Bende o telaş içindeyim yarın kese randevusunu gitmek istediğim doktordan aldım uzun zaman takip ettiğim. Ataşehir acıbademde. Yarın her şeyi detaylı öğrenip bende buraya yazarım nasıl oluyormuş
1. tremester I tamamlayamadigim 2. Halimeligimin yine sonuna geldim
Bugün ki randevum da bebeğimin yine kalbinin atmadığını öğrendim
2 si de 9. Haftada son buldu, bu sürece kadar bile yaşadığım heyecan tarifsiz bir de 9 ayi geçirdiğimi tahmin bile edemiyorum
Her şer de bir hayır vardır diye avutuyorum kendimi
Yaşım 37 Zaman geçtikçe çocuk sahibi olmanın sorumlulukları gözümü daha da çok korkutuyor
Ne isteyip dileyeceğime korkar oldum
Hayırlısını Allah’ıma bıraktım
Sizlere sağlıklı süreç geçirmenizi diliyorum ve inşallah Allah gönlünüze göre versin
Çok geçmiş olsun ben de Eylül annelerini takipteydim 35 e giricem heyecanlıydım yazıyordum araştırıyordum ancak 9. Haftada kalp atışı alınamadı ve kürtaj oldum hayat da böyle bir şey süprizleriyle acısıyla tatlısıyla ama yolun sonu değil bitti dediğimiz yerden başlıyor bir çok şey her kaybın ardından geliyor en güzel süprizler nefes aldığımız sürece her şeyi yaşamak mümkün en güzelini özellikle umutsuz olmayın en güzel zamanda dünyaya gelecek bir gökkuşağı bebeği bekliyordur sizi de..
Merhaba hanımlar bugün 8+3 günlük hamileydim.
Dün az bir kanamam oldu durup dururken, doktora gittik ve kalp atışı vardı iğne fitil tedavisi verildi. Gece hafif kasık ağrısı yaşadım ama bidaha kanama olmadı. Bugün içim rahat etmedi gittim tekrardan ve kalbi durmuş.
Kan testlerim yapıldı ve kürtaja alındım.
Malesef gebeliğim bugün 15:00 gibi sonlandı.
Mide bulantılarım devam ediyor bu normal mi? Ne zaman geçer acaba çünkü bu sefer kendimi daha kötü hissediyorum hala hamile gibi
Kızlar sürekli değil ama ara ara karnıma öyle bir ağrı giriyor ki kitliyor resmen beni. Çok yoğun gaz sancısı gibi, bazende aniden kalkınca vs kasıklarıma batma oluyor. Şuan 6.haftayım. Kızımda hiç bunları yaşamadım.en erken çarşambaya randevu bulabildim. Kanamam vs yok şimdilik. Kötü bir şey olsa başka belirtide olur muydu ilk doktora 8.haftada gideyim dedim ama bu yoğun ağrı beni tedirgin ediyor