Bulunduğum ülkede 1 günde bile çıkan var ama istisna. Genelde 1 hafta içinde geliyor sonuçlar. Benim doktorum 2li testlerden vesaire bahsetmedi bile sadece boyuna ve kalbine baktı şimdiye kadar. Bir sonraki randevuda 12+6 oluyorum orda hem ultrasonda ense kalınlığı ve fetal dna kontrol edilcek. Fetal dna'da down sendromu ve birkaç hastalık daha vardı onlara bakıyorlar. Burdaki doktorlar genelde kendileri istiyor fetal dna testini. İstemiyorsan tabi yaptırmak zorunda değilsin ama herkes yaptırıyor burda. Doktorun sende 2li testleri sordumuSonuç kaç günde çıkıyor fetal DNA’nın, bir de ikili de görünmeyen başka hastalıklar mı görünüyor biliyor musunuz? Bana daha öncce hiç doktor yaptır vs demedi o yüzden bilemiyorum
Ben de isviçredeyim söylemiştim. Sadece ikiliye bakıyor detaylı ultrason ile başka hiçbir test istemiyor diğer doğumum böyle oldu yani sonra sadece kontrollere gittim. Sağlıklı dedi hep öyle de oldu çok şükürBulunduğum ülkede 1 günde bile çıkan var ama istisna. Genelde 1 hafta içinde geliyor sonuçlar. Benim doktorum 2li testlerden vesaire bahsetmedi bile sadece boyuna ve kalbine baktı şimdiye kadar. Bir sonraki randevuda 12+6 oluyorum orda hem ultrasonda ense kalınlığı ve fetal dna kontrol edilcek. Fetal dna'da down sendromu ve birkaç hastalık daha vardı onlara bakıyorlar. Burdaki doktorlar genelde kendileri istiyor fetal dna testini. İstemiyorsan tabi yaptırmak zorunda değilsin ama herkes yaptırıyor burda. Doktorun sende 2li testleri sordumu
Fetal DNA’yı kendin isteyip ücretli mi yapıyorsun yani öyleyse ben de doktora gittiğimde söyleyeyimBulunduğum ülkede 1 günde bile çıkan var ama istisna. Genelde 1 hafta içinde geliyor sonuçlar. Benim doktorum 2li testlerden vesaire bahsetmedi bile sadece boyuna ve kalbine baktı şimdiye kadar. Bir sonraki randevuda 12+6 oluyorum orda hem ultrasonda ense kalınlığı ve fetal dna kontrol edilcek. Fetal dna'da down sendromu ve birkaç hastalık daha vardı onlara bakıyorlar. Burdaki doktorlar genelde kendileri istiyor fetal dna testini. İstemiyorsan tabi yaptırmak zorunda değilsin ama herkes yaptırıyor burda. Doktorun sende 2li testleri sordumu
bende erkek hissediyorum ama kızımda da erkek hissetmiştim. o yüzden güvenmiyorumBen sağlığı ve cinsiyeti içinde öğrenmek için yaptırıcam 2 hafta sonra. Bir sorun varsa Allah korusun, şimdiden öğrenmek isterim. Cinsiyettede yanılmalarından korkuyorum (alışverişten dolayı)
Gönlüm/kalbim kız istiyor ama erkek hissediyorum, bakalım ne olucak
Sende hissiyat varmı?
Evet ücretli oluyor, yaptırmak istersen doktorlar bunu red edemez normaldeFetal DNA’yı kendin isteyip ücretli mi yapıyorsun yani öyleyse ben de doktora gittiğimde söyleyeyim
Evet o korkuiçini kemiriyor gerçektenbende erkek hissediyorum ama kızımda da erkek hissetmiştim. o yüzden güvenmiyorum
ya ne bileyim test yaptır bekle, sonuçlar temiz mi değil mi
ona girmek korkutuyor
sivriydi ya o yüzden yanıldık sanırımEvet o korkuiçini kemiriyor gerçektenKızında göbeğin nasıldı peki? Yayıkmı yoksa sivrimi?
Maşaallah küçük prensesesivriydi ya o yüzden yanıldık sanırım
bide çok hareketliydi. annemde şey demişti erkek çocuk arı gibidir hemen hareketlenir hissedersin demişti ama bizim kız erkeği aratmadı.
hala da hareketli maşallah
Hastaneye gidince bakacam artık doktor ne verse bu vardı ama kullanmak istemedim şimdiBence farklı marka kullan metil folat formunda olan. Folik Asit yani folbiol sentetik form metilfolata dönüşmeden önce bazı metabolik işlemlerden geçmesi gerekiyor hepsi emilmiyor. Metilfolat aktif formudur ve doğrudan vücut tarafından ağızda emiliyor. Yararı daha fazla
Hurma testi yaptınız mı yaMaşaallah küçük prenseseMerakla beklemedeyimm ya
Tabi ki. Sonuçta bir özel hayatın var. Ben cesaret edemedim ama yap benceyöneticilik yapmak isteyen yok mu ? ben yapayım isterseniz
ama hafta sonu filan çok giremiyorum haberiniz olsun
böylede liste azıcık kalmış
ne bileyim yapabilir miyim ama en azındna tablo güncellenir , yinede yapan biri çıkarsa iyi olur tabi :)Tabi ki. Sonuçta bir özel hayatın var. Ben cesaret edemedim ama yap bence
Tablomuz evet diğer konulara göre çok zayıf üstüne bir de neden o kadar mesajımız gitti anlamadım Ekim anneleri ile aynı gidiyoruz şuan sayı önemli değil ama keşke gitmeseydi mesajlarımızne bileyim yapabilir miyim ama en azındna tablo güncellenir , yinede yapan biri çıkarsa iyi olur tabi :)
Ne olduğunu bilmiyorum, nasıl oluyorHurma testi yaptınız mı ya
benim aklımda o var
alıcam pazardan marketten yapıcam
Amiiin inşallahBenim de 26 AralıkSağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Çok iyi olur canım, ben yetiştiremiyordumyöneticilik yapmak isteyen yok mu ? ben yapayım isterseniz
ama hafta sonu filan çok giremiyorum haberiniz olsun
böylede liste azıcık kalmış
cennet hurması var ya , onu alıyorsun, niyet ediyorsun. içindeki çekirdeği yarıyorsunNe olduğunu bilmiyorum, nasıl oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?