Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Kızlar değerlerim 129 dan 81 e düşmüş çok kötüyüm kimyasal gebelik oluşuyor dedi Dr bu sürec nasıl oluyo ilk kez yaşıyorum

iyi ya şükür biraz daha normale döndüm :) hiç olmuyor değil , unutturmuyor kendini ama geçen haftakiler kadar ağır değil
kan tahlillerim çıktı. onlarda iyi öyle
Ne güzel maşallah fetal dna düşünüyo musun araştırmalara başladın mı?

Kızlar değerlerim 129 dan 81 e düşmüş çok kötüyüm kimyasal gebelik oluşuyor dedi Dr bu sürec nasıl oluyo ilk kez yaşıyorum
Canim embriyo sağlıklı olmadığı için vücut kabul etmeyip rahim tutunmadan atıyor maalesef ama skma canını bende ilk hamileligimde kimyasal yaşamıştım bi daha ki ay adet olmadan hamile kalıp kızımı kucagima aldim inşallah kısa zamanda hamile kalırsın

Merhaba hanımlar bugün 8+3 günlük hamileydim.
Dün az bir kanamam oldu durup dururken, doktora gittik ve kalp atışı vardı iğne fitil tedavisi verildi. Gece hafif kasık ağrısı yaşadım ama bidaha kanama olmadı. Bugün içim rahat etmedi gittim tekrardan ve kalbi durmuş.
Kan testlerim yapıldı ve kürtaja alındım.
Malesef gebeliğim bugün 15:00 gibi sonlandı.
Mide bulantılarım devam ediyor bu normal mi? Ne zaman geçer acaba çünkü bu sefer kendimi daha kötü hissediyorum hala hamile gibi

Çok çok geçmiş olsun Rabb'im en güzel en hayırlı zaman da tekrar sağlıklı bir gebelik nasip etsin

Şimdi ben adet gördüm diyelim yine bir birliktelikte tutma şansi var yani demi

Geçmiş olsun neden olmuş bi sebebi varmı

Arka arkaya kötü haberler geldi benimde hamileligimi öğrendigim gunden beridir içimde bilmediğim bir korku var . ilk keseyi göremedim telaşı sonra kese görüldü bebek göremedim bebeği gördüm kalp atımını duymadım kalp atışını duydum tam rahatladim kanamam oldu kanamam olduktan sonra korku iyice artmıştı bu gün tavan yaptı bu haberlerden sonra yarın gidicem bende hastaneye içimi bi korku aldı. Rabbim sağlıklı bir sekilde kucaklarımıza almayı nasip et yavrularımızı.

Çok gecmiş olsun.Yakın zamanda Allah sağlıklı gebelik nasip etsin.İlk gebeliğimde bebeğimin kalbi durmuştu ama bulantım yoktu ondan o konuda bir söz söyleyemem.

Ben de öyle bugün çok korktum hafif ağrı da hissetim psikolojik olabilir de . Doktora gitme şansım da yok randevum 17 şubatta ;( acile gitsem en az 4 saat bekleyeceğim bebeğim küçük onu yormak istemiyorum kaldım böyle . Umarım hiçbirimize bir şey olmaz

Benim bulunduğum şehir küçük randevu olmasada gittiğim zaman muayene olabiliyorum.Benim ağrım hep var özellikle bel ağrısı her gün yaşıyorum dizlerime iniyor ağrı bazende kasıklarım ağrıyor ilk hamileliğim böyle deyildi unutuyordum hamile olduğumu bazen o kadar rahattı bunda farklı hissediyorum korkularımız yersiz çıkar inşallah.

Insallh saglikla kucaginiza alirsiniz.hamilelik malesef boyle bir surec kaygi bitmiyor

Hiç iyi haberler olmadığı için insanın morali bozuluyor pazartesi doktora gidicem bakalım

Insallh saglikla kucaginiza alirsiniz.hamilelik malesef boyle bir surec kaygi bitmiyor
Amin teşekkür ederim güzel dilekleriniz için tek ben deyil umarim hepimiz sağ salim alalım kucaklarmiza hastane çantası alınacaklar falan onları konuştuğumuz tatlı telaşların olduğu günler gelsin biran önce

Moralinizi bozmak için yazmadım kusura bakmayın. Öyle kanama olmadan da sorun yaşanabiliyor dikkatli olmakta fayda var diye yazdım. Ve daha önce gebelik yaşarken mide bulantısı falan yaşayan biri varsa gebelik sona erdikten ne kadar sonra bulantılar geçiyor bunu öğrenmek istedim

Ne kusuru olur mu üzüntülerde paylaştıkca azalır hem çok geçmiş olsun. Bugün arka arkaya çok arkadaşımız yazdı insan hem çok üzülüyor hem korkuyor ister istemez.Kendinizi kötü hissetmenize sebeb olduysam lütfen siz kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…