Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Bide hamilelikte burun etleri bile şişiyormuş snaırım ama gerçekten aldığım nefes az geliyor ona nasıl çözüm bılucaz ya
Bu arada benim burnumda grip diğil ama alerjik olmuşum hep akıyor ve ya tıkalı tıkalı oluncada çekiyorum açılsın diye sinüzit gibi

Selam herkeze..kızlar ben cok duygusalım bu aralar sızde oylemısınız her seye aglayasım gelıyor

Bende o telaş içindeyim yarın kese randevusunu gitmek istediğim doktordan aldım uzun zaman takip ettiğim. Ataşehir acıbademde. Yarın her şeyi detaylı öğrenip bende buraya yazarım nasıl oluyormuş
Bilgi alsınız mi? Bende Ataşehir Acıbadem e gidiyorum. Daha kese görmeye gitmedim. 10 gün sonra

Özelde hiç vajınaden olmadım örtü filan veriyorlarsa iyi devlette belden aşağı anadan uryan oluyorsun ya

Akşam eşim gelince bi bakalım ama zor rahmin üstümde şuan mesane var ya
Valla özel devlet pek fark etmiyor bence kiminde verdiler kiminde vermediler

Çok geçmiş olsun ben de Eylül annelerini takipteydim 35 e giricem heyecanlıydım yazıyordum araştırıyordum ancak 9. Haftada kalp atışı alınamadı ve kürtaj oldum hayat da böyle bir şey süprizleriyle acısıyla tatlısıyla ama yolun sonu değil bitti dediğimiz yerden başlıyor bir çok şey her kaybın ardından geliyor en güzel süprizler nefes aldığımız sürece her şeyi yaşamak mümkün en güzelini özellikle umutsuz olmayın en güzel zamanda dünyaya gelecek bir gökkuşağı bebeği bekliyordur sizi de..

Ben de pazartesi kürtaj oldum 1 hafta kadar devam ediyor belirtiler demir antibiyotik kullanıyorsanız o da bulantı yapar

Kızlar sürekli değil ama ara ara karnıma öyle bir ağrı giriyor ki kitliyor resmen beni. Çok yoğun gaz sancısı gibi, bazende aniden kalkınca vs kasıklarıma batma oluyor. Şuan 6.haftayım. Kızımda hiç bunları yaşamadım.en erken çarşambaya randevu bulabildim. Kanamam vs yok şimdilik. Kötü bir şey olsa başka belirtide olur muydu ilk doktora 8.haftada gideyim dedim ama bu yoğun ağrı beni tedirgin ediyor

Yaa bende iyi diğilim normalde sabah bulantı olmalı bende saat öglen 2 den sonra başlıyor
Ya benim de onceden sabah oluyordur simdi her saat olabiliyor yudum yudum maden suyu iciyorum o biraz rahatlatiyor umarim uzun surmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…