acilinde ultrason ile bakıyorlar siz direkt dış gebelşk şüphesi var derseniz bakarlarCanlar benim doktorum pazartesi gel beni bul ben ilgilenecem demişti meğerse bu hafta başka hastanede hizmet verecekmiş. Ben ne yapacam bilemiyorum randevu yok başka doktora. Dış gebelik şüphesi vardı bebeği görmek için çağırmıştı. Ben acile gitsem bakarlar mı acaba
Bir de sizin rahimde kese görünmedi mi kese göründükleri sonra dış gebelik şüphesi kalmaz kiCanlar benim doktorum pazartesi gel beni bul ben ilgilenecem demişti meğerse bu hafta başka hastanede hizmet verecekmiş. Ben ne yapacam bilemiyorum randevu yok başka doktora. Dış gebelik şüphesi vardı bebeği görmek için çağırmıştı. Ben acile gitsem bakarlar mı acaba
Güzel haberlerini bekliyorum canimBenimde bugün var canım keseyi görmüştük bebişi görmemiştim inşallah güzel haberlerle geliriz