selam işyerim istemedi ama doktor söylemiş zaten. biraz bekleyeceksinizSelam çalişan anneler varmı iş yerine hamile olduğuma dair belge istiyo ne Dr kese oluşmadan verilmiyo dedi siz neler yaptiniz
3 vardiya çalışıyorum ayakta enjeksiyon fabrikası ağir hamileler bölümüne yerleştircekler sabit gündüz gelcem belge alırsam alamiyom da inadına değerlerim düşük ilerliyoselam işyerim istemedi ama doktor söylemiş zaten. biraz bekleyeceksiniz
çalışma şartlarınız mı ağır ? o yüzden mi istediler
Ben geçen yıl çalışırken hamile kaldım, hemen belge verdi doktor. Yani senin doktorunda bir yanlışlık var. Ama rapor almıyorsan biraz bekleyebilirsin acelesi de yokSelam çalişan anneler varmı iş yerine hamile olduğuma dair belge istiyo ne Dr kese oluşmadan verilmiyo dedi siz neler yaptiniz
Üretimde 3 vardiya calişmasam sorun yok ama işim ağir adamlar belge istiyo benimde betam çok düşük rapor aldım bu hafta işe gitmicemBen geçen yıl çalışırken hamile kaldım, hemen belge verdi doktor. Yani senin doktorunda bir yanlışlık var. Ama rapor almıyorsan biraz bekleyebilirsin acelesi de yok
Selam ,Allen carr sigara bırakma videosunu izle. Çok faydalı bir video. Müthiş yardımcı olur sana bu süreçte muhakkak izle.Kızlar Bir paket sigara içiyordum hamile olduğumu öğrenince 5e indirdim çok çok zorladı beni ama oda vicdanımı rahatsız etti dünden beridir hiç içmedim ağlama krizleri geliyor resmen ne kadar pislik bişe sigara yaa:) ama icmiycem çok kararlıym bebeğe de kendime de söz verdim varmı benim gibi bırakan kaç gün sonra kafamda dönüp durmaktan vazgeçecek:))
Doktorun vermesi lazım çok şaşırdım ne kadarlık hamilesin? Yani sonuçta hamilesin değerinin ne olduğu önemli mi. İyi yapmışsın benim işimde ağırdı beni hafif bir bölüme koymuşlardı hemenÜretimde 3 vardiya calişmasam sorun yok ama işim ağir adamlar belge istiyo benimde betam çok düşük rapor aldım bu hafta işe gitmicem
Ben 4 yıl önce bıraktım çok uzun süre kafamdan atamadım, etrafında içen insanlardan uzaklaş:)) 4. Gün vay be içmeden durabiliyorum diyorsunKızlar Bir paket sigara içiyordum hamile olduğumu öğrenince 5e indirdim çok çok zorladı beni ama oda vicdanımı rahatsız etti dünden beridir hiç içmedim ağlama krizleri geliyor resmen ne kadar pislik bişe sigara yaa:) ama icmiycem çok kararlıym bebeğe de kendime de söz verdim varmı benim gibi bırakan kaç gün sonra kafamda dönüp durmaktan vazgeçecek:))
Eşim içmiyor Allah'tan evde içen biri olsa asla bırakamam ben :)) Az önce eşim çay doldurdu kendine banada koyar mısın dedim oda 2bardak içtin bence içmesen daha iyi dedi beni bir ağlama tuttu adam gülme krizine girdi noluyo diye Bı yerden de Allah aşkına aglamaa tamam tamam iç çay diyor ama hıçkırarak ağlıyorum ağlamam bitti bu seferde kendi kendime güldüm delimiyim ben diye :)) Hem sigara hem hormanlar beni bitirdi kızlar :)))Ben 4 yıl önce bıraktım çok uzun süre kafamdan atamadım, etrafında içen insanlardan uzaklaş:)) 4. Gün vay be içmeden durabiliyorum diyorsun
Tamam çok teşekkür ederim hemen bakıyormSelam ,Allen carr sigara bırakma videosunu izle. Çok faydalı bir video. Müthiş yardımcı olur sana bu süreçte muhakkak izle.
yok canım 3 ay olur mu3 vardiya çalışıyorum ayakta enjeksiyon fabrikası ağir hamileler bölümüne yerleştircekler sabit gündüz gelcem belge alırsam alamiyom da inadına değerlerim düşük ilerliyosebep nedir acaba ya 12.9 geçen pazartesi 129 bu pazartesi şimdi yine verdim kan bakam kaç kesin 200 lerde bu keseye ulaşmam çok zor olcak 3000 de diyolar 3 ayda anca oluşcak böyle giderse neden böyle
Benim de yarın 7 hafta oluyor aynı şekilde mide bulantısı tiksinme kusma hiç bir şey yokYarın 7+4 kalp etışını dinlemeye gideceğiz.herkesin bulantı istifra başladı bende tık yok
Çok geçmiş olsun yaşadığım içşn sizi çok iyi anlıyorumDün gece şiddetli ağrı ve kanamayla ambulansla hastaneye gittim full anestezi altında kürtaj oldum evimdeyim 1 saat oldu geleli ve dinleniyorum yorucu uzun bir süreç Rabbim kimsenin kucağına boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin her şeyi takdiri İlahidir
Çok güzel sağlıkla ilerlesinKızlar kontrolden geliyorum hamd olsun kalp atışını duyduk bi sıkıntı yok dedi için rahatladı artık hamileyim diyebilirim sanırım
Gözün aydın canım ama heyacan bitmiyor mesela ben duysam bile diyorum acaba atıyormu offKızlar kontrolden geliyorum hamd olsun kalp atışını duyduk bi sıkıntı yok dedi için rahatladı artık hamileyim diyebilirim sanırım
:)) tatlı hatıralar, aynı şeyleri ben de yaşıyorum bazen duygusalım bazen sinirli kendimi idare etmeye çalışıyorumEşim içmiyor Allah'tan evde içen biri olsa asla bırakamam ben :)) Az önce eşim çay doldurdu kendine banada koyar mısın dedim oda 2bardak içtin bence içmesen daha iyi dedi beni bir ağlama tuttu adam gülme krizine girdi noluyo diye Bı yerden de Allah aşkına aglamaa tamam tamam iç çay diyor ama hıçkırarak ağlıyorum ağlamam bitti bu seferde kendi kendime güldüm delimiyim ben diye :)) Hem sigara hem hormanlar beni bitirdi kızlar :)))
Zaten anlık rahatlama sanırım 12 haftalıkken testeler başlayacak ona daralıncz iGözün aydın canım ama heyacan bitmiyor mesela ben duysam bile diyorum acaba atıyormu off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?