Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Kızlar selamm, bugün tam 5+0’ım doktora gittik,
maşallah kese hemen gözüktü gayet iyi konumu yerleşimi dedi yolk sac da oluşmuş ben de gözümle gördüm 1 hafta sonraya yeniden randevu verdi o zaman gidip göreceğim. inanılmaz heyecanlandım ve duygulandım içeride yolk sac’ı görünce bile, bakalım 1 hafta nasıl beklicem sağlıkla inşallahh

yaaaaa
1 hafta sonra kalp sesi için mi gideceksiniz
maşallah maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

yaaaaa
1 hafta sonra kalp sesi için mi gideceksiniz
maşallah maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kuzum bilmiyorum ki bugün 5+0, 1 hafta sonra 6+0 olacak. Kalp atışı genelde 6+3/4 te filan oluyo gibi. Ay çok heyecanlı nasıl bekleyeceğim bilmiyorum

Siz ne gibi bir belge goturdunuz iş yerine

sat31 Aralık ama değerim düşük 129 çıktı pazartesi bugün verdim bidaha bakam kaç cikcak

İlk devlete gittim kese oluşmaz bu değerle bı işe verebileceğin raporu veremem dedi iş yerinin istediği belgeler fabrika diyo ki bana hamile olduğuna dair belge getir ben ne vercem yok ki

iş ile ilgili benim de sorularım var. ben ağır iş yapmıyorum, beyaz yakayım. 32 haftalığa kadar çalışıp sonrasında 8hafta+8hafta izin alınıyor sanırım. ben bu izinlerden sonra işten ayrılmayı planlıyorum. 32 haftadan önce izin alma hakkım var mı? bir de çalışmadığım 4 ay aynı maaşım devam mı ediyor bilgisi olan varsa beni de bilgilendirebilirse sevinirim :)

İlk devlete gittim kese oluşmaz bu değerle bı işe verebileceğin raporu veremem dedi iş yerinin istediği belgeler fabrika diyo ki bana hamile olduğuna dair belge getir ben ne vercem yok ki
işte şuan erken olduğu için alamıyorsun. biraz dayanacaksın sonra zaten doktorun istediğin raporu yazar. e-nabızda bile teşhislerimde görünür
şuan çok erken

32 den önce doktorun çalışmanı riskli görürse raporunu başlatabilir. doğumdan önce 8 , sonra 8 olarak 16 hafta. erken çıkarsan doğumdan önce kullanmış olursun
çalışmadığın 4 ay rapor parası alıyorsun devletten ama bazı işyerleri çalışanı mağdur olmasın diye maaşını yatırıyormuş. bu forumda okumuştum. senin işyerin yapar mı bilemem

Kuzum bilmiyorum ki bugün 5+0, 1 hafta sonra 6+0 olacak. Kalp atışı genelde 6+3/4 te filan oluyo gibi. Ay çok heyecanlı nasıl bekleyeceğim bilmiyorum
ay geçmiyor öyle biliorum ama 1 hafta kızzz biraz sık dişini geçer hemen

Sorun belli değil ama dr yastan sebep diye bakıyor
Bundan sonrası için kan sulandırıcı olabilir yada araştırılmasını istiyorsan bakacağız dedi
Merhaba, yaşadığınız olayı çok içten hissettim. çünkü benim de 3 kez bebeğim hiç sebep yokken düştü. genetik testler, tahliller, kromozom analizleri, trombofili panelleri, ilaçlı hsg, sperm testi vs. birsürü işlemden geçtik. hiçbirinde bir şey çıkmadı. çıkması mı iyi çıkmaması mı bilemiyorum ama her iki türlü de Allah bize nasip etmedi bunu biliyoruz. Her şerde bir hayır, her hayırda bir şer vardır bunu malesef biz bilemiyoruz. Ben sonrasında adak kurbanı kestirdim, hacamat yaptırdım, muska yazdırdım duyduğum her şeyi denedim şimdi yeniden gebeyim ve kalp atışlarını bile duymama rağmen bu gebeliği kabul edemiyorum hala :) daha 8. haftamdayım ama her an bir şey olabileceği asla aklımdan çıkmıyor.
Demem o ki, hakkımızda hayırlı olan her şey için bir zaman var. Evlatlarımız bizi cennette bekliyor olacak malesef bu dünyada yaşayacakları ömür yokmuş..

bunun dışında da tıp artık çok ilerledi. İnşallah hepimizin kucağına evlatlarını almak nasip olur.

doğum sonrası haklarımı doğumdan önce kullanabiliyor muyum aslında istediğim cevap bu. çünkü bir süre çalışmayı düşünmüyorum

doğum sonrası haklarımı doğumdan önce kullanabiliyor muyum aslında istediğim cevap bu. çünkü bir süre çalışmayı düşünmüyorum
Doğum sonrası haklarınızı öncesinde kullanamazsınız, maximum doktordan rapor alırsınız raporla geçirirsiniz. Köklü Kurumsal bir yerde çalışıyosanız maaşınız ödenir, normal bir şirkette çalışıyorsanız rapor paranızı devlet öder paranızı ptt’den alırsınız. süreç normal raporlanma süreci olduğu için akış böyledir. yasal süreç 32 hafta ve sonrasıdır. rapor alarak ilerleyebilirsiniz. Ama bu raporları da özeller ne yazık ki rahat rahat vermiyor diye biliyorum denetlenmeleri cezaları yüksekmiş. Devlette almak için de gerçekten riskli olması gerekiyor diye biliyorum.

işte doktor raporuna bağlı.verirse olur
Çok teşekkür ederim :)

İşte bende kendimi çok kaptırmayayım dedim ama kapılmışım
Aynı duygular içerisindeyiz hakkımızda hayırlısı olsun innnsaallllahhhhh bu sürece güzel atlatırsın

sıkıcam artık napim Sen napıyosun nasılsın canım? Nasıl geçiyor günlerin? mide bulantıların rahatladı mı?
iyi ya şükür biraz daha normale döndüm :) hiç olmuyor değil , unutturmuyor kendini ama geçen haftakiler kadar ağır değil
kan tahlillerim çıktı. onlarda iyi öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…