Bu arada benim burnumda grip diğil ama alerjik olmuşum hep akıyor ve ya tıkalı tıkalı oluncada çekiyorum açılsın diye sinüzit gibi
Ola bilir çünkü ilk gebeliğimde burnum kanıyordu tıkalık yok amaBide hamilelikte burun etleri bile şişiyormuş snaırım ama gerçekten aldığım nefes az geliyor ona nasıl çözüm bılucaz ya
Bilgi alsınız mi? Bende Ataşehir Acıbadem e gidiyorum. Daha kese görmeye gitmedim. 10 gün sonraBende o telaş içindeyim yarın kese randevusunu gitmek istediğim doktordan aldım uzun zaman takip ettiğim. Ataşehir acıbademde. Yarın her şeyi detaylı öğrenip bende buraya yazarım nasıl oluyormuş
Benim karnimda kalp atımı gibi atıp duran ne o zamanÖzelde hiç vajınaden olmadım örtü filan veriyorlarsa iyi devlette belden aşağı anadan uryan oluyorsun ya
Akşam eşim gelince bi bakalım ama zor rahmin üstümde şuan mesane var ya
Valla özel devlet pek fark etmiyor bence kiminde verdiler kiminde vermedilerÖzelde hiç vajınaden olmadım örtü filan veriyorlarsa iyi devlette belden aşağı anadan uryan oluyorsun ya
Akşam eşim gelince bi bakalım ama zor rahmin üstümde şuan mesane var ya
Evet ama o bağırsak hareketleri maalesefBenim karnimdan bebeğin kalp atışı belli oluyor gibi sanki sürekli açıp karnım atıyor mu diye kontrol ediyorum
Ammaaaan kız ben kalp atımı sanıyorum ya onuEvet ama o bağırsak hareketleri maalesef
Çok geçmiş olsun ben de Eylül annelerini takipteydim 35 e giricem heyecanlıydım yazıyordum araştırıyordum ancak 9. Haftada kalp atışı alınamadı ve kürtaj oldum hayat da böyle bir şey süprizleriyle acısıyla tatlısıyla ama yolun sonu değil bitti dediğimiz yerden başlıyor bir çok şey her kaybın ardından geliyor en güzel süprizler nefes aldığımız sürece her şeyi yaşamak mümkün en güzelini özellikle umutsuz olmayın en güzel zamanda dünyaya gelecek bir gökkuşağı bebeği bekliyordur sizi de..1. tremester I tamamlayamadigim 2. Halimeligimin yine sonuna geldim
Bugün ki randevum da bebeğimin yine kalbinin atmadığını öğrendim
2 si de 9. Haftada son buldu, bu sürece kadar bile yaşadığım heyecan tarifsiz bir de 9 ayi geçirdiğimi tahmin bile edemiyorum
Her şer de bir hayır vardır diye avutuyorum kendimi
Yaşım 37 Zaman geçtikçe çocuk sahibi olmanın sorumlulukları gözümü daha da çok korkutuyor
Ne isteyip dileyeceğime korkar oldum
Hayırlısını Allah’ıma bıraktım
Sizlere sağlıklı süreç geçirmenizi diliyorum ve inşallah Allah gönlünüze göre versin
Ben de pazartesi kürtaj oldum 1 hafta kadar devam ediyor belirtiler demir antibiyotik kullanıyorsanız o da bulantı yaparMerhaba hanımlar bugün 8+3 günlük hamileydim.
Dün az bir kanamam oldu durup dururken, doktora gittik ve kalp atışı vardı iğne fitil tedavisi verildi. Gece hafif kasık ağrısı yaşadım ama bidaha kanama olmadı. Bugün içim rahat etmedi gittim tekrardan ve kalbi durmuş.
Kan testlerim yapıldı ve kürtaja alındım.
Malesef gebeliğim bugün 15:00 gibi sonlandı.
Mide bulantılarım devam ediyor bu normal mi? Ne zaman geçer acaba çünkü bu sefer kendimi daha kötü hissediyorum hala hamile gibi
Hahah keşke öyle bişey olsaAmmaaaan kız ben kalp atımı sanıyorum ya onuTelaslandikca açıp açıp bakıyordum göbeğime tüh kendimi öyle rahatlatıyordum keşke doğrusunu bilmeseydim
Yaa bende iyi diğilim normalde sabah bulantı olmalı bende saat öglen 2 den sonra başlıyorBen 9. Haftadayim bu hafta mide bulantisinda bir artis oldu sudan bile tiksinir durumdayim
Dr tavsiyesiyle prilam başladım o baya fayda etti eskiye nazaran daha az bulantımBulantılarınız hala devammı kızlar?
Ya benim de onceden sabah oluyordur simdi her saat olabiliyor yudum yudum maden suyu iciyorum o biraz rahatlatiyor umarim uzun surmezYaa bende iyi diğilim normalde sabah bulantı olmalı bende saat öglen 2 den sonra başlıyor
Banada yazdı ben kullanmak istemiyorum ama 3 aydan sonra yine devam ederse kullanıcamDr tavsiyesiyle prilam başladım o baya fayda etti eskiye nazaran daha az bulantım
Maden suyu banada iyi geliyor ama çokta içemiyorumYa benim de onceden sabah oluyordur simdi her saat olabiliyor yudum yudum maden suyu iciyorum o biraz rahatlatiyor umarim uzun surmez
Bende bunu sormaya gelmiştim ben başımı yastıktan kaldıramıyorum mide bulantım aşı derece fazla halsizlik çok Prilam Dr kullanıyorum hiç faydası yokBulantılarınız hala devammı kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?