Ya gerçekten çok sevindim senin için.. hem çalışmış olacaksın hem evde bebeğinle de ilgilenirsin.. biraz zor olsada halledersin benceBen de dün güzel bir haber aldım. Doğum iznim 11 aralıkta bitiyor. Kara kara düşünüyordum ne yapacağım diye. Ekonomik nedenlerden bir de ben de evde bunalıyorum çalışmaya çok alışmışım. Dün yöneticimle konuştum. Bana 2-3 ay evden çalışma vereceklermiş. Nasıl sevindim anlatamam.
Valla zaten 5te falan kalkıyoruz işler yetişmezse bebeği besledikten sonra erken başlarım mesai saatinde molaları uzun tutarım galan bi şekil ayarlarım diye düşünüyorumYa gerçekten çok sevindim senin için.. hem çalışmış olacaksın hem evde bebeğinle de ilgilenirsin.. biraz zor olsada halledersin benceiyi gelecektir hemen bebeğinden ayrılmamak
Bugün muayene olduk. Probiyotikli gaz damlasını 6 aydan sonra öneriyorum dedi. İyi ki başlamamışım. Kaka içinde masaj önerdi. Normalmiş yapmadan ağlamasıBenim bebişim de kaka yaparken zorlanıyor. Muayenenizden sonra doktorunuzun ne dediğini paylaşabilir misiniz? Bir de bebişiniz kaç günlük?
6 ay mı? 6 aydan sonra gaz problemi kalıyor muBugün muayene olduk. Probiyotikli gaz damlasını 6 aydan sonra öneriyorum dedi. İyi ki başlamamışım. Kaka içinde masaj önerdi. Normalmiş yapmadan ağlaması
Evet o günlerde bende yazmıştım buraya sürekli ama sürekli emmek istiyordu emdikçe gaz döngüsüne girmiştik sonra geçti azaldı biraz kırkı çıkınca mı bilmiyorum bir tık daha uzadı emme süreleri emziğe de alıştırdım ben zorlaKızlar ben geç doğurduğum için sizden biraz gerideyim beniş bugün 20 günlük oldu
Birkaç gündür meme bağımlılığı iyice arttı, meme emzik gibi ağzında dursun istiyor düşünce kızıyor. 17-21 günler arası mini büyüme atağı oluyormuş, başına gelen oldu mu
Ben sık sık mercimek çorbası içiyorum çok güzel süt yapıyor diye merco yemiyor muydukHanımlar ben mercimek köftesi yedim de sütümü az sağdım bebeğime verip vermeme konusunda kararsız kaldım gaz yapar mı hemen cevap verebilir misiniz yaa
Bilmiyorum belki de sadece probiyoyik için öyle demiştir.6 ay mı? 6 aydan sonra gaz problemi kalıyor mu
Allah'ım yaaaBen sık sık mercimek çorbası içiyorum çok güzel süt yapıyor diye merco yemiyor muyduk
Keşke ben de alıştırabilsem, ne zaman alıştırmıştın emziğe?Evet o günlerde bende yazmıştım buraya sürekli ama sürekli emmek istiyordu emdikçe gaz döngüsüne girmiştik sonra geçti azaldı biraz kırkı çıkınca mı bilmiyorum bir tık daha uzadı emme süreleri emziğe de alıştırdım ben zorla
Kundak yapmayı denedinmi? Sıçrayıp kendini uyandiriyorsa kundak çok işe yarıyor yarım kundak yapıp yatiriyorum ben daha uzun uyuyor bide ne kadar çıkarsa da gene de gazı var demekki ben şaşırıyorum bazen o kadar gaz çıkarıyor hala ıkınıyor yeterli gelmiyor bir türlüHanımlar bebeğim çok uykusuz uyuyor hemen uyanık kendini sıkıyor kabız değil gazını da çıkarıyor ama uyuyamıyor bı türlü sürekli ikiniyor napmam lazım neden kaynaklı acaba
Yediklerimizden gaz geçmediğini savunanlarda varAllah'ım yaaasen götürüyorsun zaten mercimek fasulye nohut en büyük gaz düşmanı canım
Bir ay cebelleştim almadı en son instada bir video gördüm bebeğin yanaklarına işaret ve baş parmağıyla bastırınca tutuyordu memeyi denedim tuttuKeşke ben de alıştırabilsem, ne zaman alıştırmıştın emziğe?
Masaj deneHanımlar bebeğim çok uykusuz uyuyor hemen uyanık kendini sıkıyor kabız değil gazını da çıkarıyor ama uyuyamıyor bı türlü sürekli ikiniyor napmam lazım neden kaynaklı acaba
Aynı sorun bizde varHanımlar bebeğim çok uykusuz uyuyor hemen uyanık kendini sıkıyor kabız değil gazını da çıkarıyor ama uyuyamıyor bı türlü sürekli ikiniyor napmam lazım neden kaynaklı acaba
Allah yardımcımız olsunAynı sorun bizde var
Sabah 6.30 da uyandı defalarca uyuttum 10 dakika uyuyor uyanıyor
Karnı tok gazini çıkardık altı temiz ne yapacağım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?