Enfeksiyon ola bilir devam ederse doktoruna söyle ilaçla Hall olunur merak etme bol su içKizlar sari akinti gebelikte norml mi ama oyle fazla degil bugun bi kez geldi rahmimde arada kasinti oluyor enfeksiyon degildr umarim
Bende içemiyorumTamam cnm pek su icemiyorum iki gundr midem bulaniyo ama birz zorluyum
Benim de öyle, 9+2 oldum 8. Haftanın ortalarından beri bayağı hafifledi göğüsler. Normaldir insallah, içinizi ferah tutun. Vücud alışıyor demek ki artıkKızlar göğüslerinde yumuşama olan var mı? Taş gibiydi ilk defa dünden beri yumuşadı epey. Arada böyle olması normal di mi? İlk defa hamilelik yaşadığım için bilgim yok ve endişelendim.
ya işte gaz, şişkinlik bebek derken tabi şişiyoruz. bide benim sezeryan göbeğim olduğu için çok belli olmuyor, senin daha çabuk belli olurBen de tam bunu soracaktım,
Kızlar 5+4’üm şu anda sata göre ama alt karnım son 1 hafta içerisinde inanılmaz şişti. Gaz filan da çok yaptım evet ama bugün artık daha net farkettim, çok erken değil mi karın çıkması için? 10 gün önce giydiğim kot geçen gün olmadı mesela çok ilginç. Triko pantalonlar giyiyorum esnediği için rahat rahat.
Benim de 26 AralıkKızlar selamlar sat 26 Aralık doğum tarihi 1 Ekim dedi doktorum ama ben ekime kadar gidermiyim sanmam :)
gözükür ama öyle olsa. bazen tek kesede iki bebek olup ikinci bebek çok sonra görülebiliyor. ama iki kese varken birinin görünmemesi olmaz herhalde. doktor ne dedi kiKızlar benim ikiz gebelikmis ama kesenin birisi boş benim yoğun kanamam olduğunda biri düştü muhtemelen çok üzüldüm keşke ikiz devam etseydiacaba şimdi gözükmüyor ya belkide düşmedi sonrada gözükür olmaz mı ki öyle
ikili taramada cinsiyet belli oluyor mu ki? ben fetal dna da belli oluyor diye biliyorumKızlar aranızda ikili tarama yapıp cinsiyeti öğrenen varmı
Doktor gördüğünde soyleyebilir çoğunlukla erkek kendini belli ediyormusikili taramada cinsiyet belli oluyor mu ki? ben fetal dna da belli oluyor diye biliyorum
a öyle miDoktor gördüğünde soyleyebilir çoğunlukla erkek kendini belli ediyormus
O zamn.
Ablamda arkadaşımda geçen sene ikili taramada öğrendiler ikiside erkekti kızsa da belli olur inşallah çok merak ediyorum:)
12 hafta yaziyo ama 11+2 deyim şuan haftaya pazartesi ikili tarama için randevumuz var umarım görünür ozam bize minigima öyle mi
bimiyordum. kızımda yaptırmıştım ama ultrasonda görmüştü doktor, testte değil
11. haftalarda yapılıyor ya ben daha yaptırmadım.
e senin 12. haftanmış , görünmedi mi
Günaydın canım nasıl gidiyor Hangi ilaçGünaydınn kızlar. ben bu folik asiti içemiyorum ya. kocaman, yutarken midem kalkıyor. ne güzel dertlerimiz var dimi
Geçmiş olsun canım bugunmu belli oldu keselerKızlar benim ikiz gebelikmis ama kesenin birisi boş benim yoğun kanamam olduğunda biri düştü muhtemelen çok üzüldüm keşke ikiz devam etseydiacaba şimdi gözükmüyor ya belkide düşmedi sonrada gözükür olmaz mı ki öyle
Rabbim sabrını verirdi keşke olsaydı ne bilim iki kese gözüküyor ama birinde bebek gözükmüyor dedi 8hafta 1 günlük gebeliğim daha önce gözükmedi ama diğer kese bu gün gözüktü betam hizli artmıştı burada yazmıştım ikiz olabilir demişti arkadaşlar o günden beridir içimde hep soru işareti vardı.detayliya yolladı kesenin birisi boş dedi doktor çok kanamam olmuştu 1hafta önce belkide o zaman tutunamadı düştügözükür ama öyle olsa. bazen tek kesede iki bebek olup ikinci bebek çok sonra görülebiliyor. ama iki kese varken birinin görünmemesi olmaz herhalde. doktor ne dedi ki
vardır bi hayır ama öyle deme. ikiz gebelikte kolay değildir
ikili tarama kan testi ile yapılıyor. detaylı ultrason karından yapılıyor.12 hafta yaziyo ama 11+2 deyim şuan haftaya pazartesi ikili tarama için randevumuz var umarım görünür ozam bize minigim
İkili tarama dediğimiz ultrason ile karın üzerinden yapılıyor dimi ben öyle biliyorum yada ilk gebelik olduğu için tam bilgim yok bilgi verirseniz sevinirim
regenesis max diye bi şey. yeni verdi bunuGünaydın canım nasıl gidiyor Hangi ilaç
Geçmiş olsun canım bugunmu belli oldu keseler
Rabbim sabrını verirdi keşke olsaydı ne bilim iki kese gözüküyor ama birinde bebek gözükmüyor dedi 8hafta 1 günlük gebeliğim daha önce gözükmedi ama diğer kese bu gün gözüktü betam hizli artmıştı burada yazmıştım ikiz olabilir demişti arkadaşlar o günden beridir içimde hep soru işareti vardı.detayliya yolladı kesenin birisi boş dedi doktor çok kanamam olmuştu 1hafta önce belkide o zaman tutunamadı düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?