Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Selam çalişan anneler varmı iş yerine hamile olduğuma dair belge istiyo ne Dr kese oluşmadan verilmiyo dedi siz neler yaptiniz
selam işyerim istemedi ama doktor söylemiş zaten. biraz bekleyeceksiniz
çalışma şartlarınız mı ağır ? o yüzden mi istediler

selam işyerim istemedi ama doktor söylemiş zaten. biraz bekleyeceksiniz
çalışma şartlarınız mı ağır ? o yüzden mi istediler
3 vardiya çalışıyorum ayakta enjeksiyon fabrikası ağir hamileler bölümüne yerleştircekler sabit gündüz gelcem belge alırsam alamiyom da inadına değerlerim düşük ilerliyo sebep nedir acaba ya 12.9 geçen pazartesi 129 bu pazartesi şimdi yine verdim kan bakam kaç kesin 200 lerde bu keseye ulaşmam çok zor olcak 3000 de diyolar 3 ayda anca oluşcak böyle giderse neden böyle

Selam çalişan anneler varmı iş yerine hamile olduğuma dair belge istiyo ne Dr kese oluşmadan verilmiyo dedi siz neler yaptiniz
Ben geçen yıl çalışırken hamile kaldım, hemen belge verdi doktor. Yani senin doktorunda bir yanlışlık var. Ama rapor almıyorsan biraz bekleyebilirsin acelesi de yok

Ben geçen yıl çalışırken hamile kaldım, hemen belge verdi doktor. Yani senin doktorunda bir yanlışlık var. Ama rapor almıyorsan biraz bekleyebilirsin acelesi de yok
Üretimde 3 vardiya calişmasam sorun yok ama işim ağir adamlar belge istiyo benimde betam çok düşük rapor aldım bu hafta işe gitmicem

Kızlar Bir paket sigara içiyordum hamile olduğumu öğrenince 5e indirdim çok çok zorladı beni ama oda vicdanımı rahatsız etti dünden beridir hiç içmedim ağlama krizleri geliyor resmen ne kadar pislik bişe sigara yaa:) ama icmiycem çok kararlıym bebeğe de kendime de söz verdim varmı benim gibi bırakan kaç gün sonra kafamda dönüp durmaktan vazgeçecek:))

Selam ,Allen carr sigara bırakma videosunu izle. Çok faydalı bir video. Müthiş yardımcı olur sana bu süreçte muhakkak izle.

Üretimde 3 vardiya calişmasam sorun yok ama işim ağir adamlar belge istiyo benimde betam çok düşük rapor aldım bu hafta işe gitmicem
Doktorun vermesi lazım çok şaşırdım ne kadarlık hamilesin? Yani sonuçta hamilesin değerinin ne olduğu önemli mi. İyi yapmışsın benim işimde ağırdı beni hafif bir bölüme koymuşlardı hemen

Ben 4 yıl önce bıraktım çok uzun süre kafamdan atamadım, etrafında içen insanlardan uzaklaş:)) 4. Gün vay be içmeden durabiliyorum diyorsun

Ben 4 yıl önce bıraktım çok uzun süre kafamdan atamadım, etrafında içen insanlardan uzaklaş:)) 4. Gün vay be içmeden durabiliyorum diyorsun
Eşim içmiyor Allah'tan evde içen biri olsa asla bırakamam ben :)) Az önce eşim çay doldurdu kendine banada koyar mısın dedim oda 2bardak içtin bence içmesen daha iyi dedi beni bir ağlama tuttu adam gülme krizine girdi noluyo diye Bı yerden de Allah aşkına aglamaa tamam tamam iç çay diyor ama hıçkırarak ağlıyorum ağlamam bitti bu seferde kendi kendime güldüm delimiyim ben diye :)) Hem sigara hem hormanlar beni bitirdi kızlar :)))

yok canım 3 ay olur mu
sen erken farketmişsin hamileliğini o yüzden. 2 haftaya kese görünür allah izin verirse. önce değerler küçük gibi geliyor. sonra birden artıyor 2 kat ilerlediği için
istersen başka bi doktorda şansını dene ama genelde değerler düşük olduğu için herşey olabilir gözüyle bakıyorlar

Çok geçmiş olsun yaşadığım içşn sizi çok iyi anlıyorum

Kaç haftadır kusma ve bulantı yaşıyorum. Denemediğim şey kalmadı hepsi geçici oldu. Saati de yok ki sabah uykudan da uyandırabiliyor. Gece bulantı uyutmuyor derken günlerdir sabrettim. Ama artık daha kötü olmaya başlamıştı. Dün 4-5 defa kusunca ilaç yazdırdım. Prilam dr, bugün yeniden hayata döndüm. Keyifle kahvaltımı yaptım, ev işlerimi hallettim. Aklınızda bulunsun kızlar.

Kızlar kontrolden geliyorum hamd olsun kalp atışını duyduk bi sıkıntı yok dedi için rahatladı artık hamileyim diyebilirim sanırım
Gözün aydın canım ama heyacan bitmiyor mesela ben duysam bile diyorum acaba atıyormu off

:)) tatlı hatıralar, aynı şeyleri ben de yaşıyorum bazen duygusalım bazen sinirli kendimi idare etmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…