Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Geçmiş olsun her şeyde bir hayır vardır diyelim canım napalım kısmet umarım diğeri sağlıkla ilerler

Kızlar aranızda ikili tarama yapıp cinsiyeti öğrenen varmı
Benim geçen sene ikili için detaylı ultrason yapılırken pipisini görmüştük :)) erkek olunca çok daha kolay cinsiyet öğrenmek. Haftaya kontrolüm var bakalım erkekse anlarım diye düşünüyorum ama umarım kızdır artık

Benim kullandığım minicik canım yutması kolay oluyor
söylücem olmazsa değiştiricem. yada geçer bilmiyorum
benimde bu cumartesi kontrolüm var. erkek hissediyorum ama erkekse belli olur mu ki ? 9. hafta erken dimi
Benimkinin tadıda çok iğrenç. İçtikten sonra balık/yosun yemişim gibi bir tat oluyor ağzımda. Aşırı tiksiniyorum
içinde balık yağı vardır ondandır yaaaa, benim doğumdan sonra kullandığım öyleydi. değdiği yeri kokutuyordu :)

9. Hafta çok erken, 12,13 hafta olmadı organları oluşup belirginleşmesi için.. az daha sabır

9. Hafta çok erken, 12,13 hafta olmadı organları oluşup belirginleşmesi için.. az daha sabır
bende öyle düşündüm :) yok zaten çok merak etmiyorum. kız da olsa şükür erkekte
ama kız var ya bi de erkek olsa güzel olur olmazsa da 2 kızla allah sabır versin

bende öyle düşündüm :) yok zaten çok merak etmiyorum. kız da olsa şükür erkekte
ama kız var ya bi de erkek olsa güzel olur olmazsa da 2 kızla allah sabır versin
Çok tatlı olurlar :) ben de iki erkek var o yüzden kız olursa şaşırırım yine erkektir diye bir his var içimde yani
Doktorlar kesin olsun diye cinsiyeti 18. Haftaya kadar bekletiyor genelde erken söyleyip yanıltmak istemiyorlar

kızzzz 2 erkek üstüne bir erkek daha gelirse

kızzzz 2 erkek üstüne bir erkek daha gelirse

Erkenden yaşlanırım onları büyütene kadar heralde erkek hiperaktifliği zor ama olsun yaa yapacak bir şey yok sağlıklı olsun da bakarız
Yaaa belki kızdır hemen üzmeyeyim kendimi

Erkenden yaşlanırım onları büyütene kadar heralde erkek hiperaktifliği zor ama olsun yaa yapacak bir şey yok sağlıklı olsun da bakarız
Yaaa belki kızdır hemen üzmeyeyim kendimi

böyle anlatınca erkekmiş gibi geldi ama belli olmaz. sağlıkla bi minnoş prenses olur inşallah :)

Evet sanırım öyle, balıktan soğudum o derece

12. Haftadan sonra belli olur diye düşünüyorum. Fetal dna yaptırmayı düşünüyomusun

ben düşünmüyorum ya. gerekli bir durum olmadıkça
Ben sağlığı ve cinsiyeti içinde öğrenmek için yaptırıcam 2 hafta sonra. Bir sorun varsa Allah korusun, şimdiden öğrenmek isterim. Cinsiyettede yanılmalarından korkuyorum (alışverişten dolayı)

Gönlüm/kalbim kız istiyor ama erkek hissediyorum, bakalım ne olucak

Sende hissiyat varmı?

Sonuç kaç günde çıkıyor fetal DNA’nın, bir de ikili de görünmeyen başka hastalıklar mı görünüyor biliyor musunuz? Bana daha öncce hiç doktor yaptır vs demedi o yüzden bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…